7/29/2013

bloggaamisen plussia ja miinuksiaMun bloggaamisura on aktiivisena kestänyt nyt noin kaks vuotta ja sinä aikana oon muutaman kerran oikeen kunnolla joutunu miettimään sitä, että onko tää enää mun juttu. Ja mitä enemmän lukijoita ja kävijöitä on koko ajan tullut, niin sitä useammin olen tätä joutunut miettimään! Eilen aloitin tekemään listaa bloggauksen plussista ja miinuksista ihan paperille, mutta päätinkin sitten siirtää ajatukset ihan suoraan tänne!

PLUSSAT:

+ ihanat lukijat ja kommentit. Nää on mulle se voimavara, jonka avulla jaksan suurimman osan kaikista blogiin liittyvistä tyhmistä jutuista kuitata. Kiitos teille siitä, että jaksatte aina piristellä mua kommenteilla, ideoilla ja postaustoiveilla! Kaikkien kommenttien ei tietenkään tarvitse pelkkää positiivsta hehkutusta olla, oon aina sanonu et rakentavaa kritiikkiä otan aina mielelläni vastaan (rakentavaa kritiikkiä ei kuitenkaan ole "hyi v**tu oot ruma läski, jolla on maailman kamalimmat hampaat", josta moni on ollut mun kanssa eri mieltä ja ihmetellyt miksen ole hänen rakentavan kriittistä kommenttiaan julkaissut...)

+ uudet tuttavat blogimaailmasta. Ehdottomasti se toinen paras juttu mitä täältä on itselleen saanut irti! Kukaan muu kuin toinen bloggaaja ei jaksa kuunnella sun loputonta höpinää asukuvista ja anonyymikommenteista! Musta on tullut ihmisten suhteen hirveen varovainen muutaman harha-arvioinnin takia ja mun on vaikea luottaa oikeen kehenkään muuhun kuin omaan perheeseen, mutta blogin kautta on kyllä muutaman niin hyvän kaverin saanut

+ ilmaiset tavarat ja yhteistyökumppanit. En aijo missään nimessä kieltää ettei kaikki ilmainen, mitä tätä kautta on tullu, olisi kivaa... En tiedä kovin montaa ihmistä joka kietäytyis yhteensä parin sadan euron arvoisista vaatteista, kosmetiikasta ja kivoista tuotteista per kuukausi... En siis minäkään kieltäydy! Ne on mulle sellasia tietynlaisia palkkioita siitä, mitä ilkeilyitä tän blogin kautta joutuu kestämään. Kukaan bloggaaja ei ole aluksi saanut yhtään mitään, vaan nääkin ilmaisjutut on sellaisia mitä alkaa tulemaan vasta sitten kun blogilla on tarpeeksi lukijoita, joten tääkin on sellanen juttu mihin ei ihan kaikki pääse omalla blogillaan, vaikka kuinka haluaisivatkin! Joten en häpeä yhtään myöntää että tykkään paljon sponsoreilta saaduista tuotteista, joiden ansiosta pystyn omaa rahaani säästämään haluamiini juttuihin!

+ tuntee saaneensa jotain aikaiseksi. Oon monta kertaa miettinyt, että jos tää ei olin mun blogi niin en kyllä tätä lukisi, koska tää on niin hemmetin tylsä... :D Joten olenkin äärimmäisen kiitollinen jokaisesta lukijasta ja kävijästä, joka tänne tulee ja jota kiinnostaa mun (omasta mielestä erittäin tylsät) jutut ja kuvat. Kiitos teille siis kovasti!


MIINUKSET:

- ilkeät kommentit/nettikeskustelut/juorublogit. Nää on se kaiken pahan alku ja juuri. Ilman näitä mä en ikinä miettis tän blogin lopettamista tai taukojen pitämistä. Vaikka näitä kommentteja ja kirjoituksia päivittäin tuleekin ihan joka ikinen päivä, ja vaikka niihin tavallaan onkin tottunut, niin tietyt asiat ja kommentit satuttaa silti ihan yhtä pahasti joka ainoa kerta kun sellaisen lukee. Ulkonäköön liittyvät jutut ei niinkään, paitsi painoon liittyvät kommentit, mutta sellaiset asiat jotka liittyvät mulle läheisiin ihmisiin satuttaa tosi paljon. Olenkin koko ajan heidät täältä halunnut pois pitää, enkä ymmärrä että miksi sitten jonkun juorubloginkin toimesta nämä asiat pitää vetää esille. No, mutta jokaisella meillä on ne omat arvomme ja omatuntomme. Toivoisin vain, että jokainen joka kirjoittelee toisesta niitä ilkeitä juttuja, kommentteja yms miettisi ihan oikeasti hetken sitä, että miltä sellainen kommentti itsestään tuntuisi. Ja selitys noille kommenteille ei voi olla se, että "pidät julkista blogia, ja tää on ihan sun oma vika et kyllä sua nyt saa haukkua", koska on bloggaajillakin ihan samanlaiset oikeudet nettikiusaamisen suhteen. Voisin tästä kirjoittaa vaikka kokonaisen postauksen, mutta eiköhän asia tullu tällä selväksi!

- yksityisyyden menettäminen. Raumakin on pirun pieni paikka ja täällä kaikki samanikäiset tietävät ainakin yhden linkin kautta suunnilleen jokainen toisensa. Että tiedostan sen hyvin selvästi, että täällä moni lukee tätä ja moni tietää aika paljon mun asioista ja tekemisistä vaikka mua ei millään tavalla tunnekkaan. Tää ahdistaa kyllä aika paljon. Ja se, että ihmiset netissä minusta kirjoittelee niinkuin tuntisivat mut tän blogin perusteella. Tää on ihan vaan pelkkä pieni pintaraapaisu mun elämästä, eikä oikeestaan mitään muuta kuin vaatteita, meikkejä ja pinnallista tyttömäistä hömppää, joten ei mua kukaan voi sanoa tuntevansa tän blogin perusteella !

- mitä enemmän lukijoita --> sitä varovaisempi pitää olla. Kun täälläkin nyt käy se 10 000 ihmisitä päivittäin lukemassa mun tekemisistä, niin kyllä siinä pieni paniikki tulee, että mitä tänne voi kirjoitella ja mitä ei. Kaikki päivän asuja henkilökohtaisemmat jutut olen täältä jo hetki sitten päättänyt jättää pois, mikä on sinänsä kurjaa koska haluaisin tänne kuulumisianikin kirjoitella, mutta koen että mun mielenterveys ei kestäis sitä, että tänne kirjoittelisin yhtään enempää itsestäni, koska tiedän että siitä ei mitään muuta saisi kuin haukkumiset niskaan. Joten tää blogi jatkaa tätä pinnallista hömppälinjaa niin kauan kunnes kaikki ilkeät anonyymit ja juorubloggajat on netistä poistuneet kokonaan!

