7/03/2013

(t)raumalla
Toppi & maxihame: H&M
Laukku: Michael Kors (äitin)
Tennarit: Converse (nauhatkin nätisti auki :D:DD)
Aurinkolasit: Vans 

Päivät Raumalla on kulunu töissä ja ihan vaan kotona huilaillessa! Huomenna tai viimeistään ylihuomenna on lähtö takaisin Turkuun sieltä lauantaiaamuyöllä (04:10) Haminaan, josta sunnuntaina takaisin Turkuun ja maanantaina Raumalle töihin... Tuntuu että koko mun kesä menee siinä, että reissaan kahden kodin ja kahden kaupungin välillä! Huoh... Tossa samaisessa harmaassa rievussa (lue: maxihameessa) oonkin liihotellu melkeen joka päivä, että ei vaan voi olla olemassakaan ihanampaa vaatetta!

Eilen otin myös itseäni niskasta kiinni ja värjäsin kahden kuukauden takaisen tyvikasvuni. Oon vetkutellut sen värjäämisen kanssa ihan vaan siinä (turhassa) toivossa, että hiukset jollain ilveellä tulis taas hyväkuntoisiksi :D Eipä tule tapahtumaan... Olenkin alkanut nyt ensimmäistä kertaa ihan tosissaan miettiä noiden tummiksi/tummemmiksi värjäämistä! Elämä helpottuisi ainakin aika lailla jos ei muuta :D

Mutta näillä aineilla kuitenkin melkeen musta tyvi saatiin valkoiseksi:Vastaan mielelläni kysymyksiin väreistä/tököteistä liittyen hiuksiini!

P.s. Postista hain tänään nämä upeudet!!! AAH oon niin rakastunu noihin, huomenna lisää kuvia!

82 kommenttia:

 1. Ihanat nuo kengät!!♥ Mistä tilasit noi? :)

  trucollection.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. teen huomenna paremman postauksen noista, jossa kerron tämänkin :D pidän lukijoita viel hetken aikaa jännityksessä!

   Poista
 2. Hei olisiko mahdollista että tekisit tässä lähiaikoina postauksen koulustasi ja alastasi, teidän koulun sivuilta ei saa paljoa irti estenomi alasta, joten voisitko kertoa omat mielipiteesi, kuinka vaikeeaa ja millä perusteella kouluun pääsee, millainen paikka turku on asua ja kaikkea!:D olisi ihan mahtavaa kuulla koska pian pitäisi tehdä päätös mihin haen reilun vuoden päästä, tiedätkö missä muualla voisi opiskella amk:ta kaueus alaan liittyen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://klipsiworld.blogspot.fi/2012/10/mika-estenomi.html
   nyt kun turun amkin estenomikoulutus lopetettiin ja suomenkielisenä tota pystyy opiskelemaan ainoastaan laureassa, jonne otetaan 20-30 sisälle joka vuosi sadoista hakijoista, niin sanoisin et on aika vaikea päästä (mutta ei kuitenkaan mahdotonta!) :)
   tää on ainoa amk-tutkinto liittyen kauneudenhoitoalaan :) ja tosiaankin enää jäljellä on laurea ja vaasa (,joka tosin on ruotsinkielinen koulutus) :/

   Poista
  2. Toki voi myös opiskella kauneudenhoitoalalla kosmetologiksi amk-tutkintona! :)

   Poista
 3. Joooo värjä tummemmaks! Sopis ihan hirmu hyvin sen lisäks että hiukset tulis myös parempaan kuntoon loppujenlopuks :D Nimimerkillä kannattavaa, ittellänikin on tummat hiukset luonnostaan ja HURJASTI helpotti kun värjäsin tosi vaaleista takas ruskeiks :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tää on mulle niin iso päätös et menee varmaan puol vuotta, että saan mietittyä et mitä teen XD

   Poista
  2. ^Pakko sanoa tohon anonyymin kommenttiin, että aika kauan kyllä Vilmalla menis siihen, että se ruskee tukka auttais siihen kuntoon. Pitäis koko tukka ensin uusiutua ja Vilmalla omastakin takaa sitä pituutta riittää:) Kyllä se vaalennus sinne ruskean alle silti jää.

