10/02/2013

you're going to have haters and you're going to have loversMä oon tässä viimiset puoli vuotta potenut ulkonäön suhteen kamalaa identiteettikriisiä. Kaikki alkoi siitä kun lähinnä muiden painostuksesta puolisen vuotta sitten lopetin itseruskettavan käytön ja hiusten harmaaksi sävyttelyn, koska kuvittelin, että tällanen edes vähän luonnollisempi ulkonäkö olis se mun juttu. Meinasinhan mä jopa hiukset tummiksikin värjätä ja jättää pidennykset kokonaan pois... Nyt oon koko kesän ja alkusyksyn ahdistellu tätä, että kun peilikuva ei vaan näytä omalta itseltään eikä asiaa auta se ollenkaan kun muut kehuvat (te lukijat mukaan lukien) sitä, että kuinka paljon kivommalta näytän luonnollisemman värisellä tukalla ja vaaleamma iholla. Edellispäivänä kuitenkin aukesi taas pullojen korkit (itseruskettavan ja harmaan sävytteen) ja koen taas pitkästä aikaa olevani itseni näköinen!

Sitten se pistikin miettimään näitä ulkonäköpaineita ja sitä oikeasti todella ilkeää kommentointia, jota omasta ulkonäöstään täällä saa. Miksi on niin, että jos jonkun ulkonäkö ei juuri sinua miellytä, niin sitä pitää mennä (yleensä poikkeuksetta anonyymisti) haukkumaan, miksei sitten voi antaa olla ja keskittyä itse näyttämään juuri siltä, miltä haluaa? Mä en oleta, että kaikki kommentit täällä ulkonäöstäkään olisivat vaan positiivia, mutta ennen kommentoimista voisi vähän miettiä että haluaisiko itse sellaisen samanlaisen saada... Karo kirjoitti blogissaan tästä aiheesta ja muustakin anonyymikommentoinnista hirmuisen hyvin, suosittelen jokaisen lukemaan tämän!
Ei kaikkien tarvitse näyttää samanlaisilta, on valtava rikkaus että ihmiset haluavat näyttää erilaisilta ja pitävät eri asioista. Tää on mulle ihan täysin itsestään selvyys ja sitä aina kummastelenkin että miksei tämä kaikille muillekin ole...
Antakaa ihmisten siis olla ja näyttää juuri siltä miltä haluavat ja keskittykää itse itseenne ja omaan hyvinvointiinne!

Tästä ei pitänyt mitään isoa avautumistekstiä tulla, mutta kunhan nyt taas vuodatin vähän tunnelmia! Olisi myös kiva teidän mietteitänne aiheesta kuulla!

Loppukevennykseksi kuvailin teille nyt vielä melkein kaikki loput mun viime viikon ostoksista, jotka siis töistä, laivalta, ostin! Näitä on siis vieläkin lisää..........

172 kommenttia:

 1. Mun mielestä näytät upealta tolla rusketuksella ja noilla hiuksilla! ♥ Täälläkin on monesti yritetty heivata itseruskettavapullot ja pidennykset, mutta oon vaan tullut siihen tulokseen, että oon mielummin tyytyväinen itseeni ja käytän noita tuotteita kuin että miellyttäisin tiettyä _osaa_ ihmisistä luonnollisemmalla ulkonäöllä.
  http://linnmaries.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ihana<3
   ja juuri noin! itsensä miellyttäminen on 1000 kertaa tärkeämpää kuin se, että yrittää muita miellyttää koska ikinä kaikki eivät samaan aikaan ole tyytyväisiä :)

   Poista
 2. taidat saada melko roimat työsuhdealennukset tuotteista. itellä ei opiskelijana olisi todellakaan varaa tollasiin määriin kosmetiikkaa :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Töissäkäyvällä opiskelijalla voi olla varaa. :3

   Poista
  2. kyllä noista tulee alennuksien kanssakin suuri summa....huh huh.

   Poista
  3. varmasti montasataa euroa.. lähemmäs tonni?

   Poista
  4. :DDDD no ei nyt ihan tonnia kummiskaan..

   Poista
  5. no juu, kyllä tosta tulee paljon yhteensä.. mutta ehkä ei ihan noin paljoa :D:D

   Poista
  6. kyllä mä jonkin verran saan alennusta :D mut kyllä noi sitten jonkin verran maksoikin XD

   Poista
  7. Kyllä hyvästä kosmetiikasta maksaakin :)

   Poista
 3. Sie oot niin kaunis, ettei siun todellakaan tarvii olla epävarma siun ulkonäöstä! :) Pysy vaan sellaisena kuin oot, äläkä yritä miellyttää ketään muuta kuin itseäsi! <3

  VastaaPoista
 4. Oot nätti miten vaan, kunhan ite oot tyytyväinen. Se näkyy ulospäinkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon! ja tuo on aivan totta :) jos on itseensä tyytyväinen niin kyllä se ulospäinkin välittyy!

   Poista
 5. Musta on hassua et kaikenlainen muu erilaisuus on yleensä hyvästä ja jopa suotavaa mut jos haluat käyttää irtoripsiä, tekotukkaa, itseruskettavaa, tekokynsiä ym niin sit se onkin yhtäkkiä huono asia ja niin feikkiä..

  Musta näytät upealta juurikin tolla rusketuksella ja valkosella tukalla koska toi tyyli näyttää juuri sunlaiselta! Anonyymit on vaan kateellisia ja katkeria, kukaan oikeesti henkisesti kypsä ihminen ei alentuis haukkumaan toisia netissä nimettömänä!