Kiitos, jos jaksoit tämän raapustuksen lukea ja olisi ihana saada kunnon kommentointia aiheesta!
Jos bloggaat, mikä sinua ärsyttää/mikä on kivaa?
Jos et bloggaa, mitä kuvittelisit blogin pitämisen olevan hyvine ja huonoine puolineen?


P.s. postauksen kuvitukset löydät instagramista haulla klips1!

132 kommenttia:

 1. Joskus itse blogia pidin, mutta lopetin sen touhun lopoujenlopuksi osittain juuri niiden ilkeiden haukkumis-/väheksymisjuttujen takia!
  Sillon tällön oon miettiny bloggaamisen uudelleenaloittamista, mutta aina epäröinyt kuitenkin niin paljon että ajatukseksi se on jäänyt. Mut kyllä mä ihan hyvin pärjään ilman blogin kirjotteluakin, hah! :-D :)
  Sullekin siis tähän hommaan paljonpaljon tsemppiä ja jaksamista! Oot ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä varmaan ilman tätä pärjäis erittäin hyvin :D itsetuntokin vois nousta jopa pelottavan korkealle :'D

   Poista
 2. En voi ymmärtää, että miks joku haluaa saada toiselle pahan olon ja laittaa jotain ilkeää kommenttia!!
  Toivottavasti kaikki ilkeät anonyymit tajuais lopettaa sellasen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sitä en mäkään ymmärrä, mut kaikki ei valitettavasti ajattele samalla tavalla :/

   Poista
 3. Mäkin pidän blogia ja oon tavallaan iloinen ettei sitä lue kovin moni, suurimmaksi osaksi mun kaverit koska tykkään kirjoitella omaksi ilokseni :) Ihmettelen välillä ihmisten kommentteja sun postauksissa siitä miten ne ei tykkää sun blogista ja siitä mistä tänne kirjoitat, koska tämähän on sun blogi ja jos ei tykkää sun jutuista niin turha tätä seurata :) Mä itse pidän sun blogista tosi paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mäkin toivoisin välillä sitä että blogi olis jääny sellaseksi pieneksi mitä lukis vaan kaverit ja tutut :/ ja se just että miksi tätä sitten edes lukee jos mitään hyvää sanottavaa mun ulkonäöstä tai postauksista ei keksi :D

   Poista
 4. mua ainakin eniten ärsyttää bloggaamisessa just noi ilkeet anonyymit, ei mulla niinkään se haittaa jos joku sanoo että "hyi vittu mitkä kulmakarvat" vaan se jos esimerkiks mulle tullaan sanomaan etten ikinä pääse siihen kouluun mihin haluun tms nii se on kyl aikamoinen kolahdus itsetunnolle :D

  mutta kivaa on se kun ihmiset kertoo että oon antanu niille inspiraatiota ja piristystä päivään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo ei noi ulkonäkökommentit niinkään enää haittaa, et niihin on jotenkin vaan turtunut vaikka jokainen kyllä omalla tavalla satuttaakin :/ ja kyl tässä itsetunto on aika kovilla!

   Poista
 5. Muakin ärsyttää se ihan hirveesti että ihmiset tulee haukkumaan blogeihin ja sitten sanotaan että ei kestä kritiikkiä? Kritiikki on ihan eri asia kuin haukkuminen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no niin on :D:D "musta sulle sopisi ehkä paremmin vähempi meikki" on kritiikkiä, "hyi vittu miks meikkaat tollai näytät kamalalta" on haukkumista :DD et kyllä tossa jonkinlainen ero nyt on...

   Poista
 6. Todella samantyyppinen lista kun minulla olisi. Pahin on varmaan kaikilla just nuo anonyymit ja niiden asiattomat kommentit. Mutta pakko vaan nalkuttaa itselle, että jollain tasolla olet parempi kuin ne, koska he alistuvat tuollaiseen. Ihanaa oli lukea tämä, sain jotenkin itselle energiaa tästä.:) Olet mahtava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tota mäkin hoen itelleni että mä pysyn noitten kaikkien haukkujien yläpuolella sillä etten vaan osoita millään tavalla niistä välittäväni vaikka kuinka paljon sattuisikin :)
   kiva kuulla että tykkäsit postauksesta<3

   Poista
 7. Mulla on blogi jota seuraa tosi pieni määrä ihmisiä mutta silti niitä haukkujia riittää.. Millon on mun mies jonkun mielestä ruma ja milloin kysellään laskettua aikaa ja kysellään että "vai ootko vaan nuin läski"... Tavallaan siihen tottuu mutta aina se itsetunto niistä kolahtaa. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toi tiivisti hirveen hyvin munkin ajatukset et tavallaan niihin kommentteihin tottuu mut kyl se itsetunto aina kokee sen kolahduksen jokaisen kohdalla :/

   Poista
 8. Mua ahdistaa ainakin eniten kommentit painoon liittyen henkilökohtaisesti. Myös perättömät juorupuheet ja feikiksi haukkumiset tuntuu pahalta. Vaikka mulla ei nyt niin paljon lukijoita ole esim sun lukijoihin, jos vertaa niin Oulukin on aika pieni paikka, ja täälläkin ihmiset tuntevat. Joskus on vain sellainen olo, et haluais kadota, mutta niin :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. paino on ehdottomasti se kaikkein pahin kommentoinnin aihe ja satuttaa niin täysillä joka kerta :/
   veikkaisin et oulu on aika lailla samanlainen paikka ku tämäkin et juorut ja jutut liikkuu aika nopeasti... pitäis olla joku oma paikka kiusatuille bloggaajille, jotka haluaa päästä karkuun ja kadota :D

   Poista
 9. Pidän blogia, tosin ihan pientä sellaista, bloggeriin rekisteröityjä lukioita alle 100, silti pariin kertaan on tullut vastaan sellaisia kommentteja että tyyliin 'harmi että noin hyvä kroppa mutta oot niin ruma' eihän toi oo mitään kritiikkiä vaan haukkumista ja jos on tuota mieltä niin miksei voi pitää omana tietona ? Oon tästäkin blogista lukenut monia törkeitä kommentteja, joiden kirjoittajia en ymmärrä.. mutta tää blogi on ihana ja vaikutat tosi ihanalta ihmiseltä, tsemppiä jatkoon♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sitäpä just että mitä tää kommentoija hakee kommenteillaan?? meille pahaa mieltä vai itselleen oman itsetunnon pönkitystä? who knows... ite ei tule mieleenkään kenellekään sellasia kirjoitella joten vaikea asiaa pohtia :D