   Poista
  3. siihen menis aika monta vuotta aikaa et millään värillä tästä hyväkuntoinen saatais...:D kuten siis sanoitkin :)

   Poista
  4. Toisaalta ainakin joskus se hius sitten olis kunnossa, blondaamisella kun se ei oikein oo mahollista :-) ! Musta sulle sopis semmonen "luonnollisempi", mutta kuitenkin kylmä blondin ja vaaleanruskean sävy !

   Poista
 4. Voisit värjätä vaan tyven tummaks vähä niinku FFP Jennillä oli, sehän on nyt niin muodikasta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sitäkin olen miettiny :) mut mitään radikaalia en ennen syksyä uskalla tehdä, vasta sitten kun olen taas koulussa ammattiosaajien kanssa :'D

   Poista
  2. värjää tyvi + ruskeita raitoja sinne tänne!:)

   Poista
 5. Vaalenruskee/vaaleanpunaruskee vaaleilla raidoilla! Olis sulla niin makeet :)

  ps. pystyyks noil kengil muka oikeesti kävelee vai onko ne vaan koristeena asukuvissa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pystyy hyvin kävelemään :) tosi mukavat on jalassa!

   Poista
 6. Ei tummaa!!!!! Tuut katuun sitä ihan sikana :D mut luonnollisempaa blondia on turvallista kokeilla!:D vois sopii sulle kans<3 luonnollinen blondi ei sit tarkota keltasta..... Mut Vilma sä oot silti blondi!!!!:D

  Ihana otsikko :D a vaikka olisit tumma niin ehkä olisit ihana silti <3<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tiedän et tuun.... en haluu keltastakaan tukkaa :'(( en tiedä mitä haluan... ja tunnen itteni et en kuitenkaan uskaltais mitään tehdä hiuksille vaikka tästä nyt puhunkin :'D oon aina ollu hiusasioissa maailman nössöin
   ite oot ihana<3

   Poista
 7. Ootko kokeillu Garnierin fructis goodbye damage shampoota? :) Se korjaa vuoden vauriot viikossa tai näin ainakin lupaa :D Itselläni on punaiset hamppuhiukset ja tuon shampoo+hoitoaine+seerumi yhdistelmän käytön jälkeen hiuksissa on huomattava ero muutaman käytön jälkeen. Kannattaa kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ne silikoni määrät mitä kyseisessä tuotteessa on on aivan jäätävät...:D

   Poista
  2. Tollasia "korjaa vuoden vauriot viikossa"- juttuja ei kyllä hirveesti kannata kuulustella:) Mikään tuote ei "korjaa" sitä hiusta jos se on jo "rikki". Sakset ainoastaan. Ne vaan silottelee ja tekee siitä pinnasta paremman näkösen. Mutta siis joo jos tykkäät just noista tuotteista niin käytä ihmeessä! Tarkotus vaan oli sanoa, että noitten toimintaperiaate on ihan sama kun kaikilla muillakin mömmöillä. Inhottaa tommoset harhaanjohtavat mainospuheilut.

   Niin ja vielä tohon ylempään kommenttiin, että mitä sitten että on jäätävät määrät silikonia?:-D Silikonithan ne niitä silottavia aineita on. Ihme silikonikammoa jokapaikassa.

   Poista
  3. en usko markettien hiustuotteiden tehoon ollenkaan :D
   ja kun netistä niitä ainesosia tossakin tuotteessa selasin ni en voi ku yhtyä Susski:n kommenttiin silikonin määrästä :'D

   Poista
  4. ^Ei oo kyllä tosiaan mitään faktoja hallussa...

