8/23/2013

13 facts

Ajattelin nyt tehdä tällaisen postauksen jossa a) kerron muutamia juttuja itsestäni, joita en usko kovin monen siellä ruudun toisella puolella tietävän ja b) tyhjennän muutaman viikon kännykkäkuvat samaan syssyyn!
Mutta sitten niihin faktoihin:

1. Inhoan normaalin ravintolapitsan makua, ja mun mielestä mikään ei maistu paremmalta kuin Lidlin pakastemozzarellapitsa. Ravintola- ja "ravintola"pitsoissa on vaan ihan liikaa täytteitä eikä ne pohjat maistu läheskään yhtä hyviltä kuin Lidlin pakastealtaan versiossa!

2. Oon maailman surkein arvioimaan matkoja ja etäisyyksiä. Kuvittelin mun juoksulenkin Raumalla olevan ainakin jotain 6km pitkä, mut sitten ku sain iPhonen ja Runkeeperin ja mittasin sen, se olikin 3.2 kilsaa... Mittaan matkoja myös paljon määreillä "meiltä lähikauppaan" ja "meiltä kadun päähän ja takaisin".

3. Pelkään ihan törkeän paljon laitureita. Varsinkin sellaisia mitkä keikkuu aaltojen mukana... (Hyi, mulle tuli kylmiä väreitä jo kirjottaa tätä...)4. Mulla ei ole ainuttakaan serkkua. Pikkuserkkuja sen sijaan on n. 90!

5. Puhun itsestäni aika usein hän-muodossa, joka on tarttunut äitiltä sekä porilaiselta ystävältäni ja ärsyttää varmaan kaikkia muita ihmisiä maailmassa. Saatan myös sanoa vaikka äitille että "no hän on nyt jo valmis", joka saattaa tarkoittaa joko että olen itse valmis tai että äiti on valmis. Onneks ei tarvitse enää olla lukiossa, saati sitten kirjoittaa äikkää... En pääsis ikinä tän takia läpi.

6. En pidä itseäni mitenkään uskonnollisena (meinasin kirjoittaa ensin että uskollisena), mutta olin oman riparini lisäksi kahtena seuraavan kesänä isosena ja olin muutenkin sen ikäisenä aika paljonkin mukana seurakunnan toiminnassa mistä tykkäsin tosi paljon! Ja koen että siitä on ollut hirveesti hyötyä myös yleissivistyksen kannalta, koska pystyn kaikille pätemään uskontoon liittyvistä jutuista.7. Olen juonut viimeksi huhtikuussa, eikä mun ole koko kesän aikana tehnyt mieli tippaakaan alkoholia ottaa. Tuntuu vaan että tää on muille isompi ongelma kuin mulle itselleni. Jos nyt syksyllä kun opiskeijakemut taas alkaa, tekee mieli juoda, niin en tee siitä mitään isoa numeroa. Ja jos ei tee mieli juoda, niin sitten en vaan juo :)

8. Kun mulla on virallinen angstipäivä (ehkä kerran parissa viikossa), lukittaudun kotiin ja makaan koko päivän peiton alla, katson Hurjaa Remonttia (+ itken) ja kuuntelen James Bluntia (mun ja Nellin virallinen itkuartisti vuodesta 2005 asti).

9. Luulin pienenä (ok, 13-vuotiaaksi asti) että kenguruilla on vaan yks jalka, koska aina kaikissa kuvissa ne on sillai sivuttain eikä niistä näy kun yks jalka... Tän myöntäminen hävettää mua, mut toivottavasti joku saa tästä hyvät naurut!10. Mulla on lievä s-vika, jonka takia en ole videopostauksia tänne halunnut tehdä.

11. Haaveilen siitä, että sitten kun olen eläkkeellä joskus tulevaisuudessa niin muuttaisin Australiaan ja asuisin ja tekisin vapaaehtoistyötä koala-farmilla.

12. Innostun hirveen helposti asioista ja lähden aina kaikkeen täysillä mukaan, mutta kyllästyn melkeen kaikkeen sitten ihan saman tien... Ei hyvä piirre ihmisessä!