   Poista
 10. Ilkeet anonyyymit on vaan senkin takia että Suomi on niin helvetin kateellinen kansa. Mistään ei voi koskaan olla ilonen toisen puolesta, ja aina pitää olla jotain mistä voi jauhaa paskaa. Ihan aina. Mä tykkään itekki blogin pitäjänä ottaa vastaan rakentavaa kritiikkiä, mutta sit ku se menee henkilökohtasuuden puolelle oon miettinyt tismalleen samoja juttuja kun sä nyt....oon miettiny pitäskö mun poistaa blogi kokonaan, mut sit oon tullu siihen tulokseen että en anna negatiivisten kommenttien vaikuttaa muhun samallailla mitä ennen... Ja oon päättäny että haluun olla vahvempi vaan itteni takia. Sul on ihana blogi ja toivon että mun kommentissa oli jotain järkee ja saa sun ajatukset paremmaks <3 Keep going !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toi on ihan totta, en vaan halunnu tätät postaukseen kirjoittaa koska siitä olis ihan varmana tullu sanomista :'D en usko et kaikki haukkujat mulle kateellisia olis, mutta miksi silti pitää tuhlata omaa aikaansa ilkeitten kommenttien kirjoitteluun?
   mut kyl tää vahvistaa niin paljon ja itsetunto ei romahda enää ihan niin helposti :)
   kiitos ihanasta kommentista<3

   Poista
 11. Asiallinen postaus! Mulle onneks tulee yllättävän harvoin noita ikäviä haukkumiskommentteja anonyymeilta tai keltään muultakaan, vaikkei munkaan blogi kävijä- ja lukijamäärältään enää niin pienikään ole.. Alkuaikoina niitä ihme kyllä tuli enemmän, että kaipa ne on tullu järkiinsä :D
  Niin, ja toi ilmasten juttujen saaminen blogin kautta.. Ah mitä ihanuutta ♥

  ♥: minttusblog.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva että tykkäsit postauksesta :)

   Poista
  2. No onhan sulla pieni blogi ainakin lukijamäärältään. Ja jos jotain sun blogi kiinnostaa, osaa ne varmasti painaa sun nimenkin kohdalta ja mennä sinne, ilman noita sun huomiohuorauslinkkejäs.

   Poista
  3. jokaisella on oma käsitys siitä mikä on iso blogi ja mikä pieni :) mut joo, en kyl itekkään tykkää näistä linkittelyistä kauheasti... jos mua jonkun blogi kiinnostaa niin osaan kyllä nimeä ja linkkiä painaa :/

   Poista
  4. Etköhän sinäkin oo vilma aikoinas linkitelly blogias jonnekkin. Ei ne lukijat todellakaan ilmaannu itekseen blogiin jos ei tiedä sen olemassaoloa.

   Poista
 12. Hienosti kirjotettu Vilma! ♥ Kaikkee hyvää ja ihanaa sulle. Suomessa asuu niin paljon katkeria, kateellisia ja mielensäpahoittajia, että se on niin harmittavaa kun ei välty niiltä ilkeiltä asioilta blogimaailmassa :(

  VastaaPoista
 13. Ihanaa, että osasit tehdä tästä aiheesta ASIALLISEN postauksen! Itse olen samaa mieltä kanssani muuten, mutta mielestäni tämä nykyinen juorublogi pysyy jollain tapaa hyvän maun rajoissa. Ymmärrän, että se bloggaajia ärsyttää, mutta julkkiksiahan te olette ja siellä ei kerrota mitään, mitä itse ette ole julkaisseet. Moni sun kanssasisar pitää blogia, jossa esittelee jatkuvasti muka tarunhohtoista elämäänsä ja itseään niin yliampuvasti, että enemmän kuin mielellään niiden kulissit saa romahtaa. Let's fake it - blogin Jenni kirjoitti loistavan tekstin aikoinaan, löytynee kun googlailee my day-postausta.

  Ja pakko vielä sanoa, että oot aivan upee ekassa kuvassa!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva että tykkäsit postauksesta! :)
   tää juorublogi on muuten pysyny mun mielestä ihan rajojen sisällä musta kertovien postaksien kanssa, koska kaikki jututhan itse olen mennyt kirjoittamaan, PAITSI nyt tämä missä käsiteltiin mun mahdollista parisuhdetta. tää ihminen ei halua olla missään nimessä mukana blogimaailmassa ja mun mielestä tää postaus oli todella kurjasti tehty... kaiken sen kestän kyllä mitä musta itestäni siellä kirjoitetaan mut miksi pitää mun läheiset ihmiset sinne mukaan vetää... itse koen etten yritä täällä esittää mitään tarunhohtoista elämää eläväni ja pyrin täällä olemaan rehellinen :)
   luin postauksen ja kuten kaikki muutkin jennin postaukset, myös se oli hyvin kirjoitettu ja hyvä postaus täynnä asiaa! :)
   kiitos paljon! (:

   Poista
  2. Pakko sanoo, että itse laitoit hänestä kuvia tänne esille, olihan se ennalta arvattavissa, että siitä tulee juttua ainakin tonne juorublogiin :/

   Harmi kun se blogi katosi, se oli mun loppuraskauden unettomien öiden pelastus!! :D

   Mut noi ilkeet anot mua ärsyttää, silti pakko aina lueskella kaikkee kommentteja ja sit alkaa kiehua päässä miten tyhmiä jotkut ihmiset voi olla! En ite pystyis ikinä laittamaan haukkumiskommentteja kenellekkään tuntemattomalle enkä kyllä tutullekkaan.

   Siitä nyt ihmiset ainakin on varmasti kateellisia, kun saat niin paljon kaikkee ilmaisjuttuja :D Ja sun kroppa on täydellinen ja muutenkin oot kaunis. Sulla on myös ihana perhe ja mielenkiintonen koulupaikka, varmasti monelle kelpaisi!!

   Mut toivottavasti en tossa alusssa kuulostanut mitenkään vittuilevalta, tarkotus ei ollut se, todellakaan.

   Tsemppiä sulle ALKAVAAN SYKSYYN ;) Ja jaksamisia! Koita saada nukuttua :)

   Poista
 14. Kuinka kauan tai siis montako vuotta ajattelit vielä blogata? :)) siis ei sillee et odottaisin sitä jotenkin vaan päinvastoin! Oon ihan koukussa tähän :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en oo kyllä yhtään miettiny :D niin kauan kun tää tuntuu kivalta!

