1/27/2014

Nly Trend -70%


Itse en ole mikään näiden perus Nelly-kollaasien suurin fani, mutta nyt on kyllä menossa alennusmyynti vaatteista niin mun makuuni, että oli pakko tännekkin tulla teille vinkkaamaan!
Tällä hetkellä siis valituista Nly Trend -merkin tuotteista saa huiman -70% alennuksen!
On kimalletta ja mekkoa ja paljettia ja vähän lisää kimalteita! Voisin oikeastaan kaikki vaatteet tuolta omaan kaappiini napata. Noi piikkikengät varsinkin houkuttelevat aika tavalla...

Vaatteisiin ja kampanjaan pääset tästä linkistä!


Löysikö joku teistä jotain mieleistä näistä ihanuuksista? :)

*Postaus on toteutettu yhteistyössä Nelly.fi:n kanssa

8 kommenttia:

 1. Helppiä hiustenpidennykset kanssa...!! Mustat, 40cm pitkät.. Vinkkejä kiinnitykseen, ja ettei ne klipsit näkyis? + miten sais tehtyä nätin ponkkarin, ilman et klipsit näkyy..

  VastaaPoista
 2. Ei liity postaukseen mitenkään, mutta haluisin kysyä irtoripsien laitosta!
  Miten itse ne laitat, missä vaiheessa meikkiä ja onko jotain vinkkejä niiden laittoon? :) Jotkut laittaa ennen esim luomiväriä ja jotkut taas vasta aivan lopuksi ja mietin mikä olisi helpoin vaihtoehto.

  VastaaPoista
 3. Ei liity postaukseen mitenkään, mutta haluisin kysyä irtoripsien laitosta!
  Miten itse ne laitat, missä vaiheessa meikkiä ja onko jotain vinkkejä niiden laittoon? :) Jotkut laittaa ennen esim luomiväriä ja jotkut taas vasta aivan lopuksi ja mietin mikä olisi helpoin vaihtoehto.

  VastaaPoista
 4. Eilen tuli sähköpostiin mainos tästä tarjouksesta ja kyllä tuli kiire nellyyn!:D olin katsonut noita ala-ja keskirivin kimallemekkoja jo marraskuusta lähtien, mutta hinta oli vain liian kallis. Nyt sain kummatkin mekot ja vieläpä todella halvalla!!! <3 Noi pemlumtimantti topit ois ollu myös ihanat, mutta harmi vaan että pienet koot olivat jo heti loppu!:/

  VastaaPoista
 5. Täydellisiä vaatteita tykkään noista kaikista :)

  VastaaPoista
 6. moi! hei pakko kysäistä jos sä olisit törmännyt,eli mulla olis etsinnässä sellanen one sleeve toppi/tunika,ei hirveen juhlallista mekkotyylistä mutta hienokin voi olla:D oon googlannu ja ettiny mut en vaan löydä!

  VastaaPoista
 7. Oot niin söötti :) sun blogia on niin kiva lukea!! Miten sää saat pysymään noi sun pidennykset noin hyvän näköisenä? Itselläni on sama tukka ja meni eka kerralla, kun suoritusraudalla tein kiharoita ni niiiiin hampuksi ja karheaksi. Pitää koko ajan olla harjaamassa :D

  VastaaPoista

Pidetään se kritiikki asiallisena!
Kiitos kommentistasi!<3

Useimmin kysytyt asiat:

Ikä: 23 vuotta
Pituus: 158 cm
Hiukset ja ripset laitatan Beauty by Valo -kauneushoitolassa Helsingin Punavuoressa
Asun Helsingissä
Kuvaan blogini kuvat Olympus PEN Lite E-PL5:lla (objektiiveinä toimivat 14-42mm sekä kiinteä 45 mm) ja iPhone 7:lla
Asiat, jotka eivät blogiin kuulu: parisuhde-, raha-, työ- ja perheasiat, joten näistä on turha kyselläkään :)

e-mail: vilma.kentta@outlook.com
instagram: @vilmakentta
snapchat: @vilmakentta