9/27/2013

ristiriitainen päiväFacebook-kaverit ja profiilia seurailevat ehkä näkivätkin eilisen aamun tilapäivityksen, että miten ihanalla tavalla mun aamu alkoi:


Että ton jälkeen ei kyllä ollu mitenkään hirveen kovat odotukset enää siitä et miten loppupäivä tulee menemään, et halusin vaan kotiin peiton alle kiukuttelemaan!
Mut onneksi tosta on suunta vaan ylöspäin ja sainkin sitten paljon hyviä uutisia blogirintamalta, tulossa on ihan mielettömän kivoja juttuja tässä lähiaikoina!

Sitten lähdettiin Annan (ja Crisun) kanssa illalla yhteistyökumppani Elixialla vähän treenailemaan ja suunnitelmissa oli testata myös heidän solkku ja sauna!Kaikista kuvista saan kiittää Annaa, koska minä laiskimus en jaksanut kuvata vaikka kännykkää laahaankin aina salilla mukana (oon neuroottinen siitä et jos tulee joku tärkeä bisness-puhelu, mihin en sitten ehdi vastata). Yleensä oon sitä vastaan että salille mennään kuvaamaan, mut nyt kun oltiin yhdessä tuolla niin se oli ihan hyväksyttävää!

Tehtiin Annan bikini challenge -treeni ja oon kyl ihmeissäni ettei aamulla ollu lihakset enää tän kipeämmät kuin ne on koska se ei mitään ihan helppo treeni ollu... No, mä otin ehkä vähän iisimmin (miten niin selittelyä....?) koska mulla on sellanen olo et oon tulossa kipeeksi, ja tänään aamulla olikin nenä ihan tukossa :(

Turun Centrumin Elixia on salina aivan ihana! Uudet valoisat tilat, monipuoliset laitteet ja välineet ja hyvät ryhmäliikunnat ja ryhmäliikuntatilat! Pukkarit, suihkut ja sauna on myös siistit ja valoisat!

Olin saanut yhteistyökumppani Tanstorelta testattavaksi solkkuvoiteita ja niitä sitten Annan kanssa molemmat testailtiin tuolla solkussa! Tuotteisiin pääset tästä, tästä ja tästä!
Mikään ei oo sen rentouttavampaa ku makoilla solkussa ihanassa lämmössä!
En tajunnu rusketuksesta mitään sen kummempia ennen ja jälkeen -kuvia ottaa, mut believe me; toi aine kyllä toimi et oltiin kyllä Annan kanssa molemmat saatu väriä pintaan :D


Solkun jälkeen mentiin vielä saunaan hetkeksi aikaa istuskelemaan, ja illalla tuli kyllä uni tän kaiken jälkeen aika hyvin! Kaiken kaikkiaan siis ihana päivä, vaikkakin alkoi vähän huonosti... Hyvä seura tekee aika paljon! 

Annan kanssa ollaan tunnettu suhteellisen vähän aikaa, mutta pidän häntä jo hirmuisen läheisenä ystävänä ja tärkeänä ihmisenä! Meillä on tosi samanlaiset arvot ja ajatusmaailma monen asian suhteen, joten aina on ihana olla yhdessä ja jutustella kaikesta. Puhumattakaan siitä että kuinka inspiroiva toi nainen on terveellisten elämäntapojen ja liikunnan suhteen! Tää nyt oli vaan tällanen spontaani avautuminen :'D

Ihanaa viikonlopun alkua kaikille! 

P.s. loin eilen ask.fm-tunnukset ja multa pääsee kyselemään kysymyksiä täällä!

51 kommenttia:

 1. Oho, Anna näyttää tosi laihalta tossa teidän yhteiskuvassa :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no näkisitpä luonnossa! :) se on sellanen fitnessmimmi! <3

   Poista
 2. ootte molemmat niin kauniita ja inspiroivia naisia, onneksi olette löytäneet toisenne! vaikutatte kumpikin niin upeilta ihmisiltä blogien perusteella :)

  VastaaPoista
 3. Ai solariumiin saa ottaa puhelimen mukaan? Mitäköhän aikakautta mä elän, kun kuvittelin sen räjähtävän laitteen sisällä... :D

  VastaaPoista
 4. ai solariumiin saa ottaa puhelimen mukaan? :o milläköhän aikakaudella mä elelen ku luulin että puhelin voi räjähtää jos sen ottaa mukaan laitteen sisälle... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa minäki oon luullu :D tai tulee joku muu ylikuumentuma

   Poista
  2. siis en mä siellä ainakaan uskalla sitä pitää yhtään sen kauempaa ku aina yhden kuvan ottamisen verran :D mut tuskin räjähtäis jos kauemminkaan pitää :)

   Poista
  3. Ei se räjähdä, oon joskus tylsyyttäni katsonut puhelimel netflixii solkus :D toisin mun silmät varmaan räjähtää...