   Poista
  5. silikonien tarkoitushan hiustuotteissa on silottaa hiusta, tekemään siitä helposti kammattavan ja liukkaan.
   MUTTA silikonit kerrostuvat hiukseen helposti, ja varsinkin jos hius on huonokuntoinen (kuten minulla) ja luo siihen hiuksen pintaan tietynlaisen kalvon, mitä ei sitten muut aineet kauheen helposti läpäise, ne myös latistaa tukkaa paljon.
   se kerrostuminenkin riippuu kyllä ihan täysin silikonien laadusta, oman tukan kunnosta ja siitä kuinka paljon silikonipitoisia tuotteita käyttää. ja pitää myös muistaa, että hius on kuollutta sarveiskuitua, jota ei voi millään tuotteilla elvyttää ja korjata, että hiuksen pintaan pystyy tuotteilla ainoastaan vaikuttamaan. silikonit siis tekee hiuksen pintaan vettä hylkivän kalvon, joka vähentää hiuksen huokoisuutta ja estää kosteuden haihtumista sieltä hiuksen sisältä ja liukastaa hiuksen pintaa, jonka ansiosta sitten hius tuntuu sileältä, pehmeältä ja hoidetulta.

   PISTE.

   Poista
  6. No okei, on sulla jonkin verran faktoja hallussa:) Mutta anyway, ei niissä markettien tuotteissa ole sen "pahempia" silikoneja, kuin kampaamotuotteissakaan. Oikeastihan ne ovat hyvin suureksi osaksi samaa kamaa näitten ammattituotteiden kanssa. Ja mitä tohon kerrostumiseen tulee, niin kyllähän ne aineet sinne tukkaan kerrostuu, vai miten muuten selittyisi se, että hius näyttää aina paremmalta jokaisen käyttökerran jälkeen? Ns. "tulee parempi kuntoiseksi". MUTTA ne kerrostumat kyllä saa sieltä hiuksesta ihan easysti poiskin. Lisäksi virheellisesti usein ajatellaan, että värit yms. ei imeydy noitten muovikalvojen läpi, mutta se on väärää tietoa.

   Ja mitä tohon latistumisasiaan tulee, niin tottakai se hius "latistuu" kun oikein hoitavia tuotteita käyttää. Siitä tulee sileämpi (="ohuempi") ja painavampi. Näin ollen vika ei ole varsinaisesti tuotteessa vaan virheellisessä arvioinnissa, että kuinka hoitavaa tuotetta oikeastaan tarvitsekaan tai ehkä ennemmin, haluaakaan:) Koska kuohkea hius on turpea ja karhea, kun taas tälläinen hius ei ole "hyväkuntoinen". Jos nyt mietitään esim. volyymishampoota. Useat näistä toimivat ainostaan sillä periaatteella, että ne sisältävät vähemmät hoitavia (=silottavia) ainesosia, jolloin hius näyttä kuohkeammalta, eikä ole niin siloiteltu kuin jollain toisella shampoolla. Ennemminkin tämmöstä "volyymia" tulisi lähteä hiukseen hakemaan jollain muotoilutuotteella, joka taas tuo hiuksen pintaan hyvin karhearakenteisen kalvon.

   Tämäkin asia on nyt vähän mennyt niin, että takavuosina näistä silikoneista tuli kammo ammattikunnan keskuudessa, mutta sitten tieto kehittyi ja asioista ymmärrettiin paremmin. Nyt tämä silikonikammoisuus on saavuttanut sitten taas kuluttajat:) Noh, mutta eiköhän se siitä.