  :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NIIMPÄ!!!!! kaikki muut tyylisuunnat on ihan jees, mut jos käyttää just näitä sun mainitsemia lisukkeita ni oot automaattisesti ruma ja feikki ja sua saa haukkua. ihan sama asia tää musta on kuin vaikka jonkun painon haukkuminen. en vaan tajua että kuka sitä jaksaa/viitsii tehdä mutta ei ole kyllä niillä kommentoijilla itsellään kaikki hyvin :(

   kiitos ihana enni<3

   Poista
  2. monet ei vaan uskalla olla sellasia miltä oikeasti haluaisivat näyttää, ja esim. tyytyvät tuttuun ja turvalliseen ruskeaan, tylsään tukkaan :D . miksi pitäisi kokeilla muuta, jokuhan voisi vaikka arvostella?? on hienoa että näytät siltä miltä haluat näyttää :)

   Poista
  3. Tai sit jotkut vaan aidosti tykkää ruskeesta ah niin tylsästä tukasta?

   Poista
  4. mä en ole missään vaiheessa sanonut että ruskea tukka olis sama asia kuin tylsä tukka :) ei tosiaankaan ole näin! monelle sopii tosi hyvin tumma tukka :)

   Poista
  5. eiiih enni et sä just vetäny tota maailman kulutetuimpaa kateuskorttia esiin:D en mäkään tuollaisia hiuksia ITSELLENI värjäisi, mutta vilmalle ne sopii! Tarkoittaako tää sitten sitä että olen kateellinen? Ei. Uskokaa tai älkää mutta ihmiset voi heitata muutenkin kun kateudesta:)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. lyhyt ja ytimekäs, mutta äärimmäisen hyvä neuvo :D

   Poista
 7. Amen to that Vilma! :-) muakin jaksaa kerta toisensa jälkeen ihmetyttää, miten joidenkin mielestä et oo kaunis muuten kun tietyntyyppisiin vaatteisiin pukeutuneena, tietynlaisella meikillä ehostettuna ja tietyn standardin mukasilla hiuksilla. Joku ottam elämäntehtäväksee tehä kaikista bloggaajista samanlaisia sylkemällä paskakommentteja kerta toisensa jälkeen paasaten millon mistäki ei häntä itseään miellyttävästä ulkonäköseikasta :-D

  Jatka vaan samaan malliin ja tee se, mikä itestä tuntuu ja näyttää parhaalta ;-) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja just nää kommentit: "oot ihan nätti mut olisit vielä nätimpi ruskealla tukalla, valkoisella iholla, erilaisilla vaatteilla ja meikeillä...." oikeesti miks edes tollaset ihmiset lukee tätä/seuraa mua jos ei mikään miellytä :'D olisko se sit kivaa jos kaikki bloggaajat olis tismalleen saman näköisiä ja kirjoittelis samalla tavalla samoista asioista....? just asking...

   kiitos ihana<3

   Poista
 8. Ääks noi sun hiukset on niin ihanat! <3 musta näytät kans nyt ihan itseltäsi, ei sun tarvi muuttua kenenkään toisen mielipiteiden takia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ihanuus<3 toi sun teksti oli niin hyvä että toivon vaan että jokainen sen lukis ennen kuin koskaan enää mitään ilkeätä toiselle kommentoi!

   Poista
 9. Väliäkö sillä käytätkö itseruskettavaa vai et, meille lukijoille olet aina lempibloggari. :)

  VastaaPoista
 10. ole vaan rohkeasti se kuka haluat olla! sä olet se joka antaa mullekkin rohkeutta olla "feikki" tämän nykyisen luonnolisuus muodin keskellä! oot upein! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon :) toivottavasti jokainen lukijakin uskaltaa olla oma itsensä, oli se sitten minkä näköinen tahansa!

   Poista
 11. Just toi tyyli sai mut ihan alunperin alottaan sun blogin lukemisen, ihana taas nähdä sut tollasena! <3

  VastaaPoista
 12. En halua nyt saada sua surulliseks tai suuttumaan tahallani mutta oikeesti, se luonnollinen tyyli sai sut näyttämään paljon vakavasti otettavammalta ja aikusemmalta. Tykkäsin jopa seurata enemmän blogiasi kun vähän aikaa pidit natural-linjaa. Tää platinapehko + suklaaiho saa aikaan tosi halvan ja pentumaisen vaikutelman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon aivan samaa mieltä... Mutta kunnioitettavaa on et oot sellane ku ite tykkäät välittämättä muiden mielipiteistä!

   Poista
  2. You say it. AMEN.

   Poista
  3. eikö teidän vanhemmat oo opettanu et jos ei ole mitään hyvää sanottavaa ni sillon kuuluu pitää suu kiinni? :D
   ei nää kommentit mitenkään ilkeitä ollu mut just tekstissäkin kirjoitin et mikset voi vaan antaa toisen näyttää miltä haluaa ja ite keskittyä omaan ulkonäköönsä!! miks siitä täytyy toiselle tulla kommentoimaan :D en mä ite mene kenellekään luonnollisen tyylin/ulkonäön omaavalle ihmisille sanomaan mitään hänen ulkonäöstään ni ihmetyttää vaan et miks sitten mua kohtaan pitää käyttäytyä näin...?
   asia olis eri jos mun tyyli/ulkonäkö menis oikeesti ihan överiksi, mutku ei se mene. oon saanu jokaisen työpaikan mitä olen hakenut ja koulupaikan mitä olen hakenut. et asia olis myös eri jos mun ulkonäkö jollakin lailla noihinkin olis vaikuttanu.
   oikeesti huolehtikaa niistä omista ihonväreistänne ja hiuksistanne ja antakaa mun olla tän näköinen, koska ihan vapaaehtoisesti tältä haluan näyttää.
   aamen.

   Poista
  4. Hyvä Vilma! :)

   Poista
  5. Miksi blogissa ylipäätään on kommentointi laatikko jos ihmiset ei saa tulla REHELLISESTI kommentoimaan? Bloggareittenkin kuuluisi siis pitää suunsa kiinni jos ei ole mtn hyvää sanottavaa - okay, just try it. Miksi vetää hernettä nenään jos toinen sanoo ettei nyt sentään pahaa tarkoita ja toinen että kunnioittaa?
   Blogeissa bloggareitten ulkonäöllä on yllättävän suuri vaikutus lukijoihin, vähän ihme homma sinänsä. Sulla on kiva blogi jota on aina sillo tällö mukava lueskella, mut välillä jotkut jutut pistää kummastuttaa. Että miksei vaan poista anokommentointia jos häiritsee? Tosin silloin loppuisi myös yli puolet olet ihana kommenteista.

