6/18/2014

Voita liput Summer Sound -festareille!Sain muutama päivä sitten mukavan viestin Ninjalta, missä minut kutsuttiin kolmeksi päiväksi Summer Sound -festareille, jotka pidetään 18-20.7 Helsingin Messukeskuksessa.
Kuten arvata saattaa, niin olin heti ihan lähdössä sinne ilman että edes vilkaisia työvuorojani, jotka sitten onneksi kerrankin mätsäsivät noiden päivien kanssa. Olisin tuonne halunnut sekä viime, että edellisvuosina mennä, mutta töiden takia en kummallakaan kerralla ole päässyt, joten se tekee tästä vieläkin hauskempaa! Esiintyjät ovat tänä vuonna myös ihan mahtavia, suosittelen kyllä niiden läpikatsomista, jos vähääkään tykkäät elektronisesta musiikista. Kaikki esiintyjät ja soittopäivät näet täältä.


Onko joku muukin tulossa tuonne reivailemaan heinäkuussa?

Jos sinulla ei vielä ole lippua, niin nyt olisi aivan mahtava tilaisuus voittaa VIP-liput itsellesi sekä kolmelle valitsemallesi kaverille, joko Summer Soundseille tai sitten Summer Up -festareille osallistumalla Ninjan festariskabaan täällä!

Nyt kaikki kiireen vilkkaan osallistumaan, kisa nimittäin päättyy huomenna! Toivottavasti tuolla näkyillään sittn kuukauden päästä mahdollisimman monen kanssa ;) Itse vaan selailen aikasempien vuosien kuvia ja toivon että kuukausi menisi nopeasti!

1 kommentti:

  1. Oot niin kaunis! :) mistä nää sun pidennykset on ja kumpaan oot tyytyväisempi rapunzel vai lush hair?

    VastaaPoista

Pidetään se kritiikki asiallisena!
Kiitos kommentistasi!<3

Useimmin kysytyt asiat:

Ikä: 23 vuotta
Pituus: 158 cm
Hiukset ja ripset laitatan Beauty by Valo -kauneushoitolassa Helsingin Punavuoressa
Asun Helsingissä
Kuvaan blogini kuvat Olympus PEN Lite E-PL5:lla (objektiiveinä toimivat 14-42mm sekä kiinteä 45 mm) ja iPhone 7:lla
Asiat, jotka eivät blogiin kuulu: parisuhde-, raha-, työ- ja perheasiat, joten näistä on turha kyselläkään :)

e-mail: vilma.kentta@outlook.com
instagram: @vilmakentta
snapchat: @vilmakentta