   Poista
 15. älä välittä niistä jotka tuu puhumaan paska ne on ihmiset jotka vaan osaa tehää sitä anonyyminä eikä face to face se on niin ärsyttävä.mutta sä oot ihana tyttö ja on aina kiva lukea sun blogia.jatka näin vaan eteenpäin ja pään pystyssä :) <3

  VastaaPoista
 16. Mulla on aika samanlaisia ajatuksia bloggaamisen hyvistä ja huonoista puolista! Ilkeet anonyymit on aika ärsyttäviä ja just toi et välillä ahdistaa kun miettii et monet tutut omalta paikkakunnalta saattaa tietää susta moniakin asioita blogin kautta. :D Mut kyllä sitä bloggaamista jaksaa ja haluaa jatkaa kun on kuitenkin ne ihanat ja tsemppaavat lukijat piristämässä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. lukijat tästä tekeekin kaiken vaivan ja ilkeilyjen kuuntelun arvoisen :)

   Poista
 17. Oot todella vahva nainen jos kaikkien taukojen jälkee oot vaa pitäny pääs ja jatkanu bloggausta! Tsemppiä jatkoon! :)

  VastaaPoista
 18. Itse pidin blogia vain muutaman kuukauden. En julkaissut itsestäni sellaisia kuviakaan josta minut tunnistettaisiin. Silti joku tunnisti että se on minun blogi. Siitä sit alko koulussa kiusaus ja blogin puolella oli aina jotai ilkeetä kommenttii. Lopulta poistin blogin. Nyt kuitenkin tuntuisi taas kivalta alkaa kirjottaa joten ehkä teen uuden blogin. Olen sentään kasvanut joten ehkä pystyisin paremmin suodattamaan ne ilkeät kommentit ja olemaan välittämättä kiusaajista.

  VastaaPoista
 19. Täyttä asiaa!!!<3 Täytyy itsekin tehdä tämän tyylinen postaus muistuttamaan ilkeitä anonyymejä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toivon että ihmiset oikeesti tän ajatuksella lukis ja miettis omalla kohdalla noita asioita et miltä nää mahtais tuntua itestään :/

   Poista
 20. Parasta on ihanat kommentit ja lukijat ketkä tulee moikkaamaan ♥

  Kauheinta on lannistaminen ja törkeät haukut läheisistä :/ ja tietenki itseen kohdistuvat mutta enemmän ne läheisten ihmisten haukkujat suututtaa > :(

  Hyvä postaus ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. unohdin noi moikkailut ihan kokonaan! ne on superkivoja vaikka meenkin aina ihan noloksi niis tilanteissa :D
   ja just toi läheisiin kohdistuva kommentointi ja spekulointi on kaikkein kamalinta ja satuttaa kaikkein eniten :/♥

   Poista
 21. Todella hyvä postaus ja hyvä kun jaksaa vielä lukea kokonaan :) Kyllä sitä jokainen on kateellinen sulle kun saat ilmaisia juttuja, jopa minäkin olen, mutta ymmärtäähän sen et täytyy tehdä töitä blogin eteen et alkaa saamaan siitä palkkiota :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon :) ja en mä tota sen takia kirjoittanu että tarkottaisin että ihmisten pitäisi mua jotenkin kadehtia...

   Poista
 22. oot mun mielestä rohkee, kun uskallat jatkaa blogin pitämistä kaikkien pahojenkin kommenteiden jälkeen ! ja etenkin kun osaat hillitä ittes siinä suhteessa, että esim. mä itse sanon yleensä vähintään yhtä ilkeesti takas jos tarpeeks alkaa joku ärsyttää:-D

  ihana blogi Vilma <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon<3 yritän pitää näissä asioissa hermot ja hillitä itteni :D

   Poista
 23. Oletko koskaan sitten kokenu hampaidesi takia huonoa itsetuntoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä sulla on oikeesti aivan ihanat hampaat eikä niitten takia kannata mitään huonoa itsetuntoa potea! <3

   -Tuuli

   Poista
  2. en oo ikinä kiinnittäny sun hampaisiin huomiota ja oon lukenu sun blogia tosi pitkään:D nyt vasta sitten katsoin ja en nää niissä kyllä mitään vikaa:D!

   Poista
  3. Mä vihaan myös mun hampaita, koska ne on kellertynyt liikaa kahvista ja tupakasta + ne alahampaat on vinot. Sun hampaissa ei oo mitään vikaa verrattuna niihin... No, sitten kun olen miljonääri ostan itelleni uudet hampaat :D

   Poista
 24. Noi haukkumiskommentit on niitä kamalimpia, itsetunto kokee pienen kolahduksen aina. Tosin kai niitä jossain vaiheessa alkaa jotenkin suodattamaan ja ne menee toisest korvast sisään ja toisest ulos, ei jaksa enää välittää niistä. :) Mut tää postaus oli täyttä asiaa !! :) Ja mun tää nykyinen blogi on todella harvan mun kaverin/tutun tiedossa, en oo mainostanu sitä sen kummemmin, vain ne mulle tärkeimmät henkilöt tietävät. :) ite pidin joskus toistakin blogia (josta kaikki tutut ja kamut tiesi ja luki), mut sit elämä heitti kuperkeikkaa enkä enää jaksanu ylläpitää sitä. Osasyy siksi, etten halunnu jakaa enää niitten puoltuttujen kanssa sitä kaikkea tuskaa mitä kohtasin, mut suurin syy oli se, et halusin uuden alun. Kyllä kannatti mun mielestäni. :)

  Voi hurja, kirjotinpa muuten pitkän kommentin ! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toi kommenttien suodattaminen on kyllä ihan totta, mut kyllä ne silti joka kerta satuttaa :/ ja kyl muakin kiinnostais ajatus pitää blogia, josta mua ei vois tunnistaa ollenkaan ja joka ei olis tuttujen tiedossa :)

   Poista
 25. Tässä vähä vastapainoa haukkumis kommenteille, vaikken uskokaan että paljo auttaa :D

  Niin että sä oot tosi kaunis, ja sulla on tosi upea vartalo :)

  :D sry random

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos hirmuisesti :) kyllä jokainen mukava kommentti aina piristää!

   Poista
 26. Itse tykkään sun blogista just siks, kun se ei oo sellasta "tänään tein sitä ja tätä" , vaan enemmän just sellasta ihanan inspiroivaa juttua! :)

  VastaaPoista
 27. Itse nostan kaikille bloggaajille hattua, ite en kestäis noita huonoja puolia varmaan päivääkään! Tsemppiä, oot ihan huippu!

  VastaaPoista
 28. kommentoisin aihetta jos julkaisisit kriittisetkin kommentit, mutku et julkase.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon tähän julkaissu kaikki muut kommentit paitsa "kyl sua voikin haukkua, kun olet noin ruma" -kommentin :D joten jos se ei ole ton tapainen niin julkaisen varmasti!