   Poista
  6. Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa niin silloin kuuluu pitää suu kiinni? :D:D:D:D:D:D:D:DDD Oletko tosissasi? Huhuhh, millainenhan maailma olisi jos kaikki olisivat vain aina turpa tukossa, kun on jotain muuta kuin hyvää sanottavaa. Olipas lapsellinen kommentti sinulta, yleensä olen sinua fiksuna pitänyt, mutta nyt kyllä ei voinut muuta kuin nauraa.

   Poista
 13. Täysin aiheesta poikkeava kysymys, mutta ootko koskaan testannut H&M huulikyniä? Jos oot, mitä mieltä? (:

  VastaaPoista
 14. oi että vilma oot kyl kaunis ja just täydellinen tollasena kun oot! :-)<3 ihana toppi mistä oot ostanu? :)

  VastaaPoista
 15. laitatsä sitä naamaankin? :D Äitini haluis tommoset harmaat hiukset nii mitä väriainetta ja muita mömmöjä käytät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis mitä? itseruskettavaa jos tarkoitit niin tietenkin :)
   hiuksiin käytän vaan kampaamosävytteitä ja värejä :)

   Poista
 16. Mitä itseruskettavaa käytät? :) Näyttää tosi hyvältä, ei ollenkaan oranssilta!

  VastaaPoista
 17. oon varmaa sokee ku en nää harmaita hiuksia, vaan kylmää taittavan platinan :D mutta saahan sitä harmaaksikin kutsua! ja rehellisesti sanottuna en myöskään huomannut eroa naturalin/"purkitetun" vilman välillä, koska minusta olet kaunis sekä näin ja sinä naturellina (vaikka en edelleenkään nää eroa XD)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en mäkään noita harmaina näe vaan just hopeaplatinoina :)
   kiitos! :)

   Poista
 18. Pääasiahan on se että itsellä on hyvä olla ja on tyytyväinen peilikuvaansa :) Mitä sävytettä käytät sun hiuksissa?

  VastaaPoista
 19. Sulla on ihan unelmahiukset! Miten saat niistä nuin vaaleet?
  btw. Ois ihana jos tekisit jonkun laajemman hiuspostauksen missä kertosit esim. suosikki tuotteistas värjäämisessä/hoitamisessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://klipsiworld.blogspot.fi/2013/01/kaikki-hiuksista-part1.html
   http://klipsiworld.blogspot.fi/2013/02/operaatio-tukka-part-666.html
   noista postauksista löytyy värit mitä käytän ja "hiukset" tagin takaa kaikkia muita juttuja mun pehkosta ja sen hoidosta! :)

   Poista
 20. Oot niin kaunis <3! Ja sehän on tärkeintä että näyttää siltä miltä itsestä tuntuu hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! ja tämä on juuri se kaikkein tärkein juttu<3

   Poista
 21. toi rusketus näyttää tosi hyvältä! :)

  VastaaPoista
 22. Mun mielipiteeni on, että valkoset hiuset ei pue ketään. Ne on niin epäaidon näköiset ja todella teinimäiset. Sellainen vaalea mikä näyttää luonnollisemmalta on nätti, kuten vaikka Siljan hiukset (Life of Silja).. Mutta en silti sano että sun hiukset Vilma olisi kamalat, vaan tarkotan että itse en tuollaisia värjäisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mun mielipide on se, että mikään ei oo niin kamala ku lämmin blondi a.k.a keltainen tukka :) mieluummin sitten tummat!

   Poista
  2. mitä sitten vaikka on epäaidon näköiset?

   Poista
  3. Tosta sun kommentista saa sen kuvan, että luonnollinen blondi=keltainen tukka... Eihän mikään sen luonnottomampaa olekkaan kuin keltainen tukka;)

   Poista
 23. Oi toi sun rusketus on nii tasane:oo mitä itseruskettavaa käytitkää? Ja oot vaa sellane ku itestä tuntuu parhaalta! Haters gonna hate mutta me muut voiaan vaa ihailla et jaksat kuunnella anonyymi valituksia ja pysyt silti omana ittenäs!(: aina niin kaunis vilma<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti! :) tällä hetkellä kokeilussa on vita libaratan tuotteet! :)

   Poista
 24. Vaikutat mukavalta ihmiseltä ja blogiasi on mukava lukea, mutta valitettavasti jotenki sua on vaikea ottaa vakavasti tuollaisella white trash-lookilla :| Toki olet sellainen kuin haluat olla. Tärkeintä on, että viihtyy omana itsenään. Olet nätti kaikesta huolimatta ja pidän blogistasi paljon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mitä white trashilla tarkotetaan? oon koittanu googlettaa mut en vieläkään tajua.. :D

   Poista
  2. Alunperin jenkkilästä muualle rantautunut nimitys "Valkoisesta roskasakista", jotka ovat syrjäytyneitä, lähiöissä/slummeissa asuvia ja huonompiosaisia ilman koulutusta ja duunia.Suomessa tuo termi pähkinänkuoressa kattaa nykykäsitteenä sisäänsä melkein kaiken muun paitsi elitistä meininkiä. Ihan vaikka alkaen halvasta tyylistä, juopotteluun/elämäntapoihin, koulutukseen, tuloihin (oikeastaan näiden kahden puutteeseen). lävistyksiin, tatuointeihin. Pissiksestä goottiin. Se on erittäin laaja käsite ja kuka käsittää sen mitenkin. Joku voi sanoa esimerkiksi tyyliin Espanjassa ravaavaa suomalaista "rantaleijonaakin" white trashiksi. Pointti on kuitenkin tämä.