   Toivottavasti julkaiset tämän, kun haluaisin, että muutkin tämän tekstin voisivat lukea:)

   Poista
  7. Ei taida edellisellä olla faktat ihan hallussa.
   Ei, markettituotteissa ei yleensä ole sen pahempia silikoneja kuin kampaamotuotteissakaan (tosin silikoneja on paljon erilaisia). Mutta on paljon tuotteita, joissa ei ole silikoneja lainkaan. Jokainen tietenkin käyttää mitä tuotteita tahtoo, mutta on fakta, ettei silikonit ole hyväksi hiuksille. Ne tosiaan kerrostuvat hiuksen pintaan kalvoksi, eikä hius enää läpäise helposti muita aineita. Eli kun hiuksen pinnalla on silikonikerros, on melkoista tuotteiden tuhlausta laittaa jotain hiusöljyjä tms. kun nekin vaan jäävät siihen hiuksen pinnalle. Sanoit myös, että silikonit saa helposti pois. Ei muuten saa, ja se juuri on sen idea. Silikoni ei liukene veteen eikä sitä tavallisilla shampoilla saa pois. Tiskiaineella se kuulemma lähtee päästä, mutta sekään ei välttämättä hemmottele hiuksia.. :D

   Jokainen kammoaa sitä mitä tahtoo, mutta kannattaa tietenkin itse ottaa asioista selvää eikä vaan sokeasti uskoa kaikkea, mitä kuulee. Usein on kuultu virheellistä tietoa myös kampaajilta, sillä aika monia heistä kiinnostaa vaan myydä tuotteitaan mahdollisimman paljon ja näinollen "mainospuheet" ovat usein virheellisiä.

   Tietenkin silikoni on vain yksi aine muiden joukossa, eikä se ole sinällään mitenkään vaarallinen. Jotkut vaan todella luulevat, että markettien silikonituotteet korjaavat hiusten vaurioita pysyvästi ja oikeasti hoitavat hiusta, mikä ei ole totta, sillä silikonit vain "meikkaavat" hiukset kauniiksi. On ihan aiheellista korjata virheluuloja, sen verran huijausta nuo mainospuheet yleensä on :D

   Poista
  8. Eikai sinun päätäsi asiassa voi sitten kääntää, jos olet päättänyt uskoa noin:) Itselläni kuitenkin on asiasta tutkittua tietoa, enkä olisi tämmöseen aiheeseen liittymättömään blogiin ikinä kuvitellut päätyväni asiasta tappelemaan. Enkä enää jaksa asiasta sen pidemmin alkaa selittääkkään, koska siitä ei taida olla mitään hyötyä. Tässä sulle kuitenki muutama FAKTA, jotka eivät ole omasta päästäni tai suustani.

   1. KAIKKI kosmetiikassa sallitut ja käytetyt silikonit ovat synteettisiä ja vesiliukoisia(!)
   2. Ihoa tai hiuksia ei voi "tukkia" silikonilla tai millään muullakaan.
   3. Silikonit EIVÄT estä hiusta värjäytymästä värjäyksessä eivätkä kihartumasta permanentissä.

   Ps. Siihen hiuksen pinnalle ne öljytkin jää jokatapuksessa;)

   Poista
 8. Musta sulle sopii tyvikasvu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tykkään itekki sellasesta pienestä tyväristä :) mut toi viiden sentin ei ihan enää miellyttäny silmää...

   Poista
 9. Mistä noita hiustuotteita saa?:)

  VastaaPoista
 10. millä hapetteella laitat 901?

  VastaaPoista
 11. jos jaksat niin lukisin mielelläni vaikka oman postauksen noista tukka-aineista! esim. mistä saa ja miten käytetään jne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://klipsiworld.blogspot.fi/2013/02/operaatio-tukka-part-666.html
   ja näitä saa ainoastaan ammattilaiset hiustukku hairmailista :)

   Poista
  2. ja tässä vielä toinen postaus aiheesta ja väreistä: http://klipsiworld.blogspot.fi/2013/01/kaikki-hiuksista-part1.html

   Poista
 12. oo, näytät jälleen kerran niin ihanalta! sulle sopii täydellisesti just ton tyylinen meikki. näytät niin paljon paremmalta värillisten huulten kanssa kuin nudejen ;-)

