5/14/2014

keep calm and get some eyelash extensionsKävin tässä muutama päivä sitten näiden kynsien kanssa samaan aikaan ripsihuollossa Turun Soul Sisters Kynsihuoneen Sinillä, samalla laitettiin taas mun kulmatkin kuntoon!
Muistatteko vielä että millaiset megaräpsyt mulle viimeksi laitettiin? Pääsette siihen postaukseen tästä, ja nehän olivat pisimmillään 16 mm ja kaarevuus oli D, eli täydelliset ripset kolmen ja puolen viikon takaisiin blogigaaloihin! Nyt oli selvää kummallekin että laitetaan vähän jotain rauhallisempaa tällä kertaa ja päädyttiin pisimmillään 13 milliseen minkkikuituun kaarevuudella C.


Tässä kuvaa niistä tupsuista, jotka mulla olivat vielä tuonne mennessä jäljellä, eli koska noi olivat olleet niin pitkät ja kaarevat niin selväähän se oli etteivät ne ihan niin kauaa tulisi pysymään kuin rauhallisemmat pituudet mutta juhlaripsiksi kävivät paremmin kuin hyvin!


Musta oli hauska myös katsella näitä kuvia tekovaiheesta jälkeenpäin, koska mulla ei ollut esimerkiksi  hajuakaan että Sini oli nuo ripset liimannut mun otsaan :D


Siinähän mä pötköttelin sitten muutaman tunnin ajan peiton alla simmut kiinni ja Sinin varustus antaa olettaa että olisin jossain suuremmassakin operaatiossa esimerkiksi hammaslääkärillä :D

Lopputulos miellytti kovasti tälläkin kertaa, vaikka ripset olivat lyhyemmät kuin viimeksi niin niistä saatiin silti näyttävät ja kauniit!
Kulmista mulle on tullut nyt paljon kommenttia että kuinka kivoilta ne näyttävät ja omastakin mielestä Sinin käsittelyn (värin ja muotoilun) jälkeen ne ovatkin olleet paljon kauniimmat kuin mun itse piirtäminä!
Kuvissa mulla ei ole myöskään tippaakaan meikkiä, joka on mulle henkilökohtaisesti aika saavutus esiintyä täällä kuvissä ilman mitään! Kyllä vaan hyvin laitetuilla ripsillä ja kulmilla saa paljon aikaan!


Jälleen kerran lähdin Soul Sistersistä äärimmäisen tyytyväisenä ulos! On nää ripset ja kulmat vaan taas niin paljon helpottaneet elämää ja varsinkin elämää niiden aamuheräämisten kannalta kun meikkiä ei tarvitse laittaa kun juuri se meikkipohja ja huulikiilto!

Ripsipidennysten hinnastoon pääset heidän sivuillaan tästä, ja samasta paikasta löytyvät myös kulmien värjäyksen ja muotoilun hinnat!

Sivuilta löytyy myös heidän ihana nettikauppansa, jossa on myytävänä (varsinkin mun äidin fanittamia) Joik:in ihonhoitotuotteita sekä kynttilöitä ja mun ehdottomat suosikki-itseruskettavat eli Vita Liberatat!

Mitäs olette mieltä näistä räpsyistä, oliko nyt niin että "less is more" vai miellyttikö ne edelliset megaripset teidän silmäänne enemmän? 

35 kommenttia:

 1. Noi on kyllä upeat :) paljon kauniimmat nyt luonnollisemmalla pituudella!

  VastaaPoista
 2. oot kyllä todella kaunis ilman meikkiäkin 8)

  VastaaPoista
 3. Vou upeat ripset! :) Näyttää tosi hyvältä

  VastaaPoista
 4. Voi herranjumala kun oot kaunis ilman meikkiäkin! :o ♥

  VastaaPoista
 5. aika outoa ja epähygienistä liimata noi ripsirivit tohon otsaan , se siis liimaa noi samat ripset jokaisen asiakkaan otsaan kelle niitä laittaa ? en oo kyllä koskaan törmännyt. Meillä pidetään otsalla kertakäyttö suoja liinaa jotta olisi hygieenistä ja mukavaa asiakkaalle,eikä hän lähde naama kiiltäen ripsienlaitosta :D t. ripsiteknikko