13. Harrastin 12 vuotta tanssia, jonka lopetin 16-vuotiaana sen vuoksi, että lukio ja kaverit vei niin paljon aikaa. Haaveilen vieläkin sen aloittamisesta taas joku päivä!


Onko muita samanlaisilla ominaisuuksilla varustettuja ihmisiä täällä?

Mitä tykkäsitte tämänlaisesta postauksesta?

93 kommenttia:

 1. mistä toi pipo on? ihana! ja tällanen postaus oli ihan huippu!

  VastaaPoista
 2. hah, oot söpö! repesin tolle kenguru jutulle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. onneks kirjotin sen tohon koska sain näköjään ainakin jonkun nauramaan :D

   Poista
 3. Miksi se hävisi se takki postaus?? :( itse olen etsiny samanlaista takkia, voisitko eees kertoo mistä se on:)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nokun näytin tyhmältä niissä kuvissa... takki on zarasta :)

   Poista
 4. Voi, toi kengurunjalka pelasti mun päivän!! :D Mun mielestä lievä s-vik ei oo mikään este tehdä videota, rohkeesti vaan! Tiedän mistä puhun, koska itse omaan saman ja välillä se ottaa korvan aika pahasti, muttei muut siitä oo koskaan huomauttaneet. Mistä oot ton obey-pipon tilannut? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja Taniakin tekee videoita, vaikka hänellä on semipaha r-vika. :)

   Poista
  2. se siinä onkin että omaan korvaan se särähtää tosi kovaa, varsinkin kun innostuu puhumaan nopeasti niin puhe kuulostaa omasta mielestä pelkältä sössötykseltä, mut ei siitä kukaan muu ole koskaan huomauttanut :D
   pipo on ebaystä!

   Poista
 5. häh, pikkuserkut on serkusten lapsia, joten miten voi olla pikkuserkkuja jos ei ole serkkuja ? koska jos sä olet itse pikkuserkku ja sulla on pikkuserkkuja ni sillonha te ootte serkuksia keskenänne? selitä tyhmälle, en nyt tajunnu .. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuserkut on Vilmalle hänen vanhempiensa serkkujen lapsia :)

   Mulla myös sama juttu, että mulla ei monestikaan tee mieli juoda alkoholia, mutta opiskelijakemuissa "sosiaalisen painostuksen" takia tulee maisteltua.. :D

   Poista
  2. eli vilman vanhemmilla ei joko ole sisaruksia, tai sisaruksilla ei ole lapsia :D

   Poista
  3. Jenna on oikeassa, pikkuserkkuja ovat vanhempien serkkujen lapset. Omien serkkujen lapset eivät ole minun käsittääkseni pikkuserkkuja, eikä heille ole erikoisempaa nimitystä, he ovat vain serkun lapsia tms.

   Poista
  4. öö, serkun serkut on pikkuserkkuja .Eli ei vilmalla voi olla pikkuserkkujakaan jos ei oo serkkuja.

   Poista
  5. Ootteks tyhmiä:D pikkuserkku on isän tai äidin serkkujen lapset! Ei tarvi olla serkkuja, että voi olla pikkuserkkuja:>

   Poista
  6. Pikkuserkku tulee kun äitin serkulla on lapsia

   Poista
  7. öö, eihän :DDDD siis mitä te ihmiset kuvittelette :D isän/äidin sisarusten lapset on serkkuja sulle, kun taas isän/äidin SERKKUJEN lapset on pikkuserkkuja :D eli toisin sanoen mun lapset ja mun serkun lapset on pikkuserkkuja keskenään, sitten jossain tulevaisuudessa :D

   Pakko tulla pätemään, kun tää on kumminki ihan yleistietoo ja jotkut tulee ihan "kaikkitietävinä" tähän viisasteleen ja v*ttuileen xdd

   Poista
  8. Kahden serkun lapset ovat keskenään pikkuserkkuja, heillä on yhteinen isoisoäiti ja isoisoisä. Pikkuserkkua sanotaan myös toiseksi serkuksi.
   Terv. Wikipedia

   Poista
  9. Eli siis ano 16:07, anng ja ano 16:56 oli ihan oikeessa !