   Poista
  3. Hehe. Mitenhän Vilman näköinen tyttö voisi milläänlailla olla white trash, sillä tuollaisen ulkonäön ylläpitäminen maksaa paljon, eikä köyhillä ja pahoinvoivilla ole varaa sellaiseen. Mulla on hieman erilainen mielikuva siitä miltä roskasakki näyttää...

   Poista
  4. mulle tulee white trashista mielee vaa johanna tukiainen

   Poista
  5. no ite nyt koen aika kaukana "white trash"istä olemaan, mutta jokaisella omat mielipiteensä :'D

   Poista
 25. Ihana, pysy aina vaan semmosena mikä tuntuu omalta ja itselleen luontevalta <3

  VastaaPoista
 26. Oikeesti oot ihan sairaan nätti ja sulla on ihana tyyli ja kaikkee oot mulle esikuva :))

  VastaaPoista
 27. Älä kuuntele anonyymien jorinoita! Jokaisen oikeus on olla oma itsensä, tykkäsi joku sitten olla naturellimpi tai käyttää itseruskettavaa. Mun mielestä toisen haukkuminen oman itsetuntonsa pönkittämiseksi on tosi typerää ja lapsellista. Mut joo, mun pointti oli tässä et oot upee ihminen, saan paljon inspiraatiota sun mietteitten ja blogin kautta ja oon jopa ite uskaltanut vähän käyttää sitä itseruskettavaa mun kalkkilaiva-iholle :-D tsemii sulle vilma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi että miten ihana kommentti<3 jokaisella tosiaankin on oikeus näyttää juuri siltä miltä haluaa joutumatta minkäänlaisen haukkumisen tai kiusaamisen kohteeksi!

   Poista
 28. oo ihan oma ittes vaa se on parasta :) en itseasissa ite huomannut että sun hiukset ois ollu nykyää eriväriset xd rusketus on ok jos ei mee överiks :) oot tosi kaunismuutenki

  VastaaPoista
 29. Oi jestas mikä määrä ihanaa kosmetiikkaa! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä tolla määrällä nyt taas hetken pärjää :DD

   Poista
 30. Muaki niin ihmetyttää se, että miksi pitää jollekin toiselle ihmiselle tulla sanomaan, että minkälainen sen toisen pitäis olla, että sitä olis kivempi katsella. Mun mielestä jokainen saa näyttää just siltä miltä itse haluaa! :) Kirjotin kans vähän aikaa sitten kyseisestä aiheesta blogiini: http://jozellablog.blogspot.fi/2013/09/kasittamatonta.html. Olet upea juuri tuollaisena. :)

  x
  Jozella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toi oli superhyvä kirjoitus minkä olit tehnyt! :) olet myös upea juuri tuollaisenasi!

   Poista
 31. Just katoin että on aivan ihanan värinen tukka ! Näytät noin just kauniilta, älä välitä mitä muut puhuu :) ostit tosi paljon ihania meikkejä, varsinki noi Diorin huulikiillot! Voisko niistä tehä jotain postausta ja vaikka meikkivinkkejä, olis kiva nähä miltä ne näyttää kasvoissa. Tykkäsin sun aikasemmasta postauksesta missä näytit miten teit sen luomivärin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon :) ja postausta tuotteista tulee ihan varmasti!

   Poista
 32. if you dont have any haters, you're doing something wrong. karu totuus on se, että heti kun tyttö/nainen käyttää itseruskettavaa, tekoripsiä, hiustenpidennyksiä yms niin leimataan feikiksi. ihmisten pitäis ymmärtää se, että joillekkin se on se "oma juttu", ihailen sua ihan mielettömästi vaikka ulkonäöllisesti erotaan aika paljonkin toisistamme. oot yks harvoista bloggareista kenen blogii jaksaa vielä lukee. myönnettäköön että 1,5 vuotta sitten kun aloin blogias lukee nii ensimmäinen ajatus oli voi-ei-taas-näitä-itseruskettavassa-uivia-blondeja, sittemmin mun mielikuva susta on muuttunu ja vaikutat ihanalta ja sympaattiselta ihmiseltä. se on se ennakkokäsitys minkä ihmisistä luo pelkän ulkokuoren perusteella. why are you trying so hard to fit in when you were born to stand out? yks mun lemppari quoteista, pistää kyllä miettimään :) oo vilma jatkossakin oma ihana ittes <3 vaikka hater anoja tulee välillä niin on meitä kivojakin täällä joukossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihana kommentti kiitos paljon<3 kaikkein parasta on aina kuulla että jos jonkun käsitys on muuttunu minustaparempaan suuntaan :)

   Poista
 33. Näytit sitten miltä tahansa tuut aina olemaan mun lempi bloggaaja <3 toivottavasti nähdään i love me-messuilla :) ootko siis perjantaina siellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon<3 oon luultavasti joka päivä, mutta perjantaiaamupäivällä ainakin siellä bloggers loungessa :)

   Poista
 34. jes, just noin! korkit auki kaikista purkeista jos siltä tuntuu! go girl:-) ja herrajestas kuinka paljon kosmetiikkaa, tosta riittääkin hetkeksi:-D

  VastaaPoista
 35. Joo hieno teksti ja oon sun kanssas samaa mieltä mutta silti.. näytät ihan umppa lumpalta tolla rusketuksella :( oot aika ''ei-vakavasti-otettavan'' näköinen tuolla lookilla.
  Mutta teet kuten tykkäät, niinku minäkin :) keep going.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Joo hieno teksti ja oon sun kanssas samaa mieltä" <-- jos luit tekstin ja kommentoitkin noin niin et olisi loppukommenttiasi kirjoittanut :D anna mun olla sen värinen kuin haluan, ei ole sulta pois! ei sitä tarvitse kommentoida jos ei joku asia miellytä

   Poista
 36. Mä ainakin luen Vilma blogias, koska tykkään sun kirjoituksistasi, tyylistäsi ja sinusta (vaikka en henk.koht. Tunnekaan) ! En ole edes huomannut, että olet välillä ollut ilman hopeashampoota/ir:ää ja olet ottanut ne taas käyttöön.. Mitä väliä, ei kukaan tätä blogi lukisi, jos et olisi kiinnostava! Tsemppiä, hyvää jatkoa! Luen, vaikka olisit brunetti, valkoinen kolmesataakiloinen bloggaaja! T. Mä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva että teitäkin lukijoita on, jotka tätä lukevat sisällön eivätkä mun ulkonäön takia :) kiitos paljon<3

   Poista
 37. Vilma anteeks,mä joskus laitoin anona kommenttia ja haukuin sua läskiks.. Tuli jotenki tosi paha omatunto ja et todellakaan oo läski! Anteeks vielä . :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. arvostan hirmuisesti että tulet täällä pyytämään anteeksi :) saat anteeksi!