  VastaaPoista
 13. Mä en uskalla kommentoida faceen ni mä kommentoin tänne:::) Kun puhuit, ettet uskalla värjätä vaan vähän tummemmaksi, koska pelkäät keltasta, ni et sä sit mistään tämmösistä tykkää:
  http://www.google.fi/imgres?imgurl=http://2.bp.blogspot.com/-fr4yLm0TkdI/TxP_q0gVt_I/AAAAAAAABBY/G4bkOq_XNpU/s320/07_Sabina_Sarkka.jpg&imgrefurl=http://misssuomi.blogspot.com/2012/01/7-sabina-sarkka.html&h=1202&w=800&sz=148&tbnid=rUi6lBJxWtpedM:&tbnh=90&tbnw=60&zoom=1&usg=__sX4MbuEVrvUW5AqkLudgRjalbW8=&docid=j2lZ07SVLvhN1M&sa=X&ei=L0nUUdnTCuqu4QTPsICABw&ved=0CDAQ9QEwAA&dur=1860

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa okei:) No entä tämmönen ihan hintsusti tummenpi/sävykkäämpi vaalea? Tämmönen kuitenki hopeanhohtoinen?:) http://www.google.fi/imgres?start=162&um=1&hl=fi&biw=819&bih=380&tbm=isch&tbnid=KjW01jAQXEbztM:&imgrefurl=http://indulgy.com/post/AiUfRMSLc1/blonde-hair-color&docid=jRGb9GFSK1dd4M&imgurl=http://indulgy.net/2D/Q4/PE/184155072232456522dypsbEwwc.jpg&w=300&h=400&ei=LlXUUZ-zLrP64QTA0IGwCg&zoom=1&ved=1t:3588,r:68,s:100,i:208&iact=rc&page=17&tbnh=186&tbnw=146&ndsp=10&tx=73&ty=54

   Poista
  2. Mä vaan pommitan täällä:D Mut mun mielestä kyl tummatki sopis tosi hyvin, mut koska oot niin "kylmäpiirteinen" iholtas ja muilta ominaisuuksiltas, niin ei kyl mun mielestä passaa ollenkaan toi tommonen facekuvan tosi lämmin/oranssihtava ruskea, mut joku tämmönen vois tosi hyvin käydä: http://static.becomegorgeous.com/gallery/pictures/mediumbrown-haircolor-johansford.jpg

   mut pidä sit mielessäs, et noin valkosen tukan tummaks värjääminen on TOSI haastavaa.

   Poista
  3. mä luulen tietäväni hiusten värjäämisestä aika tavalla ja tiedän et mitä pitää tehdä jos/kun näitä alkaa värjäämään :)

   Poista
  4. No hyvä että tiedät:) En lukenutkaan ihan kunnolla tota tekstiä, kun sanoit, että ootat syksyyn kun pääset kouluun ammattilaisten käsittelyyn. Ja en siis mitenkään pahalla tarkottanu tota kommenttia, vaan valkosten hiusten tummaksi värjääminen on kampaajillekin se yksi mutkikkaimmista töistä.

   Poista
 14. http://www.jawwe.fi/wp-content/uploads/2013/05/hiukset1.jpg  Tollanen väri, mitä tykkäät? :)

  VastaaPoista
 15. Tollain maxihame ois kyllä kiva :)

  VastaaPoista
 16. sulle varmasti sopis vähän tummempikin kun sulla näyttää luonnostaankin olevan tummatukka :) tohon sun tyyliin kyllä jotenkin sopii nuo valkeat:D :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no en tiedä mitä teen, täytyy sit syksyllä kattoa :D