   Poista
  4. :D:DDDDD:D ihana! nojoo mut kyl mäkin enemmän oon silmistäni huolissani ku kännykästä

   Poista
 5. So sad I don't understand a word, but you're such a beauty!

  VastaaPoista
 6. Wou toi teidän yhteiskuva! Ootte ihan uskomattoman kauniita :))

  VastaaPoista
 7. miks loit askfm tunnuksen ku tuskin tuut vastaa siel kuitenkaa mihinkää kysymyksii mihin et täälläkää vastaa? ja kuten sanottu, sun blogissa ei oo muutaku yhteistyöpostauksia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan täällä vaikka mitä ja muutakin kuin pelkkää yhteistyöpostausta. Ite kun oon tätä blogia selaillut, niin kylläpähän Vilma vaan vastailee kysymyksiinkin - tuli ne sitten heti tai viiveellä. Ei voi olettaa, että just sun kysymykseen vastataan sekunnissa.

   Poista
  2. tota anteeksi nyt vaan, mutta mitä edes hengailet täällä blogissa kun ei näköjään kerran miellytä? :D hus, mene pois! tää on mun blogi edelleenkin ja edelleenkin kirjoittelen niistä asioista kuin haluan ja vastaan niihin kysymyksiin mihin haluan :) jos tämä ei sulle sovi niin maailmassa on aika paljon muutakin luettavaa!

   Poista
  3. "Hus mene pois" :D ihana vilma :D<3

   Poista
  4. En tajua mistä moinen kommentti? Koska bloggaajat ovat itse ''ansainneet'' (heittomerkit koska parempaa sanaa ei tullut mieleen) ja saaneet lukijansa ja suosionsa - ja sitä kautta yhteistyökumppaninsa. Blogin pitää olla hyvä että on lukijoita, ja bloggaajilla on myös muu elämä kun blogi. Ei taida anonyymi tietää bloggaamisesta mitään. :D

   Poista
 8. Upeita tyttöjä! :) itsekkin olen vähän sitä vastaan, kun tuntuu että jotkut ottavat enemmän kuvia salilla, kuin harrastavat sitä itse treenausta. Välillä se on suvaittavaa jos haluaa vaikka tulos kuvia ottaa, mutta itselläni ainakin facebookin etusivu täyttyy pelkästään tiettyjen ihmisten jokapäiväisistä peilinkautta otetuista salikuvista... :D kuoritko itseruskettavat pois ennen solkkuun menoa? Hyvä rusketus olet sitten kuorinut tai et!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon :) just eilen naurettii annan kanssa ku meijän takana "treenas" laitteissa kaks tyttöä jotka vaan höpötteli ja teki jollain ihan minipainoilla siin :D
   en oo itseruskettavaa melkeen puoleen vuoteen käyttäny :)

   Poista
 9. olikko se sinä joka olit löytäny semmosen kivan pienen kätevän vyölaukunjostain, mistä ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en käyttäis vyölaukkua ikinä :DDDDDD joten en oo ollu minä...

   Poista
  2. joo niimpäs olikin opri! :)
   tossa postaus, jonka hän aiheesta teki: http://oprin.blogspot.fi/2013/09/maailman-rumin-asuste.html

   Poista
 10. Toi solkun uv-valo on todella haitallista silmille, turhaan ei ole silmäsuojia keksittu! :) Ei kannattaisi olla ilman niitä siellä. Terveisin kosmetologi ja myös solariumin ystävä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. luulisin tietäväni solkusta ja sen vaikutuksista aika tavalla :) Terveisin estenomi

   Poista
  2. ja olin siis ilman silmäsuojia tasan 5 sekuntia ku otin ton kuvan :)

   Poista
  3. kosmetologi vs. estenomi ....