  VastaaPoista
 6. onks kukaa sanonu sulle et näytät iha kate hudsonilta ?! katoin sen yhe leffan täs ja olin sillee waat näyttää iha sulta! Varsinki hymyilette aika samanlailla :D

  esim. kuva http://www.google.fi/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fgazztoday.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2014%2F04%2FKate-Hudson4.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fgazztoday.com%2Frelationship-kate-hudson-and-matthew-bellamy-getting-better%2F&h=1920&w=1592&tbnid=-N_YTdcA5ykRuM%3A&zoom=1&docid=vqv-cdgYo-c6JM&ei=gaVzU_iJBoiVywP3koCwCA&tbm=isch&ved=0CGwQMygDMAM&iact=rc&uact=3&dur=7380&page=1&start=0&ndsp=17


  luoja kui pitkä linkki... sorry :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin mielestä toi kuva varsinki näyttää just siltä ku ois otettu Vilman kuva ja siihen ois tehty tietokoneella sellanen "vanhennuskäsittely"!:D Mutta siis joo hän on erittäin kaunis ja niin on Vilmakin:)

   Poista
 7. No jos sulle on laitettu kulmat ja ripset just ja sul on maailman täydellisin iho niin mitä meikkiä siinä enää tarvitaan että voi laittaa blogiin kuvia? :) Ihanat ripset ja ihana sinä<3

  VastaaPoista
 8. Noi luonnollisemmat on ehdottomasti nätimmät!

  http://unpretty-blog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 9. oot paljon kauniimpi ilman meikkiä!!! <3

  VastaaPoista
 10. ripsien pidennyksissä todellakin less is more!! nyt on erittäi hyvät ripset ja kulmat :-----))

  VastaaPoista
 11. Oot Vilma paljon kauniimpi ilman paksua pakkelikerrosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ymmärrä miks näitä kommentteja tulee niin paljon?! Vilmahan käyttää hyvinkin hillitysti meikkiä?

   Poista
 12. Minusta on todella tyhmaa etta monet bloggaajat mainostavat ripsienpidennyksia ja kannustavat lukijoitaan hankkikaan itselleen sellaiset. Olin itse tyhma kun paatin kokeilla pidennyksia ja sainkin niista todella pahan silman sidekalvon tulehduksen joka vaikutti nakooni. Laitoin pidennykseni paikassa jota monet bloggaajat mainostavat. Miettikaa parikertaa ennenkun laitatte pidennykset.. eivatka ne nayta jalkeenpain mietittyna kauhean kauniilta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukaan tuskin pakottaa lukijoita ottamaan ripsienpidennyksiä. On omalla vastuulla ottaa tietoa ripsienpidennyksistä ja niistä seuraavista riskeistä. Jos on allerginen, niin ei auta vaikka olisi kuinka ammattitaitoinen ja hyvä kauneudenhoitaja niitä laittamassa.

   Poista
  2. Ensinnakin sanoinko jotsin pakottamisesta..ja toiseksi en ollut allerginen, silman sidekalvontukehdus/repeama ei tule allergiasta. On hyvs tietaa myos ripsienpidennysten riskeista, haitoista silla ne ovat todella yleisia.

   Poista
 13. Ne edelliset gaalaripset oli överit, mutta nyt on tosi hyvät! Näytät tosi kauniilta ja fressiltä. :)

  VastaaPoista
 14. Vau! Noi on ihan täydelliset!! ♥
  Ihanat, tykkään kyllä hirmuisesti noista :)

  VastaaPoista
 15. Todella kaunis juuri näin! Sun ei todellakaan tarvitsisi meikata :--)

  VastaaPoista
 16. Kulmat on täydelliset, ja sun iho on ihan älyttömän tasainen ja hyväkuntoinen... !

  VastaaPoista
 17. Hei, oon miettiny et menisin tonne kans laittaa ripset, mut haluisin tietää et laittaaks noi enemmän ku yhen ripsen per oma ripsi? On tajuut mitä tarkotan :D ku mun mielest ei oo tarpeeks tuuheet jos laitetaan vaan yks. :D

  VastaaPoista
 18. hei mitä kaikkee noille sun kulmille siis tehtiin?:) nypittiin, värjättiin (?) mutta onks noissa kuvissa se ihminen kans tehostanu kynällä tmv noita kulmia?:)

  VastaaPoista
 19. Voisitko kertoa enemmän noista kulmista? :)