   Poista
  2. no kiitoksia :) jonkun mielestä olen :D

   Poista
 29. Joskus olis kiva nähä sellanen postaus missä näytät anonyymien haukkuja, olisi kiva tietää mistä sitä ollaan niin kateellisia, että pitää oikein kommentoida. Ei itselläni tulis mieleenkään alkaa haukkumaan jotain bloggaajaa, vaikka joskus tuliskin jotain mieleen pitäisin sen ihan omana tietona.

  ps. ihan älytön toi jourublogi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en ihan tajunnu tota ekaa lausetta pilkkuun saakka, eli millanen postaus olis kiva nähdä? :s

   Poista
  2. musta tuntuu, että ano1 tarkottaa sellasta postausta, jossa oot screenshotannu niitä "pahempia" kommentteja mitä et julkaise. ite en näe mitä siinä postauksessa olis KIVA nähdä, mut tulis ainaki kunnolla ilmi kuinka kamalia ihmisiä on ja kuika pahan olon saa annettua toiselle.

   Poista
  3. aaa no näinhän se varmaan on :) en mä kyllä tollasta tule tekemään, koska samantienhän mä ne voisin julkaistakin :)

   Poista
 30. mun mielest sun hampaat on söpöt :) ei ne nyt ehkä mitkään maailman kauneimmat/parhaimmat hampaat oo, mut ne on söpöt :) en vois kuvitella, et sun ulkonäköön sopis minkään muunlaiset hampaat, noi on ihan sun! (saattaa tietty johtuu, ettei sun suussa oo nähty paljon muita hampaita XD
  kiva postaus muutenki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aika tärkee kommentti..:D ei kuulostanu hirvee kivalta kehulta

   Poista
  2. no en mäkään tätä minään kehuna ottanu...:D mun hampaat nyt on sellaset ku on

   Poista
  3. Mikset ota kehuna sitä, että hampaitasi sanotaan söpöiksi?

   Jos joku sanoo, etteivät ne ole ihan kaikista _kauneimmat_ näkemänsä, ei se tarkoita sitä etteikö hän pitäisi silti sinun hampaistasi.
   Vai ajatteletko että kukaan ei voisi pitää hampaitasi söpöinä, koska et itse tee niin?

   Kyllä tämä anng:n kommentti vaikutti minusta ihan ystävälliseltä kehulta.
   Itse otan kehuna jo sen, että joku kertoo jonkin asian sopivan minulle hyvin (kuten anng kertoi kommentissaan hampaiden olevan juuri sinun näköiset).. Ei kai aina tarvitse pyrkiä kauneuteen (tai olemaan kaikista kaunein), kyllähän söpöys ja persoonallisuus on ihan yhtä hyviä juttuja? :)

   Poista
  4. mä olen vaan niin herkkä näistä hampaista, mua ollaan niistä haukuttu ja kiusattu niin paljon etten osaa oikeen mitään kommenttia niistä ottaa vastaan :/

   Poista
  5. siis en todellakaan tarkottanu mitään pahaa!! :D ei mulla ees käyny mikään paha mielessä ku kirjotin ton kommentin :D

   Poista
 31. Voi Vilma jos olisin sun ystävä niin antaisin sulle kunnon halauksen ja ottaisin kainaloon. jos sä rakastat kirjottaa tätä blogia, älä anna MINKÄÄN painaa sua alas (pätee ihan mihin tahansa juttuun mikä sulla on elämässä tärkeetä). Ihan oikeesti älä kuvittele hetkeäkään ettei esim Paris Hiltonia haukuttais joka ikinen päivä, tai vaikka Barack Obamaa. Ei sellainen kenestäkään kivalta tunnu, mutta koita olla välittämättä ja pysya postiivisena. Ei ole sulta pois jos joku ei osaa käyttäytyä. Ja jos mietit ihan vakavissas, kuinka moni hyväkäytöksinen koulutettu aikuinen ihminen tulee sua tänne haukkumaan? Lapset ja teinit osaa olla ihan karmeen julmia, mutta ne on tosiaan lapsia ja teinejä. En tunne sua mutta toivon ettet itse syyllisty samaan vaan oot oikeasti kiltti kultanen ja herkkä tyttö joka ansaitse tällaista vihanpitoa joka pahoittaa sun mielen. Ihmiset tulee AINA puhumaan, niin se maailma vaan toimii. Mutta päätä itse toisin, jos sä pystyt mennä nukkumaan puhtaalla omatunnolla, niin sulla ei ole koskaan mitään kaduttavaa eikä hävettävää. Ihan rehellisyyden nimissä sun staili ei pure muhun mutta luen sillon tällön sun blogia koska vaikutat iloiselta ja aidolta tytöltä. Mulla ei ole tarvetta silti parjata sua vaikka meidän maku ei kohtaa, ehkä siks että olen kohta 30, tai siks että mulla on käytöstavat eikä mulla on mitään tarvetta maailmassa loukata tuntematonta ihmistä joka ei ole tehnyt mulle mitään pahaa. Jos saan antaa vinkin, niin kirjoita asioista jotka tekee sut iloiseksi, älä kirjota sun omista/läheisten henkkoht asioista, uskon että sulla on varmasti ystäviä joille jutella aidosti jos sulla on joku hätä. Mä oon ollut fyysisesti ja henkisesti koulukiusattu ja selvinnyt siitä kaikesta ja niin selviät sinäkin kaikesta voittajana, kun päätät vaan niin. Nyt katkes ajatus, jatkan toisten! Hattaroita ja kaikkee söpöö sulle! t.k

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon vähän herkällä tuulella nyt varmaan mut mulle tuli oikeesti kyynel silmään ku luin tän :) ihana tietää että tätä lukee myös oikeesti fiksut ihmiset, jotka miettii asioista tolla lailla kuin sinä!
   tiedän ettei tää ilkeily lopu varmaan täällä blogin puolella koskaan et se periaatteessa kuuluu tähän hommaan, että pitää vaan oikeasti yrittää olla välittämättä niistä ja miettiä niitä elämän hyviä juttuja ja sitä että itse on näiden ilkeilijöiden yläpuolella sillä ettei lähde mukaan tähän haukkumiseen :)
   hattaroita ja kaikkea söpöä myös sulle!

   Poista
  2. Ylemmän Anonyymin kommentti oli täyttä kultaa!

   Poista
 32. Tulee oikeesti paha mieli sun puolesta, kun noita miinuksia lukee... Ihmisillä on vaan jokin hemmetin tarve pönkittää omaa itsetuntoaan, murentamalla toisen. Mun mielestä oot kestäny tosi hyvin kaiken mitä oot saanu vastaan ja se on ehdottomasti hatun noston arvosta! Oon lukenu sun blogia alusta alkaen ja koskaan en oo susta negatiivistä kuvaa saanut, millään osa-alueella. Oon ite kanssa tosi herkkä painoni suhteen ja oon ikuinen "laihduttaja", mutta sä oot ehdottomasti mun esikuva ja inspiraatio, vaikka oot aina ollu kaunis, nyt oot upee! Koita jaksella, yritä vaa suodattaa kaikki noi typerät jutut vaikka se on vaikeeta, sitä ne vaa haluu et alentuisit samalle tasolle..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon itekki ylpeä itestäni etten oo tätä vielä luovuttanu vaikka pahalta kyllä välillä tuntuu :/
   paino on varmaan jokaiselle naiselle se kaikkein arin aihe haukkua, oli sitä sitten liikaa tai liian vähän...