   Poista
  2. Kiitos :) ja kaikkea hyvää sulle :)

   Poista
 38. En ymmärrä mikä asenneongelma ihmisillä on! Mun persflettiä ei vois vähempääkään kutittaa, miltä toinen näyttää. Ainakaan siinä määrin, että jaksaisin toiselle tulla siitä erikseen aukomaan ja vieläpä nimettömänä. Paljon vakavemmin otettavana noita kommentteja vois pitää, jos ne sanottais omalla naamalla ja asialliseen sävyyn. Mun mielestä sä näytät söpöltä ja herttaselta just tommosena ku oot! Toisaalta kamalaa, että oot joutunu muiden painostuksen takia kokeilemaan toisenlaista tyyliä, sillä totuushan on se että aina ei voi kaikkia miellyttää. Onhan se silti hyvä että ihminen kokeilee omia rajojaan ja pääsee sen omakohtaisen kokemuksen kautta tuntemaan, mikä on ittellensä parahiksi. Go girl! ♥ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. näimpä juuri! tietenkin meillä kaikilla on ne omat kauneusihanteemme ja käsitys siitä millainen ihminen on hyvän näköinen ja millainen vähän vähemmän, mutta ero fiksun ja idiootin välillä on siinä että meneekö sen kertomaan toiselle jos tämän ulkonäkö ei miellytä :D
   musta tää on niin kumma juttu että meille asia on näin selkeä ja yksinkertainen niin miksei kaikki ajattele samalla tavalla? erilaisuutta arvostetaan ja näin, mutta ei sitten kuitenkaan...
   kiitos ihana ina kommentista<3

   Poista
 39. Hmm avasit just mun simmut ! Nimittäi aluks, ku luin sun blogiis, olin sillai: "ohgod mikä pelle tossa ei oo mitään luonnollista" mut nyt tuon luettuani tulin toisiin mietteisiin ! :) nimittäi tajusin, että kaikki saa olla millasii haluaa, ja tuotaki tyyliä voi pitää itselleen luonnollisena. Oot tosi kaunis ja kadehdin sun hymyys! Ite mä oon tämmönen massan ja oman tyylin välimuoto mutta piän itteeni luonnollisena ja tykkään ulkonäöstäni kuitenki ainaki sen verran, etten anna muitten mielipiteitten pilata päivää.

  VastaaPoista
 40. Onks teillä siellä laivalla hyvät slabit? :) siis et sä nyt tarkkaan voi kertoa mut sillee suuntaa-antavasti? :)

  Mut tosi kivoi ostoksii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. suuntaa antavasti voin sanoa että ihan normaalit mitä ton lipun alla purjehtivilla laivoilla on :)

   Poista
 41. Mulle tulee ihan paha olo siitä mitä negatiivista palautetta saat. Ja sekin tuntuu kurjalta että koitat vähän niinkuin "pahoitella" sitä mitä oot. Juuri se identiteetti kriisi mistä puhuit. En kyllä tarkoita että pahoittelisit sitä mutta aa en osaa yhtään muotoilla nyt asiaa :D. Mutta olet kirjoittanut paljon blogissasi juuri ulkonäöstä ja kommenteista kun tottakai sellaiset kommentit pistää pään aivan pyörälle ja rupeaa jopa ehkä miettimään että entä jos sittenkin näyttäisin paremmalta jonkun toisen näköisenä.

  Mutta ihana postaus kun kerroit että tuntuu pitkästä aikaa taas omalta itseltä! Noin sen kuuluisikin olla. Negatiivinen palaute ei tunnu hyvältä mutta ei sekään jossei oma peilikuva tunnu itsestään hyvältä. Itsetuntokin nousee huimasti kun ei koita miellyttää muita vaan laittaa itsensä sen näköiseksi kun itsestä tuntuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. luultavasti ymmärsin mitä ajoit takaa! :) ei tää blogin pitäminen ja täällä jatkuvasti esilläolemainen aina ole ihan helppoa :/
   kiitos paljon fiksusta kommentista!<3

   Poista
 42. Oon vasta viime kesän aikana alkanut lukemaan tätä sun blogia ja mitä oon vanhoja postauksia selannut, niin olet kyllä aina ollut todella kaunis! En tiedä ootko kirjottanut tästä aiheesta, siis näistä itseruskettavista ja harmaasävytteistä ja sun tuntemuksista, mutta en oo itse edes tullut aatelleeksi asiaa :) sun ystävät varmaan osaa nää muutokset ja sun ajatukset paremmin huomata, mut täältä ruudun toiselta puolelta uskon, että noi jutut on varmaan vaan susta kiinni! Voin kuitenkin täysin samaistua ja tosiaan tiiän miltä tuntuu ku kattoo vaikka vanhoja kuvii, kattoo peiliin ja miettii et missä meni vikaan ku ei ookkaan enää tyytyväinen ja ne toisten kommentit ei tosiaan välttämättä helpota asiaa! :D
  Kuitenki pitää toimia niinku itestä tuntuu ja ei alistua muiden painostukselle. Aina ei ihan onnistu, mut sit niinku säkin ni oppii enemmän itestään asioita :) Kuten sanottua, mun mielestä sä oot kyllä kaunis olipa sitten itseruskettavat ja harmaasävytteet käytössä tai ei ja siis jollain tapaa sun ulkonäössä on jotain semmosta erikoista, siis ei ainakaan mun mielestä millään pahalla tavalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihan varmasti on ainakin osiksi juuri niin että nää jutut on vaan mun päässä ja suurentelen kaikkea ja panikoin turhasta :D kuuluu mun perusluonteenpiirteisiin!
   ja kuten sanoitkin niin pajon tärkeämpää kuin lukijoiden miellyttäminen, on se että itsestä tuntuu hyvältä ja on tyytyväinen peilikuvaansa!