   Poista
  10. en ehkä kestä tota edellistä anoa... pikkuserkkuja ovat vanhempien serkkujen lapset:D ja tästä asiasta kukaan ei voi väittää vastaan!:)

   Poista
  11. Öö, serkun serkut ei oo pikkuserkkuja vaan niinkun Jenna sano, niin Vilman pikkuserkut on Vilman vanhempien serkkujen lapsia. Esimerkki:

   Vilman äidin, kutsutaan häntä nyt vaikka nimellä Maija, serkku (eli Maijan äidin/isän sisko/veli), kutsutaan häntä vaikka nimellä Elli, saa lapsen nimeltä Joonas. Joonas=Vilman pikkuserkku.

   Poista
  12. nauroin näitä kommentteja niin paljon :'DD ihanaa et joku muukin on asioista pihalla kuin minä!
   mut toivottavasti nyt näiden myötä kaikille tuli selväksi mikä on serkun ja pikkuserkun ero :D

   Poista
  13. Mä en ymmärrä vieläkään XD

   Poista
  14. Aww viimeinen Anonyymi, voisinpa halata sua. <3 :'3

   Poista
 6. Kiitos, mulle tuli taas mieleen ne lepardilegginssit. :D Mä en varmaan ikinä pääse niistä yli! :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D:D:DDDDDD:DDDDDD ne ei oo ollu mun tyylin huippuhetkiä...

   Poista
 7. Tää oli kiva postaus ! :) aww tuo kenguru-juttu. :D Oon ite kans todella surkee arvioimaan matkoja/etäisyyksiä, luulin joskus että porukoilta meiän mammalle (joka asuu lähellä) olis muka yli 3km, mut n. 1km oli ehkä vähän lähempänä totuutta... :'D Ja Lidlin pakastemozzarellapitsat on parhautta !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pitäis joku tällanen sisäinen matkamittari kummankin näköjään tarkistuttaa :D:D

   Poista
 8. tosi kiva ja hauska postaus! ^^,

  VastaaPoista
 9. Tosi kiva postaus ja mistä tilasit ton pipon ? Ihana <3 Vaikutat jotenkin niin symppikseltä :)

  VastaaPoista
 10. Oi oi! Mikä on toi ihanan näkönen kukkapaita/mekko? :) ps. Nauran aina ton kisun ilmeitä, ihan huippuja! :3 ittelläki neljä kissaa ja aina höpöttelen niille ku mikäki hullu XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on sellanen kukkamekko josta tulee kyllä ihan varmana jossain vaiheessa parempiakin kuvia! :)
   hyvä että meitä kissahulluja on sitten enemmänkin...

   Poista
 11. mulla on kans pieni s-vika ! se on niin ärsyttävää, kun siitä joskus menee lipsauttaan jollekkin, niin sit heti yritetään saada sanoon 'vesi hiisi sihisi hississä' ja kaikkee muuta mikä sisältää mahdollisimman paljon s :D monet on sanonu että ei sitä ees huomaa, kun ittestä tuntuu samaan aikaan että lässytän vaan entistä enemmän :D ja kerran oon kuullu että se kuulostaa söpöltä, öö, uskoako vai eikö :D onneks voi lohduttautua sillä että voishan tää vika pahempikin olla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on just se että omaan korvaan se kuulostaa ihan järkyttävältä sössötykseltä, mut ei mullekkaan kukaan siitä koskaan ole mitään sanonut ennenkuin olen ite asiasta huomauttanut jotain ja sittenkin moni sanoo just sitä ettei sitä edes huomaa :)

   Poista
 12. Mulla on kauhee pellefobia! :D tuli mieleen tosta sun laiturijutusta et ku tulee kylmät väreet ja hitsi vie melkein itku kun miettii :DD hyiii!!
  Ja oon kans ollu pari kertaa isosena ja paljo mukana seurakunnanjutuissa vaikkei sitä ehkä heti uskois! Mut sellasilla leireillä on vaan niin mahtifiilis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. musta pellet on just söpöjä :'DDDD
   siellä se fiilis ja samanhenkiset ihmiset on niin parhautta!<3

