7/17/2014

volyymiripset & kultakynnetApua tästä on ihan luvattoman paljon aikaa kun a) olen viimeksi postaillut täällä ja b) postauksen aihe, eli ripsi- ja kynsihuolto oli... No, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Tämä postaus on tosin lojunut koko ajan tuolla luonnoksissa, olen vain ollut niin liian laiska lisätäkseni tätä huikaisevaa kuvavalikoimaa tähän......

Olin siis muutamia viikkoja sitten sekä ripsi- että kynsihuollossa yhteistyökumppanini Soul Sistersissä.
Tällä kertaa päätettiin Sinin kanssa kokeilla normiripsien sijasta volyymiripsiä, joka on ripsipidennysmaailmassa vielä suhteellisen uusi tekniikka.

Volyymiripset on nimensä mukaisesti tuuheammat kuin tavalliset ripsipidennykset, koska tässä tekniikassa käytetyt kuidut ovat moninkertaisesti ohuempia ja kevyempiä kuin tavallisen ripsipidennyskuidut, joten niitä voidaan kiinnittää jopa seitsemän kappaletta yhteen omaan ripseen sen normiripsipidennysten yhden sijasta, tietenkin vahingoittamatta omia räpsyjä. Ja tästä syystä volyymiripset onkin ihanteelliset juuri silloin jos sulla omat ripset on vaikka vähän harvemmatkin, näillä nimittäin saa loihdittua aikamoiset mahtiräpsyt!

Koska näitä laitetaan silmiin se jopa seitsenkertainen määrä, niin huoltoon meni jonkin verran pidemmän aikaa kuin yleensä, mutta lopputulos oli kyllä ihan sen arvoinenkin!
Ripsien yhteydessä Sini teki mulle myös jo tutuksi tulleen kulmastailauksen! Eli kulmat nypittiin ja värjättiin juuri mun kasvoihin sopiviksi, ja taas kerran tykkäsin kovasti lopputuloksesta. Nykyään kattelen ihan järkyttyneenä niitä vanhempia kuvia ajoilta kun mulla oli ne lähes pikimustat kulmat...

Tässä lopputulosta: (Olen siis juuri ollut suihkurusketuksessa, siksi ihoni lievästi sanottuna kiiltelee!)

Onko joku muu kokeillut volyymiripsiä? 

Pari päivää tämän jälkeen pääsin Soul Sisterin Idalla huollattamassa kynnet. Vaikka huoltoväli oli venynyt luvattoman pitkäksi, niin yksikään kynsi ei ollut katkennut! Mulla on aikaisemmin ollut vaan geelikynsiä ja nää oli siis ensimmäiset akryylikynnet, mutta voin nyt jo kertoa että näihin tykästyin valtavan paljon enemmän kuin geeleihin! Akryyli on kovempi ja kestävämpi kuin geeli, ja esimerkiksi töissä aika surutta välillä availen pahvilaatikoita, tuotepakkauksia sekä nostelen tavaroita, joten mä tarvitsen mieluummin mahdollisimmat kovat ja taipumattomat kynnet.
Viimeksihän Ida mulle taituroi ne aivan ihanat baby boomer -kynnet, joten nyt oli aikamoiset paineet (minulla siis), että mitä yhtä kivaa keksisin pyytää! Olen täällä moneen kertaan maininnut luultavasti entisessä elämässä olleenki harakka, koska innostun ihan kaikesta kiiltävästä, kimaltelevasta ja kultaisesta... Sen kunniaksi päätettiin tehdä tällä kertaa kultaiset bling bling -kynnet!
Mallin totesin hyväksi jo viime kerralla joten se pysyi samana, samoin kuin pituus!


Mitäs tykkäätte?

Ihanaa viikonloppua kaikille!

9 kommenttia:

 1. Ihanat räpsyttimey!! Nuo ei siis vahingoita omia ripsiä? :)
  Täytyis kyl kokeilla joku kerta :)
  Tosi söpöt kynnet kans!

  VastaaPoista
 2. Laittaako soul sisters noita (suihkurusketuksia, ripsipidennyksiä, kynsiä) sulle ilmaiseksi jos esittelet niitä blogissa? :)

  VastaaPoista
 3. Aivan upeat noi ripset!! Nyt iski mullekin volyymiripsikuume :D ♥

  VastaaPoista
 4. Ihanat kynnet, voisin ottaa itsekin tuollaiset <3

  VastaaPoista
 5. Ei nayta hyvilta. On se janna juttu kun itse sokeutuu sille milta oikeasti nayttaa nuo rioset ja kynnet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tai voisiko mitenkään olla, että mielipiteitä on monia ja joku saattaa tykätä jostain, mistä joku toinen ei pidä?

   Poista
  2. miusta nuo on ihanat

   Poista
  3. Tekijä on varmaan vasta aloittanut volyymien tekemisen, kun ei ole ihan niin pehmeitä ja isoja viuhkoja kuin pitäisi olla.. Mutta harjoitus tekee mestarin :)

   Poista
 6. Nätit kynnet! Ja noi kulmat on ihanat ja sopii tosi hyvin sulle! :>

  VastaaPoista

Pidetään se kritiikki asiallisena!
Kiitos kommentistasi!<3

Useimmin kysytyt asiat:

Ikä: 23 vuotta
Pituus: 158 cm
Hiukset ja ripset laitatan Beauty by Valo -kauneushoitolassa Helsingin Punavuoressa
Asun Helsingissä
Kuvaan blogini kuvat Olympus PEN Lite E-PL5:lla (objektiiveinä toimivat 14-42mm sekä kiinteä 45 mm) ja iPhone 7:lla
Asiat, jotka eivät blogiin kuulu: parisuhde-, raha-, työ- ja perheasiat, joten näistä on turha kyselläkään :)

e-mail: vilma.kentta@outlook.com
instagram: @vilmakentta
snapchat: @vilmakentta