   Poista
 43. vähän aiheesta poiketen, tupakoitko tai oletko tupakoinut?

  VastaaPoista
 44. Sä oot kaunis nainen ! :) Noi hiukset on aivan ihanan väriset <3
  http://kokemuksetkerata.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 45. Siis mun mielestä sulle sopii toi kun käytät itseruskettavaa :) kun se että olisi "kalkkilaivan kapteeni" :-D

  VastaaPoista
 46. noi anonyymit...hm varmaan ne itkee sulle noissa kommenteissa ettet oo "vakavasti otettava", kuvitteleeko ne itse olevansa, kun ei edes omalla nimellä uskalla kommentoida, huoh. ja siis tukan väristä tykkään ite :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja tosiaankin kun asia olisi ihan eri jos olisi vaikka joku työpaikka mennyt sivu suun mun "ei vakavasti otettavan" ulkonäön perusteella, mut jokaisen työpaikan olen saanut mitä olen ikinä hakenut :D
   ja mikäs sen tärkeämpää kuin se, että itse viihtyy juuri omanlaisensa näköisenä :)

   Poista
 47. Mustakin oot just kauneimillas tolla tukalla ja rusketuksella <3 tosin tähän ehkä vaikuttaa se että mulla on itellä sama tyyli :D musta se on jotenki tosi outoa kun mullekkin aina sanotaan tota et oisit niin paljon kauniimpi ilman meikkiä ja tukkaa yms yms kun ite oon just niin eri mieltä... kaunis oon varmaan ilmankin joo ja niin olet säkin, mutta vaan niin paljon parempi kaikkien ihanien feikki juttujen kanssa :D musta se on tärkeintä että on sinut ittensä kanssa ja jos se sattuu olee rusketuksen ja pidennysten kanssa niin let it be. Ja se että on itsevarma on kaikkein kauneinta mitä voi olla! Älä jatkossakaan kuuntele anonyymien vinkkejä sun ulkonäöstä vaan oot just sellanen mikä ittestä tuntuu hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon :) ja pysytään me molemmat itsevarmoina juuri tän näköisinä eikä anneta muiden vaikuttaa millään tavalla että miltä meidän tulisi näyttää! :)

   Poista
 48. Osaat varmasti käyttää itseruskettavaa järkevästi :) ja se käy sulle

  VastaaPoista
 49. Lisää näitä esittely postauksia :D joskus kun sulla on tylsää/yksinäistä tee joku top 10 kengät, mekot, housut.... yms postaus ?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jos mulla joskun noin paljon olis aikaa ni lupaan tehdä :D viel ei oo ainakaan noin tylsää tullu...

   Poista
 50. Voisitko tehä tosta uudesta itsestäänruskettavasta postauksen.. ? :) pysyykö se 2-3 viikkon kun luvataan... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo sitten kun olen tätä kunnolla päässyt kokeilemaan :)

   Poista
 51. Missä laivalla olet töissä ja kuinka usein? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jos nää tiedot kuuluis blogiin ni olisin ne täällä jo kertonut :)

   Poista
  2. Ei vittu vilma ihan oikeesti.

   Poista
  3. *ei vittu anonyymi ihan oikeesti.

   Poista
  4. en ymmärrä että miks tämän asian ymmärtäminen on niin vaikeaa että jaan täällä juuri ja vain ne asiat mitkä haluan jakaa :D ei minun ole täällä pakko yhtään mitään kertoa!

   Poista
 52. Vilma olet todella kaunis! itse olen 18-21 votiaaksi asti viihtynyt hopeablondina ja itseruskettavalla läträillyt.
  Kuitenkin olen muutaman kuukauden ollut ilman itsaria ja omistan vaaleanruskeat hiukset ihan sen takia että sain ihmisiltä ihan kauheita kommentteja jopa sukulaisilta, jotkut ihan tuntemattomat nauroivat päin naamaa ja eihän sitä sitte jaksanu... varsinkin kun itseluottamus on aina ollut nollassa. mutta oikeastaan viihdyn naturellissa lookissani koska moni on nyt kehunut minua maailman kauneimmaksi:D EHKÄ ajan kanssa sinäkin opit että vähemmän on enemmän tai sitten et, se ei ole minun asiani. Kuitenkin olet tosi suloinen tyttö noin mutta mielestäni kauniimpi ilman itseruskettavaa ja jos ois vaikka luonnonvaaleat hiukset MUTTA OO MILLANE HALUUT OLLA<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihanaa etten oo ainoa joka sanoo itseruskettavaa itsariksi :D jotkut sitä aina kyl vähän ihmettelee...
   en mä sano että loppuelämäni haluisin tämän näköinen olla enkä ikimaailmassa usko että niin tulee tapahtumaankaan, mutta tällä hetkellä viihdyn ainakin just tällaisena :) ja hyvä että sinä viihdyt juuri tuollaisena! kiitos kommentista<3

   Poista
 53. mitä kaikki valittavat siitä ettei sinua voi ottaa tosissaan?! mitä ihmettä..mitä se oikein tarkottaa, "ottaa tosissaan"? outoa että joku sanoo noinkun ei tunne edes sinua luonteeltasi! Suomessa on aika paljon erinäköisiä ihmisiä ja useampi voi olla vaikka kuinka viisas vaikka olisi vihreät hiukset :D Ole just sellanen kun haluat, kateellisten puhetta tollanen! Ja ensinnäkin kun tämänhetkisessä maailmassa itseruskettava ja pidennykset ovat arkipäivää. Minulla on itselläni tuhkaan taittuva sävy ja itseruskettavaa niin kyllä välillä niitä vihaisia katseita tulee mutta so what?! Ulkonäkö voi pettää ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NO NIIMPÄ???? millainen on sitten tosissaan otettava ihminen? ruskea lyhyt tukka, valkoinen iho, vähän meikkiä ja silmälasit vai? kyllä ihmisiä voi ottaa ihan tosissaan vaikka ulkonäköön panostaakin eri tavalla :D