   Poista
 17. Tunnustan et aloin lukea sun blogia siks et tykkäsin kauhistella sun feikkirusketusta ja valkosta tukkaa ja kuvittelin et oot yhtä tyhmä ja bimbo ku miltä mun mielestä näytit. Mut oikeasti oot aivan älyttömän kaunis ja raikkaan näköinen, ja tässä noin vuoden seuranneena joudun myöntää olleeni väärässä, sillä sä oot kyllä kaukana tyhmästä ja bimbosta! Vaikka oon ite erilainen niin ihmisenä ku tyyliltäniki, nii pakko myöntää et nykyään tykkään susta (voiko näin sanoa ku en oikeasti tunne sua) ja sun blogista ihan oikeasti! Myönnän olleeni väärässä ja toivon kaikkea hyvää sulle ja jatkan seurailua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihana kommentti :) kiitos ja kiva että et oo sitä mieltä etten tän blogin perusteella ainakaan oo ihan idiootti :'D

   Poista
 18. montaako hiusklipsiä pidät samaan aikaan päässä? pidätkö niitä kaikkia? :o

  VastaaPoista
 19. Ei todellakaan sulle mitään oksettavaa tummalla värjättyä tyveä! oot yks syy miks rakastan blondia tukkaa. :) toi kuva missä sulla on aurinkolasit päässä on ihana <3 rakastan sun hiuksia!! ihan täydelliset.

  VastaaPoista
 20. mitä sinistä sulla on tossa tukass?! näyttää et tossa latvois ois jotai?

  VastaaPoista
 21. En jotenki vaa osaa kuvitella sulla tummia hiuksia, se et olis sillon sinä :D kokeile jotain vaalean eri sävyä, jos muutosta haluat :)

  VastaaPoista
 22. Ootko ostanu millon ton hameen? Tosi rennon ja mukavan olonen :) Onko se Dividedin?

  Ps. Mä olen myös mooonesti tummentanut tukkaani mut _aina_ blondannut takaisin ja siitäkös hiukset vasta kärsiikin, että kannattaa tosiaan miettiä ja pohtia asiaa :D Vaikka hiukset uusiutuva luonnonvara onkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. muutama viikko sitten ja on ihan siit normimallistosta :)

   Poista
 23. hei mikä toi kevyt tuhkaa juttu on?

  VastaaPoista
 24. Tätä sun blogia on niiin kiva aina lukea kun itekki rakastan muotia :) tuntuu vaan että sulla on ihan unelmaelämä! Tuo sun liikunnaniloki on niin ihailtavaa, onnee sulle sen kanssa ja oot ihana (: <3

  VastaaPoista
 25. mä voisin niin kuvitella sulle tummat hiukset, näyttisit varmaan niin paljon aikuisemmalta! vaikka onhan noi vaaleet tietty omalla tavallaan ihanat ja kovan työn takana...

  VastaaPoista
 26. anteeks nyt ku kommentoin tällästä tyhmää juttua mut mua ärsyttää välillä tosi paljon ku joku lukija kirjottaa sulle jonkun pitkän ja ihanan kommentin ja saatat vastata siihen vaan että " :)". ja joskus kun sulta kysyy jotain ja samaan kommenttiin vaikka kehuu niin et välttämättä ees vastaa siihen kysymykseen...jotenkin tuntuu ettei sua kiinnosta lukijoiden kommentit yhtään ja siitä saa jotenkin ylimielisen kuvan. mutta silti kiva että vastaat jokaisen kommenttiin ja tykkään kyllä lukea blogiasi ja olet todella kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ite en tiedä yhtään tämän kokoisen blogin omistavaa bloggaajaa joka jokaiseen kommenttiin ainakin jotaikin vastaisi :) yritän huomioida kaikki kommentit ja vastailla kysymyksiin parhaani mukaan :)

   Poista
  2. Minä tiedän ja aika montakin :D Sinuakin suositummat vastailee lukijoiden kommentteihin ja kysymyksiin ;)

   Poista
  3. mä puhuinkin nyt jokaiseen kommenttiin vastaamisesta :)