   Poista
 33. Mulle tuli mieleen, että kun sulla on tosiaan näin paljon lukijoita ja 10 000 ihmistä käy täälä päivittäin kattelees kaikkea mitä julkaiset, niin mietityttääkö sua koskaan kun julkaiset paljastavia kuvia, eli siis esim. bikinikuvia? :) Kun kuitenkin niin moni, ihan millanen ihminen vaan, voi niitä täälä käydä näkemässä.

  VastaaPoista
 34. tykkään tosissaan sun blogista, on vaan yks asia mikä mua mietityttää..:) sullahan on ihan ok verran lukijoita, en mä sitä kiistä, mutta otatkohan sä sen asian esille vähän liian usein.. tarkotan, että melkeen joka postauksessa, viimestään kommenteissa on maininta sulta, kuinka sulla niitä lukijoita riittää..
  loppujen lopuks, ei ne about 10 000 lukijaa oo mitään verrattuna siihen, mitä oikeesti suosituilla bloggaajilla on.
  mulle on vaan tullut vähän olo, että lukijamäärät ois vähän liikaa ylpeilyn aihe ja että "pröystäilisit" sillä määrällä, kun sen mainitset niin usein..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en oo ite tohon kiinnittäny edes huomiota :D pyydän anteeksi, oon vaan ollu tosta niin innoissani ja ihmeissäni et täällä käy sen verran ihmisiä :) nyt kiinnitän asiaan huomiota enkä jankkaa siitä koko ajan!

   Poista
  2. hahah!:) hyvä vastaus ja anteeksikin saat;) :D

   Poista
 35. Oikeesti kaikkee tekin joudutte kestää :/ mä oon iloinen et mä asun pienellä paikkakunnalla ja et mul on vähän lukijoita , olis aika perseestä joutua silmätikuks.. ja et sun asioita tongitaan, jossai tuol juoru blogis joku anonyymi oli ihmetelly jonkun bloggaajan läheisen kuolemaa ni musta siinä mennään jo rajan yli ja on kyllä kyseessä tunteeton ihminen..  

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ton juorublogin kirjoitukset on ihan suhteellisen viihdyttäviä mut kommentit menee kyl kaikilta osilta rajan yli :/

   Poista
 36. Pakko kerrankin kommentoida. Syy siihen miksi luen sun blogia on se, että voin hyvällä omallatunnolla myöntää olevani todella utelias ja :stalkkeri". Diggaan lukee et mitä ihmisille, jotka oon tuntenut enemmän tai vähemmän teini-ikäsenä, kuuluu nykyään, mitä ne duunaa ja missä päin kukakin vaikuttaa. Jatka Vilma samaan malliin. Pidä lippu korkeella. Oot tähänkin asti kestäny kusinyymejä, joten uskon että kestät niitä jatkossakin. Tsemiä! :)

  VastaaPoista
 37. Pakko kerrankin kommentoida. Syy siihen miksi luen sun blogia on se, että voin hyvällä omallatunnolla myöntää olevani todella utelias ja :stalkkeri". Diggaan lukee et mitä ihmisille, jotka oon tuntenut enemmän tai vähemmän teini-ikäsenä, kuuluu nykyään, mitä ne duunaa ja missä päin kukakin vaikuttaa. Jatka Vilma samaan malliin. Pidä lippu korkeella. Oot tähänkin asti kestäny kusinyymejä, joten uskon että kestät niitä jatkossakin. Tsemiä! :)

  VastaaPoista
 38. tää postaus muutti mun käsitystä susta positiivisempaan päin! :-)

  VastaaPoista
 39. Alotin itte taas n. reilu vuoden tauon jälkeen bloggaamisen ja mulle ei oo vielä tullu vastaan (sillon aikaisemmin eikä nyt) näitä inhottavia kommentteja. Muiden bloggareiden kommenttilootissa niitä on kyllä näkynyt eikä ne ole mitään mukavaa katseltavaa... Ja kuka niistä ilmaistavaroista kieltäytyis, ainahan ne olis mukavia mutta ei ne oo syy blogata, vaan mulla se on halu kirjottaa. Ja tiiän hyvin tuon tuntee kun tuntuu että jokainen muka tietää musta jotain blogin perusteella - asun itekkin pienellä paikkakunnalla (vielä pienemmällä kun Rauma...) ja kyllä sen joskus huomaa kun osa kouluaikaista kavereista kattoo hiukan pisempään...

  Jatka vaan innolla, kyllä se on sen arvosta! :)

  hannamaria
  hannamariav.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyl noi plussat kumoaa tässä ne miinukset ja kyllä tää bloggaus ihan kivaa on :)

   Poista
 40. toivottavasti sul sattuis jotai

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D:DDD mitä sä haluaisit et mulle sattuis? jäisin auton alle? sairastuisin vakavasti?

   Poista
  2. Anteeks mut mikä helvetin kommentti ano1? ::'DD

   Poista
  3. ahahha jollain ollu lievästi paha päivä:D:D:D menes ny muualle purkautumaan ano1!

   Poista
  4. :DDDDDD nauroin tota niin paljon... mut joo, ei se kyllä ihan ok ole tulla tällasta silti kommentoimaan :D

   Poista
  5. Anonyymi oot ihan sairas tyyppi, jolla ei taatusti ole helppo elämä. Sen verran hirveä kommentti toi oli, että kertoo kaiken oleellisen susta. Voisin kuvitella iänkin olevan mitä on. Kellekään ei mennä sanomaan tuollaista, ei kellekään! Toivon että pääset sairaista ongelmistasi eroon ja purat niitä muualla kuin täällä. Sun kommentti on jotain, jonka olisi voinut jättää kirjoittamatta. Sitä niittää mitä kylvää. Olet varmaan yksi niistä vaki-idiooteista, jotka käy suoltamassa täällä päivästä toiseen paskaa. Jostain syystä sua kuitenkin Vilma kiinnostaa, kun täällä roikut. Onko itsetunto hakusessa ja oma elämä vähän surkea? Et sä sitä huomiots näin saa, et täällä ja tuskin omassakaan oikeassa elämässä tai no mikä elämä? Voinen kysäistä kommenttisi perusteella. Ei oo tasan taas menneet onnenlahjat ja täällä on yksi epätoivoinen siitä insemässä. Tuskin sua hyttysestä erottaiskaan. :)

   Joka tapauksessa kehoitan sua poistumaan täältä ja hankkimaan ammattiapua. Kuraattori on jopa ilmainen sun ikäisille. Tässä taas todistettiin vanha, mutta toimiva sanonta: jalat kasvaa nopeammin kuin järki. Säälittävää miten surkea sä olet. Kommentit kun on suoraan jatketta omasta itsestään.