   Poista
  2. Hajosin kunnolla, kuvailit nimittäin just mut :D Ehkä mä sitten olen tosissaan otettava ihminen :D

   Poista
 54. must on ihan järkyttävää kun nykyään ei saa olla semmoinen kun haluaa :( Mitä se muilta on pois jos haluaa käyttää itseruskettavaa tai käyttää vahvempaa meikkiä? (enkä tarkoita juuri sinua) Mut oikeesti kai jokainen nyt saa olla mimmonen itse haluaa :(! Inhottavaa kuulla semmoista, että ei ole tuntenut itseään omanlaiseks yms. :( Jokaiseen asiaan ei myöskään tarvitse kommentoida jos ei pidä jostakin. Mutta sille nyt ei voi mitään että aina jokaisesta piiristä löytyy joku joka puolustautuu omista sanomisistaan että ''mä vaan sanoin''!!!!! Mä vaan sanon kaikille että ollaan semmoisia millaisia itse halutaan olla :) Jokainen on täydellinen sellaisena millaisena itse haluaa olla! Ei se ole normaalia että kulkee siinä tyylissä mitä muut ''vaan on sanonut''! Ollaan rohkeasti omia itsejämme :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihana kommentti ja lopun lause kiteytti hyvin kaiken <3

   Poista
 55. aaaa, apuaa, nyt mulle tuli kauhee hinku päästä ostaa kaikkee kosmetiikkaa:D!! no onneks oon menossa, laivalla ens viikolla ruotsiin ni saan eka shoppailla laivalla ja sitte tukholmassa! jeee:D

  mä oon niiin samaa mieltä, et jokane saa olla ihan just sellane ku ite tykkää! itse en ainakaa aio lopettaa itseruskettavan, hiuslisäkkeiden sekä tekoripsien käyttöä, vaikka jonku mielestä oon niiiin feikki eikä mua voi ottaa tosissaa :D olet kaunis ja ihana vilma<3 ole just sellane ku haluat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siinä lähtee aika helposti sitten homma käsistä XD

   jokainen saa ja kuuluu olla juuri sen näköinen kuin haluaakin<3

   Poista
 56. Musta ei oo mitään syytä haukkua sun ulkonäköäs koska säkin annat varmaan kaikkien olla sen näkösiä kuin haluaa, et miks sitten sua vastaan pitää hyökätä.. Vitsi oikeesti ihmisillä olis yks murhe vähemmän jos he vaa lakkais valittamasta oikeesti TURHASTA :)

  Ja kannattaa muistaa et tää anonyymikommentointi kertoo kyllä aika paljon siitä ihmisestä kommentin takana, kun asiaa ei tarvi sanoa omalla nimellä vaan saa haukkua ihan anonyymisti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. asia olisi täysin eri jos mä kulkisin ympäriinsä haukkumassa muita, joiden ulkonäkö mun omasta eroaa :D sitten ansaitsisinkin ihan kaikki haukut!
   jos tän anonyymikommentoinnin ottaisin pois (mitä oon kyllä paljon myös miettinyt) niin sitten lähtisi monen monta ihanaakin kommentoijaa samalla pois :/

   Poista
 57. ihanalta näytät, mun mielestä jotenki enemmän itseltäs! :) ja ihania ostoksia!!! haha, mulla tuli muuten pikkasen huono omatunto ku sokoksen 3+1 päiviltä päivitin vähäsen vaan kosmetiikkakaappia mut näin sun ostokset nii ei ollukkaa ni huono omatunto ku oli tuhlaillu...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon <3
   ja ihana kuulla että mun ostoksia katselemalla oma olo paranee XDDD

   Poista
 58. Olet ihan oikeassa. Jokainen saa ja pitää näyttää juuri silta kuin itse haluaa! Oli se sitten super persoonallinen lookki tai tyypillisempi blonditukka yhdistettynä rusketukseen :). Siinä missä vähän erikoisempien pukeutujien tyyliä karsastetaan, on minusta ihan yhtä väärin valittaa jonkun vaatteista tai hiuksista "koska ne ovat samanlaiset kuin kaikilla muilla". Mitä sitten?! Pääasia että on itse tyytyväinen. Jokainen kuitenkin toteuttaa eri villitykset ja muut pukeutumistyylit omalla tavallaan, eikä kukaan näytä tismalleen samalta, vaikka se äkkiseltään siltä näyttäisi. Tämä voi nyt kuulostaa v*ttuilulta, mutta ihan vilppittömästi olen sitä mieltä, että kaikkien täytyy saada näyttää siltä kuin haluaa, oli se sitten suositumpi lookki tai erikoisempi, jokainen on silti omanlaisensa! Tietysti meillä kaikilla on omat mieltymyksemme, muttei niitä silti tarvitse tuputtaa kaikille ympärillä oleville, antaa heidänkin pitää omat juttunsa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kommentti oli alusta loppuun ihan täyttä asiaa :) kiitos paljon fiksusta jutusta<3

   Poista
 59. HEEI mitä itseruskettavaa käytät? vaik käytkö solkussa säännöllisesti? ihana toi sun väri oon nii pitkään ettiny hyvää itseruskettavaa !! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tällä hetkellä vita liberaten itseruskettavaa :) kiitti!