   Poista
 27. miten toi sun michael korsin laukku näyttää noissa kuvissa ihan lörähtäneeltä. Mun laukussa on ainakin tosi jäykkää se nahka eikä se mee mistään kohti kurtulle vaan pysyy ihan suorassa. onko menettäny käytössä muotonsa noin pahasti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei se mun mielestä kyllä näytä mitenkään (hyi hitoo mikä sana, en tiedä minkä murteen tää on...) lörähtäneeltä :D

   Poista
 28. mistä oot ostanu ton kevyt tuhka värin ja paljon makso ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ammattilaisten hiustukku hairmailista ja hintaa en valitettavasti muista :(

   Poista
 29. kun sä värjäät hiuksii, värjäätsä aina vaan tyven vai koko hiukset? ja sit jos värjäät koko hiukset nii värjääks sä sun pidennyksetki?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. viimiset neljä vuotta oon joka kerta värjänny pelkän tyven :) pidennykset oon kerran sävyttäny ja ne on ihan hyvät joten en värjää niitä!

   Poista
 30. Pakko nyt kommentoida tätä tukka-asiaa (kokemuksen syvällä rintaäänellä!;)). Itse olin noin 7 vuotta yhtäjaksoisesti samanlainen "vetyperoksidiblondi", kunnes sitten eräänä kauniina päivänä kävin kampaajalla juurikasvun värjäämässä + samalla vaalensi eriväriset raidat mitä tukassani oli kuukauden ajan ollut. Tätä tukkani ei enää kestänyt vaan katkesi todella pahasti.

  Noniin siitä sitten traumatisoituneena pidin 5 kk taukoa tukan värjäämisestä (voit kuvitella kuinka ihana juurikasvu oli..), jonka jälkeen marssin kampaamoon ja tummensin tukkani.

  Tummassa tukassa en viihtynyt sitten ollenkaan, mutta vaihtoehtoja ei ollut. 2 vuotta kasvattelin tukkaani ja tukan voimistuessa, aloin pikkuhiljaa raidoilla vaalentamaan. Nyt minulla on luonnollisen vaalea, paksu ja terve tukka!

  VastaaPoista
 31. KIRJOTAN CAPS LOCKILLA VILMA ETTÄ OIKEASTI LUET TÄN JA SAAT AVUN SUN HIUKSIIN: MUN TUMMAA TUKKAA VAALENNETTIIN NIIN PALJON ETTÄ LATVA ON POIKKI NAPSUVAA PURKKAA, MUTTA LANZAN TRAUMA TREATMENT JÄTTTÄVÄ HOITOAINE SAA HIUKSEN IHANAN SILEÄKSI JA TÄYSIN TERVEEN TUNTUSEKS JA SEN KANSSA PYSTYY TODELLA ELÄMÄÄN, ETTEI TARTTE LEIKKAA LYHYEKS ENNEN KUN TUKKA EHTII KASVAA! MIELETÖN TUOTE, MIKÄÄN MUU EI TOIMI YHTÄ HYVIN! TUKUSTA ALLE 20E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TIEDÄN TUOTTEEN KOSKA KÄYTÄN SITÄ SAMAA!!!! IHAN PARASTA!!!!!

   Poista

Pidetään se kritiikki asiallisena!
Kiitos kommentistasi!<3

Useimmin kysytyt asiat:

Ikä: 23 vuotta
Pituus: 158 cm
Hiukset ja ripset laitatan Beauty by Valo -kauneushoitolassa Helsingin Punavuoressa
Asun Helsingissä
Kuvaan blogini kuvat Olympus PEN Lite E-PL5:lla (objektiiveinä toimivat 14-42mm sekä kiinteä 45 mm) ja iPhone 7:lla
Asiat, jotka eivät blogiin kuulu: parisuhde-, raha-, työ- ja perheasiat, joten näistä on turha kyselläkään :)

e-mail: vilma.kentta@outlook.com
instagram: @vilmakentta
snapchat: @vilmakentta