  VastaaPoista
 20. Mun ripsihuoltaja ihmettelee, et miks ne ripset pitää liimata ASIAKKAAN otsaan, kun voi esimerkiksi liimata ne omaan kämmenselkään, ja siitä ne on hyvin saatavilla.. :) Vinkkinä vaan muille ripsiteknikoille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka kuulostaakin hieman hassulta, kuidut oikeasti ovat helpompia käsitellä kun ne asettelee asiakkaan otsalle! Tein joskus tarranauhat kämmenselissä, mutta käsiä joutui huomattavasti enemmän vääntelemään ja käsien asento oli luonnottomampi, kuin silloin kun kuidut napataan suoraan edestä. Lisäksi matka ripsien luo on lyhyt ja kuivamisaika saadaan puolitettua (kun jos esim käytettäisiin liimakiveä). Pitkällä aikavälillä auttaa myös ehkäisemään jännetuppientulehduksia! Toki myös maku- ja tottumiskysymys. Upeat ripset on Vilmalla, taitava teknikko!

   -ripsistylisti

   Poista
 21. oho, onpa muuten paljon nätimmät noi kulmat nyt! kelpais :)

  VastaaPoista
 22. Mulla itellä on ollut nyt pari kuukautta oikein super mega pitkät ripset ja aion kyllä ehkä palata taas siihen luonnollisempaan! Lyhyemmät pysyy parempana pitempään ja kun ne alkaa vähän harveta niin ei näytä niin kamalalle :)) mun huoltaja kans liimaa ne mun päähän ja tajusin sen joskus kun jotain huidoin kädellä. Nukahdatko sä koskaan siihen pöydälle, mua hävettää koska oon jo kahesti nukahtanu :DD

  http://iwannabuyit.blogspot.fi

  VastaaPoista
 23. VILMA !! Lähetin sulle ask.fmiin tärkeän viestin ja toivon et vastaat vaikka sähköpostiin, eli voitko poistaa mun sähköposti osoite *mikä minut saa hymyilemään* postauksesta. ask lukee tarkempi tieto Kiitos

  VastaaPoista
 24. Miks tolla on tekijällä on hengityssuoja?:0 aika jytyy kamaa vissiin toi liima... Ja onks noi siis minkin karvoja?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ripsiä tehdessä täytyisi aina käyttää hengityssuojaa, lisäks hoitohuoneessa tulisi olla ilmanpuhdistaja tai vähintään tuuletuslaite! Liimahöyryt (akrylaatit) ovat vaarallisia hengittää jo lyhyessä ajassa, saati sitten kun noita tekee työkseen. Hyvä juttu, että hygienia asiat kunnossa. Nätit ripset!

   Poista
  2. Hengityssuojaa käytetään myös hygieniasyistä. Ripsiä tehdessä asiakkaan ja tekijän kasvot ovat hyvin lähekkäin toisiaan, ja asiakkaalla voi olla vaikkapa pientä flunssaa tai toisin päin. Ja ripset eivät ole minkin karvaa, ne vain ovat normaalia pehmeämpää, sileämpää ja kiiltävänpää muovikuitua, joka muistuttaa minkin pehmeää karvaa.

   Poista
 25. Hei Vilma! Haluisin kysyä sulta, että kuinka hyvin nuo ripset pysyy sulla? Ite otin pari päivää sit volyymit ja jo nyt on lähteny niitä sillee, et ainaki ite huomaan. Eli kun meet huoltoo ni onko sulla niitä yhtää jäljellä?:D olin jotenki tosi pettynyt ja hämmästynyt kuin nopeesti ripset irtoo, onko tää normaalia ihan kaikilla? Entä oisko sul jotain vinkkejä miten ripset pysyis parempina pitempää?

  VastaaPoista

Pidetään se kritiikki asiallisena!
Kiitos kommentistasi!<3

Useimmin kysytyt asiat:

Ikä: 23 vuotta
Pituus: 158 cm
Hiukset ja ripset laitatan Beauty by Valo -kauneushoitolassa Helsingin Punavuoressa
Asun Helsingissä
Kuvaan blogini kuvat Olympus PEN Lite E-PL5:lla (objektiiveinä toimivat 14-42mm sekä kiinteä 45 mm) ja iPhone 7:lla
Asiat, jotka eivät blogiin kuulu: parisuhde-, raha-, työ- ja perheasiat, joten näistä on turha kyselläkään :)

e-mail: vilma.kentta@outlook.com
instagram: @vilmakentta
snapchat: @vilmakentta