   Poista
  2. Mut entä sellaset kauhuleffojen irvistävät pellet :// :DD

   Poista
 13. sun s-vika on just ihana!!!!!!<3

  VastaaPoista
 14. haha mullaki niin perus toi et kääriydyn koulunjälkeen peiton alle ja katon hurjaa remonttia ja itken :D Mut se on kyl ihan lempparisarja! Ja mullakin on muuten lievä s-vika heh :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SE ON NIIN HYVÄ SARJA! yhtään jaksoa en oo vielä vaan nähny missä ei tulis itku... kaikki eläintenpelastajaihmisjaksot on kaikkein itkuttavimpia :D

   Poista
 15. tuli tost sun s-viast mielee et mul oli aikoinaa r-vika mut opin ns. pois siit joskus 10 vuotiaana ku mulle sanottii et se on kaameen kuullost aikusena :Ddd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei oo sit vissii kauhee paha r-vika ollu

   Poista
  2. kiva juttu että siitä noin vaan opit pois :D

   Poista
 16. hahah repesin tolle vikalle kuvasarjalle! ihana tyty oot!

  VastaaPoista
 17. Oi mikä pipo mistä tilasit ja kui paljon makso? :)
  Oi näyttää kivalta toi yks viimenen kuva kun samanvärinen mekko ja pullo :)! mut tämmöset postaukset on kivoi näit on kiva lukee, kun kuvatkin on mukana tossa tollee :) lisää tälläsiä! : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ebaystä ja hintaa en valitettavasti muista kun siitä jo hetki aikaa on, mutta ei se paljoa maksanut :)
   kiitos paljon!

   Poista
 18. Toi pizza juttu! Oot niin oikeassa! Hyi, pizzerioitten ja ravintoloitten pizzat ovat pahoja! Mut kaupan sitten taas ei :) Kieltämättä sulla hyvä maku, kyllä se LIDL osaa :)

  VastaaPoista
 19. Voi ei mulla on toi sama, etten osaa yhtään arvioida etäisyyksiä! :D esim jos joku kysyy monta kilometriä johonkin on, en osaa vastata ja kuinka paljon voi vielä autolla pakittaa, näytän käsillä sen :DD hyvä että en oo ainoo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä osaan noita matkan kestoja arvoida ainoastaan et kuinka kauan bussilla menee johonkin :D:DD

   Poista
 20. Tunnustan myös ton remonttiohjelman katsomisen ja varsinkin sen aikana itkemisen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. yhtään jaksoa ei oo hurjaa remonttia tullu etten olis itkeny :D

   Poista
 21. Piristit mun ja mun pikkusiskojen iltaa tuolla kenguru jutuilla xDD Eiiiih. Oot ehkä söpöin ikinä.

  VastaaPoista
 22. Lidlin mozarellapizza on kyllä parasta!! ♥ Ja täällä ilmottautuu myös toinen serkuton, niitä pikkuserkkuja on sit serkkujenkin edestä.... Äitin kanssa laskettiin joskus ja päästiin yli sataan. Sit meniki laskut sekaisin. :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ne on niin hyviä <3
   mäkään en tosta luvusta oo ihan varma koska isän puoli suvusta on suhteellisen tuntematon koko perheelle, mutta toi oli tollanen arvoitu summa!

   Poista
  2. Piti ihan googlesta tarkistaa, ja sieltä löydetyn tiedon mukaan serkkujen lapset ovat pikkuserkkuja keskenään? Miten sulla voi olla n. sata pikkuserkkua jos sulla ei ole yhtään serkkua? :D Vai määritteletkö pikkuserkun jotenki eri tavalla?

   Poista
 23. Mitä sulla on päällä tossa kukkaistyttelikuvassa?! Meinaan tota kukkajuttuu, onkse toppi vai mekko? Mistä? :-D haha

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on mekko sheinsidelta! laitan sen joku päivä pidemmäksi aikaa päälle et saan kunnolla kuvia! :)

   Poista
 24. Ihana postaus.

  Mistä tilasit obey-pipon? Oon yrittänyt etsiä netistä vaikka kuinka kauan just ton näköistä, mut ei vaan löydy. Mikä nettisivu?