   KOSMETOLOGI BURNNNNNNNNNNNNN

   Poista
  4. :D no ei se nyt ihan niinkään mene, mut ärsyttää et tullaan pätemään asioista joista mä luultavasti tiedän pätijää enemmän :)

   Poista
  5. Ja eihän tossa nyt missään edes käynyt ilmi että olisit ollu ilman silmäsuojia missään vaiheessa?? :DD en tajua :D

   Poista
  6. no hän oletti että olisin ollut koska olin kuvan tuolla itsestäni ottanut :)

   Poista
  7. Terveisin "estenomi" :DDDD Et kyllä oo vielä lähelläkää estenomia. En tarkota ettet tietäis noita solariumin vaikutuksia mut silti.. :D

   Poista
  8. hei! olen eri ano kuin tähän samaan viestiketjuun kirjoittaneet.
   solariumit säteilevät yleensä UVA säteilyä (useimmat lisäksi UVB säteilyä), joka vaikuttaa mm silmän sisäiseen mykiöön eli linssiin nopeuttaen harmaakaihen eli cataractan muodostumista (kaihi on kuitenkin silmäsairaus,joka kaikille tulee jossain vaiheessa elämää, mutta RUNSAS uva säteily nopeuttaa kaihen muodostumista (mutta on myös paljon muita syitä mitkä nopeuttavat kaihen muodostumista esim mainittakoon runsas kortisonivalmisteiden käyttö)). kun mainitsin tuon UVB-säteilyn tuossa suluissa aikaisemmin niin se ei vaikuta silmiin kuin silmän uloimpaan kerrokseen (sarveiskalvoon), mutta koska sarveiskalvo uusiutuu nopeasti niin sillä ei ole oikeastaan suurta haittaa silmille. joten rakkaat ihmiset muistakaa käyttää aurinkolaseja ulkona ja silmäsuojia solariumissa :) terveisin optikko (vielä opiskelija kylläkin;))

   ps. tämä ei ollut hyökkäys aikaisempia anoja tai vilmaa vastaan, päinvastoin avasin vain tuota käsitettä "uv-valo on haitallista silmille". toivottavasti tuli joillekkin lisäinfoa/edes jotain uutta tietoa asiasta :) pitäkää huoli näöstänne, sillä n.80% aisti-informaatiosta tulee silmien kautta! :)

   ps. olet vilma hyvin kaunis ja suloinen nainen!

   Poista
  9. voi minua, piti kirjoittaa että käyttäkää aurinkolaseja ulkona aurinkoisina päivinä! heh ;) myös aurinkoisina päivinä kun aurinko on pilvessä, ilmassa on jonkin verran UV-säteilyä! :)

   Poista
  10. Tää on just hyvä esimerkki kommentista mistä tykkään! :) mulle ainakin tuli lisäinfoa asiasta! kiitos paljon että jaksoit näin pitkän kommentin kirjoittaa ja selittää asian näin hyvin ja selkeästi :)

   Poista
 11. ja minä vielä! RUNSAS uva säteilylle _altistuminen_ nopeuttaa kaihen muodostumista ;) olis kyl pitänyt oikolukea tuo minun teksti! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha ei se mitään :D niit kirjoitusvirheitä sattuu kaikille :)

   Poista
  2. asia tuli kuitenkin ymmärrettyä! :)

   Poista
 12. Tiiätkö mistä noi Annan work out housut on? :)

  VastaaPoista
 13. Teki niin kamalasti mieli lähteä salille ja solkkuun tän postauksen jälkeen :D Ootte kummatkin muuten todella hyvässä kunnossa!

  VastaaPoista
 14. ehkä tyhmä kysymys mut olitteko saunas bikineil vai alasti? :D häpeilötkö yhtään kaveriesi edessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihan nakupellenä olin :) ja en häpeile, et tän näkönen mä olen ja jos ei anna sitä olis hyväksyny ja olis tyyliin nauranu mulle ni sitten se olis ollu oi voi :D

   Poista
  2. Ei saunassa saa ees olla bikinit päällä, niistä haihtuu myrkyllisiä kemikaaleja :)

   Poista
  3. ei apua luin tän nopee "käpelöitkö yhtään kaverisi edessä?" sit olin vaa sillee öö jaa onnee ano mut sitku sun vastaus alkaa viel et nakupellenä olit ni siinä vaiheessa oli pakko lukee uusiks ja monesti :D:DDDDDD

   Poista

Pidetään se kritiikki asiallisena!
Kiitos kommentistasi!<3

Useimmin kysytyt asiat:

Ikä: 23 vuotta
Pituus: 158 cm
Hiukset ja ripset laitatan Beauty by Valo -kauneushoitolassa Helsingin Punavuoressa
Asun Helsingissä
Kuvaan blogini kuvat Olympus PEN Lite E-PL5:lla (objektiiveinä toimivat 14-42mm sekä kiinteä 45 mm) ja iPhone 7:lla
Asiat, jotka eivät blogiin kuulu: parisuhde-, raha-, työ- ja perheasiat, joten näistä on turha kyselläkään :)

e-mail: vilma.kentta@outlook.com
instagram: @vilmakentta
snapchat: @vilmakentta