   Poista
 41. NÄRF! Että mua ottaaki pannuun tuo, että sua haukutaan ties mistä turhanpäiväsestä asiasta. Jollakin on aina jotakin naristavaa, oli se sitten joku karannut hius kuvassa tai vaate sentinkin vinossa. Ja just tommoset juorublogit, missä kaivetaan henkilökohtaisia asioita vuodelta nakki ja sitte arvostellaan ja nauretaan. Ja toi sun kroppa! Halleluja miten sä oot timmissä kunnossa! <3 (ps. oon se sieltä instagramista, joka kommentoi sun hiuksia tuossa ykspäivä. Se S-kirjaimella alkava :D ) Ja miten joku ees voi kommentoida jotaki "vitu läski hhähähä" -paskaa?! Yritä pitää vain lippu korkeella ja unohda tommoset saakelin Kerttu-Liisat. Ja mää ainakin tykkään sun postauksista ja mun mielestä sä vaikutat todella mukavalta tytöltä :)

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. meitä ihmisiä on erilaisia erilaisella omatunnoilla ja moraaleilla, joten tollasia urpoja nyt vaan sattuu suomikin olemaan täynnä jotka kokee tarpeelliseksi noita kommentteja laittaa :/
   mut onneksi on ihaniakin lukijoita olemassa :)

   Poista
 42. Vilma oot niin nätti tyttö, mutta mielestäni olisit vielä sata kertaa kauniimpi hieman vähemmällä meikillä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mun meikki: bb-voide, puuteri, ripsari ja irtoripset, et siinä ei mun mielestä ihan kauheesti meikkiä ole :D mut jokaisella saa toki omat mielipiteensä olla!

   Poista
  2. ohhoh onhan tuo tosiaan aika vähän :oo mutta joissain sun blogin kuvissa vaan näyttää siltä että olísi enemmänkin, tai sit oon vaa todella todella huononäkönen :D Mutta siis pointtini miksi kirjoitin tuon aikaisemman kommentin, oli se kun näin jossain susta kuvan missä olit vähemmällä meikillä(?)ja muutenkin vaaleampi (olettaen että käytät itseruskettavaa)ja näytit siinä mycket mycket hyvältä! Kaikki saa tottakai tehdä miten haluaa ja eipä se mun persettäni pahemmin kutita, halusin vaan kannustaa sua kokeilemaan luonnollista lookkia kun sulta todellakin löytyy jo kaikki tarvittava! (:

   Poista
  3. en käytä itseruskettavaa vaan oon ihan luonnostaan tällä hetkellä näin ruskettunut :) ihana toi viiminen lause kommentissa, koska mä en tätä ottanu millään lailla haukkumisena/mollaamisena vaan just sellasena ns. kannustuksena kokeilemaan jotain muuta! :)

   Poista
  4. Tai sit vilmalla on niin loista iho entuudestaan joka näyttää sille että olisi meikkiä :)

   Poista
 43. Muistan ku olin sun, hmm, olisko ollu joku viideskymmenes lukija:))?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihan mieletöntä et oot lukenu tätä niin pitkään! kiitos<3

   Poista
  2. Näin sut kerran kun olit töissä ja niin aurinkoinen olit !:) teki mieli kehua blogia mut en uskaltanuXD

   Poista
  3. ihanaa! kiitti paljon :) yritän töissä aina pitää sen iloisen ilmeen naamalla ja kiva kuulla et oon ainakin sillon onnistunu!

   Poista
 44. Heippa! Koska arvot sen isosmile voittajan?:)

  VastaaPoista
 45. Jatka samaan malliin. Unohda ilkeät kommentit tai päästä ne toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Bloggaan itsekkin 2 eri blogia toistaiseksi ihan pienimuotoisesti ja nämä ilkeilytkin ovat jo tulleet tutuiksi itsellenikin. hienoa, että jaksat jatkaa! Meistä jokainen on oma ihana itsensä, ja jos se jotakuta ärsyttää, antaa ärsyttää. Periaatteessa kaikki ikävätkin kommentit voi kääntää positiiviseksi energiaksi ja jatkaa pilke silmäkulmassa ;) Vahvat ja huomiota herättävät ihmiset herättävät aina myös niitä ilkeilijöitä. Stemppiä jatkoon ja jatka todellakin samalla energialla. Ihana blogi <3 Terkuin Clivianna

  VastaaPoista
 46. Jatka samaan malliin. Unohda ilkeät kommentit tai päästä ne toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Bloggaan itsekkin 2 eri blogia toistaiseksi ihan pienimuotoisesti ja nämä ilkeilytkin ovat jo tulleet tutuiksi itsellenikin. hienoa, että jaksat jatkaa! Meistä jokainen on oma ihana itsensä, ja jos se jotakuta ärsyttää, antaa ärsyttää. Periaatteessa kaikki ikävätkin kommentit voi kääntää positiiviseksi energiaksi ja jatkaa pilke silmäkulmassa ;) Vahvat ja huomiota herättävät ihmiset herättävät aina myös niitä ilkeilijöitä. Stemppiä jatkoon ja jatka todellakin samalla energialla. Ihana blogi <3 Terkuin Clivianna

  VastaaPoista
 47. Se on just se harmi, mitä itsekin välillä saan kokea että paskakommentteja tippuu. Mutta niitä plussia on mun mielestä myös enemmän :)

  VastaaPoista
 48. Mun on ihan pakko kommentoida sulle tähän. Tää oli realistinen ja hyvä postaus, joka toivottavasti saa jengin miettimään ettei kaikki ole niin mustavalkoista. Ärsyttää, kun he sahaa vain omaa oksaansa sekä meidän ns. "positiivisten" seuraajien, koska et voi kirjoittaa niin vapaasti kaikesta. Aina kun löytyy lyttääjiä ja idiootteja, jotka rustailevat kaikkea paskaa purkaen omaa paskaa elämäänsä toiseen.