  VastaaPoista
 25. Ihana erilainen postaus :)

  Tää ei nyt tähän liity, mutta kun tuolta Ax Parisilta tilaa, niin miten ne koot menee (paitaa olisin tilaamassa)? Kun itse en löytänyt sieltä edes mitään mittoja tms :D Kiitos paljon jos autat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. koot menee niin et 8 on 34, 10 on 36 jne :)

   Poista
  2. Oi kiitos paljon, nyt vaan tilaamaan :)!

   Poista
 26. Mä teen tuota samaa "hän" juttua mutta käytän vain sanaa "tää" esim. Tää alkais nyt tiskaa, tää lähtis nyt lenkille... :-D kavereita ei ärsytä, ovat vuosien varrella tottuneet ;)

  VastaaPoista
 27. ja teet kuitenki ite ison numeron siitä ettet juo :D et oo yhtään sen parempi ku ne jotka juo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. musta se ei ole ison numeron tekemistä jos siitä nyt kerran olen tänne kirjoittanut :D mut mielipiteensä kullakin!

   Poista
  2. Miksi pitää ajatella, että ihminen on jotenkin "parempi" tai "huonompi", jos tekee tai ei tee jotain asiaa? Koen sen ennemminkin valintakysymyksenä, jos ei juo tai tee jotain muuta. :) Ihmisiä vois laittaa paremmuus- ja huonommuusjärjestykseen joka asiassa, jos noin ajatellaan. :) Oli pakko heittää väliin!

   Poista
 28. Mistä toi "Lazy morning"-kuvan paita on? Just tollanen rennon näköinen!

  VastaaPoista
 29. ihana postaus!!:) jotain tän tyylisä lisää, jos vaan keksit :)

  VastaaPoista
 30. Mäkin puhun itsestäni ja avopuolisostani kolmannessa persoonassa :D meinaan esim "Maija tykkää villestä" "onko villen päivä mennyt hyvin? Maijalla on ollut ikävä" tms :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DDD:DDDD sä puhut sit oikeen nimillä ku mulle riittää vaan toi hän-sana :D

   Poista
 31. Sä oot kyllä ihana :) Oon ollu sua kohtaan tosi skeptinen, mutta sä oot kyllä kaiken ton ulkokuoren alla niin symppis ja ihan tavallinen mimmi niin kuin kaikki muutkin! Tää postaus avarti paljon mun mielipiteitä susta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon! (: tää kommentti piristi kauheesti mun aamua!

   Poista
 32. Mut... Jos et oo tehny videoo tänne sen takia, että häpeät s-vikaas, niin nythän me se kuitenkin tiedetään? Kun kerroit sen jo, niin nythän voisit hyvin tehdä videon? Haluisin tosi paljon nähdä sut videolla ja kattella un höpöttelisit siellä jotain. :) Oot tosi nätti!

  VastaaPoista
 33. Mulla on kanssa S-vika, tosin sain tietää siitä vasta 13vuotiaana.. :D mun "ässä" kuulostaa enemmän joltai "ätzz" kuin siltä miltä pitäisi, haha :D

  VastaaPoista
 34. EIKÄÄ ihana toi kengurujuttu xDD ihana vilma <3

  VastaaPoista
 35. pari kysymystä tuli mielee...

  -haluatko vielä laihtuu? jos haluut, kuinka paljo? :)

  -oot sanonu että sää et herkuttele nii mitä teit ton pitsan ja nutellan kaa? :o

  VastaaPoista

Pidetään se kritiikki asiallisena!
Kiitos kommentistasi!<3

Useimmin kysytyt asiat:

Ikä: 23 vuotta
Pituus: 158 cm
Hiukset ja ripset laitatan Beauty by Valo -kauneushoitolassa Helsingin Punavuoressa
Asun Helsingissä
Kuvaan blogini kuvat Olympus PEN Lite E-PL5:lla (objektiiveinä toimivat 14-42mm sekä kiinteä 45 mm) ja iPhone 7:lla
Asiat, jotka eivät blogiin kuulu: parisuhde-, raha-, työ- ja perheasiat, joten näistä on turha kyselläkään :)

e-mail: vilma.kentta@outlook.com
instagram: @vilmakentta
snapchat: @vilmakentta