   Poista
 60. mun mielestä tää vois anonyymi kohtelu vois johtua myös siitä, että jos ja kun täällä on paljon nuoria lukijoita he kadehtii sua sen takia ettei heidän vanhemmat maksa heille vaikka irtotukkaa tai ripsiä tai kynsiä tai mitä vaan... kyllä mäkin oon katkera monille ihmisille kun itse oon köyhä opiskelija mutta mun mielestä kaikista paras neuvo ois et kaikki miettis IHAN oikeesti ensin et haluisko ite saada semmosta kommenttia? tai vaikka joku ois sen valmis sulle tuleen päin naamaa sanomaan et "sun tukka on kamala ku se ei oo yhtään luonnollinen" niin mitä se sit hyötyy siitä, ei kenenkään kuulu muuttua pois oman näkösyydestä tollasten takia! OLE SINÄ, se sopii sulle kaikista parhaiten <3
  ps jotenkin kauhistuttaa miten tästä bloggaamisesta on nykyään tullut ihan kauhee anonyymi-haukkumis-vallotus. ei joskus muutama vuosi sitten vielä ollut! silloin oli varmasti kivempi niin lukea kuin myös kirjoittaa blogia :/ mutta sä oot hyvin jaksanu anonyymit, jaksat selättää ne tästä eteenpäinkin :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vaikea oikeasti käsittää sitä että mikseivät kaikki ilkeilijät sitä ensin voi miettiä että miltä kommentti mahtaisi itsestä tuntua jos sellaisen saisi :D ei voi olla niin vaikeaa...

   Poista
 61. näytät kyllä iloisemmalta noissa kuvissa kuin ennen! ehkä se vaikuttaa että värjäsit hiukset takaisin ja laitoit itseruskettavaa :) mutta näytät siis todella hyvältä ja niin kauniilta noin!!:)

  VastaaPoista
 62. Hei tuli mieleen, että onko tää http://ask.fm/vilmakentta ihan oikeesti sun?? Varmaan tullu sulle jo aiemminkin tietoon, mutta mietin vaan kun ei jotenkin kuulosta yhtään sinulta :-D En millään pahalla tätä tarkoita ihan mielenkiinosta vaan kyselen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on mun mut käytin sitä tosiaankin ehkä sen pari päivää kunnolla, nyt en jaksa enää keskittyä siihen ja kun muistan käydä vastailemassa niin vastaukset nyt on aika mitä sattuu :D

   Poista
 63. Teet just niinku iteltä parhaasta tuntuu! :) Oo just niin ruskee ku haluut just nii valkosilla hiuksilla ku vaan saat, oot mahtava just sellasena ku oot! Jaksuja. Forget the haters 'cause somebody loves you.

  VastaaPoista
 64. Mun mielestä ihminen näyttää hyvältä juuri siinä lookissa, missä tuntee olonsa hyväksi. Ja nyt sä todellakin näytät upealta :)

  VastaaPoista
 65. Mitä palautusjuomaa ja protskuvalmisteita käytät? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. star nutritionin protskua ja palkkariksi joko maximin juoma tai puhdistamon riisiproteiiniä :)

   Poista
 66. Anna mennä Vilma! En mä ainakaan lue sun blogias sen takia miltä näytät, vaan sun tekstien sisällön takia! Kyllä mun mielestä sulla on oikeus olla just sen näkönen kun olet. Vaikka kirjoitat suosittua blogia, ei se oo syy miks sun pitäs tehä niinkun lukijat haluavat. Jos jotakuta ei kiinnosta lukea sun blogias ulkonäön takia, mun mielestä voi ettiä toisenlaisen blogin :)

  VastaaPoista
 67. mä tykkään enemmän noista hopeasävytteisistä hiuksista, passaa sulle paremmin kuin hyvin! :) enkä kyllää millään saa noista harmaita. mut jotenkin tuo itseruskettava saa sun kasvot näyttämään tosi tunkkaisilta ja turvonneelta. mutta kuten sanoit, jokainen läträtköön ir:lla niin paljon kuin haluaa jos se tuntuu itsestä hyvältä ja saa tuntemaan olonsa mukavaksi omassa kropassaan!

  VastaaPoista
 68. Näytät noissa kuvissa just iteltäs:) oot ihana<3

  VastaaPoista
 69. Nättihän sä olet minkä näköisenä vaan. Näissä kuvissa olet kyllä mun mielestä ihan liian _oranssi_. Ootko miettinyt, että käyttäisit vähemmän itseruskettavaa ja kävisit välillä solkussa? Sillon olisit tumma, mutta ihosi olisi enemmän ruskea kun oranssi? :) ite vaihdoin joskus nuo itseruskettavat solkkuun ja pakko sano, että näytän ruskeelta ja miljooona kertaa paremmalta :)

  Tukkasi on ihana<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olen juuri sen värinen tällä hetkellä kuin itse haluan ja aikuisena ihmisenä osaan itse valita ihon värini :) kiitos kuitenkin vinkistä

   Poista
 70. Mun on pakko nyt kysyä että minkä väriset sun silmät pikein on ? 😄 siis kun koko ajan pidin niitä ruskeina, mutta sitteoissain kuvissa ne näyttääkin vihreiltä/sinisiltä .. Valaistus varmaan hämää, mutta onko ne siis ruskeat 😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ne on ruskeat :D tossa ekassa kuvassa näyttää kyllä sangen vihreiltä! mutta ruskeat on aina ollu ja tulee luultavasti olemaankin!

   Poista

Pidetään se kritiikki asiallisena!
Kiitos kommentistasi!<3

Useimmin kysytyt asiat:

Ikä: 23 vuotta
Pituus: 158 cm
Hiukset ja ripset laitatan Beauty by Valo -kauneushoitolassa Helsingin Punavuoressa
Asun Helsingissä
Kuvaan blogini kuvat Olympus PEN Lite E-PL5:lla (objektiiveinä toimivat 14-42mm sekä kiinteä 45 mm) ja iPhone 7:lla
Asiat, jotka eivät blogiin kuulu: parisuhde-, raha-, työ- ja perheasiat, joten näistä on turha kyselläkään :)

e-mail: vilma.kentta@outlook.com
instagram: @vilmakentta
snapchat: @vilmakentta