  Pitäisi aina muistaa, että ihmisiä tässä kaikki ollaan ja meillä on tunteet, vaikka internetissä ollaankin. On jotenkin sairasta, että moni ajattelee tän netin olevan joku v*tun viidakko, jossa pätee viidakon lait. "Ei se haittaa, koska ollaan netissä/oltiin netissä". Paskanv*tut, aivan yhtä paljon pätee lait täälläkin kuin muualla. Ärsyttää lukea aina kaikesta turhasta ja typerästä kommenteissa tässä blogissa. Ilmiselvästi tää kun silti kiinnostaa monia lukijoita ja teitäkin, jotka pelkkää paskaa suollatte tänne, koska aina olette täällä päätä rääpimässä, niin luulisi että kommentitkin voisi pysyä asiallisina. Blogiakin pitää ihan normaali ihminen eikä mikään spämmisuodatin-kone.

  Jos haluatte blogin jatkuvan, päinvastoin - tukekaa bloggaajaa! Ja jos joku asia ei miellytä, kaiken voi ilmaista nätistikin. En usko, että IRL myöskään menette ja kehtaatte haukkua jonkun päästä varpaisiin suut silmät täyteen mitä joku on. Lisäksi olen lukenut täältä, että jos joku puolustaa/kehuu bloggaajaa, on hän automaattisesti joku perseennuolija, höpöhöpö - suurimmalla osalla meistä on käytöstavat ja käymme täällä, koska tämä blogi miellyttää meitä ja sen voimme myös ilmaista. Täysin debiilistä paskaa, että joka tuutti täytyy työntää täyteen paskaa, lähtien siitä että tyyliin "vittu miten häiritsevä bikinien alaosakin sulla on. Etkö osaa valita oikeaa kokoa?" Joo EI TERVE ja perse! Onnekseksenne voisitte tajuta sen, että kommentti minkä suollatte, kertoo enemmän teistä kuin mistään muusta, vaikka sen anonyymisti kirjoitattekin ja iisiähän se on, kun tämä on netti? Jos on oikeasti niin paha olla, niin purkakaa se vaikka psykologille täysistunnossanne. On käsittämätöntä tulla pilaamaan tieten tahtoen toisen päivä. Haluaisin nähdä omat naamanne kommenttienne takana.

  Vilma, ÄLÄ missään nimessä ota ikinä itseesi negatiivista paskaa, joka ei ole mistään kotoisin. Enemmän on meitä, jotka pitävät sinusta ja vilpittömästi lukevat HYVÄÄ blogia, koska tämä luo iloa, inspiraatiota ja esteettistä näkökulmaa vaikka mihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ihanasta kommentista!<3 tää oli taas osoitus siitä, että miksi tätä blogia on kiva pitää ja että tätä lukevat oikeasti fiksut ja mukavatkin ihmiset, eivätkä kaikki ole niitä idiootti haukkuja-anonyymejä!
   oon ihan samaa mieltä tosta että netissä on vaan niin helppo toista haukkua, kun voi sen nimettömyyden ja kasvottomuuden taakse piiloutua, että eipä ole kukaan koskaan tullut näitä asioita päin naamaa minulle ainakaan sanomaan...

   Poista
 49. missä sun formspring?!

  VastaaPoista
 50. toi on niin totta. itse en keksis parempaa. itteeni ainakin satuttaa eniten kommentit painosta, mulla on muutenkin huono itsetunto. pidän itteeni lihavana ja yritän laihduttaa. en varmastikaan ole ainut.

  Vilma, oot mun suosikkibloggaaja. suorastaan olisin tippa linssissä jos lopettaisit. älä välitä ilkeistä anonyymeistä!<3

  VastaaPoista
 51. Ihanaa et jaksat kirjottaa vaikka sulla oiskin paljon huonoa palautetta! Oot ehdottomasti paras ja mielenkiintosin bloggaaja minkä tiiän! <3 johtuu varmaan että ainaki rakastan muotia ja nuo sun asukuvat on aina niiin ihania :) voimia sulle noiden tyhmien kommenttien suhteen, muista vaa aina kuinka ihana tyttö oot ja enemmän ihmisiä susta ihan varmasti välittää kun omistat noita hatersei ketä kaikilla on :) sun kohdalla oon varma että ne on vaan kateellisia!

  VastaaPoista
 52. Ulkonäön ja läheisten ihmisten haukkuminen on aina törkeää. En tajua ollenkan, kenellä on oikeasti pokkaa, tai kenen moraali antaa myöten hyökätä toisten läheisten kimppuun. Vaikka ihmisestä ei pitäisikään, ei se oikeuta törkeään käytökseen. Jokaiselta tulisi löytyä tarpeeksi älyä ja empatiaa tajutakseen tälläiset asiat. Toisen haukkuminen, rakastettujen haukkuminen... Ei sellaista tehdä.
  Kuitenkin, juorublogit ovat monelta osalta myös hyvä juttu, ja kritiikiä pitää osata esittää asiallisesti. Ei lukijoitaan voi kohdella ihan miten huvittaa, tai blogissaankaan mitä tahansa kirjoittaa. Lähinnä nyt uusin juorublogi oli hyvä, otti asioita myös positiivisessa valossa. Kommenttien valvonta se oli, mikä asian hajotti. Ihmisistä tulee hirviöitä, kun he kokevat oikeutetuksi muiden haukkumisen. Olisi alusta asti pitänyt tehdä selväksi, ettei sellainen ole okei.

  VastaaPoista
 53. Mä tykkään pitää blogiani just siks niin kovin, koska on vähän lukioita. En oo koskaan mainostanut mun bloggaamista tai itse blogia, ja tämäkin että jätän kommentin on mulle harvinaista. Rakastan bloggaamisessa että mulla on niin pieni tiivis lukijakunta. Ja voin vapaasti kertoa mistähyvänsä omasta yksityiselämästä :) mun lukiat on just niitä jotka lukee mua mun kirjotuksien takia. Eikä siksi että olisin suosittu bloggaaja ja mua ns piilovihais sen takia :) älä välitä mistään negatiivisistä kommenteista, ne ketkä semmosia laittaa ei oo koskaan kokeillu bloggaamista eikä tajua kuin rankkaa tää harrastus on! :)

  VastaaPoista

Pidetään se kritiikki asiallisena!
Kiitos kommentistasi!<3

Useimmin kysytyt asiat:

Ikä: 23 vuotta
Pituus: 158 cm
Hiukset ja ripset laitatan Beauty by Valo -kauneushoitolassa Helsingin Punavuoressa
Asun Helsingissä
Kuvaan blogini kuvat Olympus PEN Lite E-PL5:lla (objektiiveinä toimivat 14-42mm sekä kiinteä 45 mm) ja iPhone 7:lla
Asiat, jotka eivät blogiin kuulu: parisuhde-, raha-, työ- ja perheasiat, joten näistä on turha kyselläkään :)

e-mail: vilma.kentta@outlook.com
instagram: @vilmakentta
snapchat: @vilmakentta