9/18/2014

ripsipidennysten plussat ja miinukset

Mulla on nyt ripsipidennykset lähemmäs vuoden verran ja tässä ajassa olen kaksi taukoa niistä pitänyt, jolloin olen niiden antanut kokonaan tippua pois ja nyt on takana (raskas ja vaikea) kaksi kuukautta ilman ripsiä. Toisaalta pidin taukoa ihan tarkoituksella, että taas kokeilin elämää ilman ripsiä ja toisaalta sitten ei vaan saatu mun ja ripsitekijän aikatauluja missään vaiheessa sopimaan yhteen, niin siltä kantilta tää ei ollu mietitty tauko... Viime viikolla sitten pääsin vihdoinkin laittamaan uudet räpsyt yhteistyöhoitolaani Soul Sisters Kynsihuoneeseen. Ajattelin nyt näiden parin (raskaan ja vaikean) ripsettömän kuukauden inspiroimana kirjoitella tänne mun mielipidettä ripsipidennysten plussista ja miinuksista!

Sain myös jaettavaksi teille kivan tarjouksen Soul Sistersin ripsiin!
Eli Iloonan tekemistä uusista ripsistä saatte tämän kuun loppuun mennessä tehdyistä varauksista -20%, kun mainitsette lukevanne minun blogiani!
Heidän kotisivuiltaan löydätte yhteystiedot sekä nettiajanvarauksen tekemiseen tai sitten varaukset onnistuvat myös ihan soittamalla!

Kuvituksena toimi mun ihana uudet räpsyt! (D-kaari, minkkikuitu, pisimmillään 14mm)
Samalla kertaa eilen värjättiin ja muotoiltiin mun kulmat uusiksi, ja kyllä nekin tuo aika paljon ilmettä kasvoihin!


PLUSSAT:

- Helppous. Laittamisen jälkeen noille ei sitten tarvitse mitään muuta tehdä kuin harjata ripsiharjalla varovasti kerran päivässä ja siinä ne vaan nätteinä törröttää!

- Meikkaaminen. Aika, jonka mä käytän meikaamiseen aamulla on ripsipidennysten ja värjättyjen kulmien kanssa alle viisi minuuttia, koska meikkivoiteen , puuterin ja huulikiillon lisäksi mä en koe tarvitsevani mitään muuta arkena. Silmämeikkiä käytän tosi harvoin enää.

- Huolitellun näköinen koko ajan. Ripsipidennysten kanssa viihdyn hyvin myös ilman muuta meikkiä ja olo on jopa aamulla herättyäni kuin ihmisellä!

- Juuri sellaiset, kuin itse haluat. Ripsikuituja on olemassa eri paksuisia ja pituisia, joten saat aivan varmasti juuri sellaiset ripset kuin olet toivonutkin. Halusit sitten joko luonnollista tai vähän näyttävämpää lookkia!


MIINUKSET:

- Hinta. Laadukkaat ripset, jotka on otettu hyvässä paikassa saattavat olla hintavat.

- Huolto. Riippuen ihan ripsien laadusta, laittopaikan laadusta ja omista silmistäsi/ripsistäsi huollossa on käytävä yleensä 3-4 viikon välein ja jos sitä huoltoa ei saa heti varattua (t: maailman huonoin huollon varaaja), niin ripset saattavat olla melkoisen harvat ja hassun näköiset.

- Ripsien varominen. Täytyy muistaa ettei saisi kovin mielellään nukkua naama kiinni tyynyssä (kokemusta on) tai suihkussa meikkejä pestessä hangata silmiä (tästä myös kokemusta on).

- Mahdolliset allergiat. On mahdollista, että olet allerginen ripsiliimasta vapautuvalle liimahöyrylle. Onneksi useissa paikoissa (muun muassa Soul Sistersillä) on tarjolla myös herkkäsilmäisille allergikoille tarkoitettuja liimoja!


Olisi kiva kuulla teiltä, että keksittekö noihin vielä lisäksi joko plussia tai miinuksia!

Itse voin aivan rehellisesti sanoa olevani täysin koukussa ripsipidennyksiin ja tuo tauko oli ihan kamalaa... Toki oli ihana kun suihkussa sai hieroa niitä silmiä ihan mielin määrin ja sai nukkua naama kiinni tyynyssä, mutta oli näitä silti koko ajan ikävä!

Tässä vielä loppuun aika havainnollistava kuva siitä, että kuinka paljon ne huolitellut ripset ja kulmat sille kasvojen ilmeelle tekevät!

 (Mä en muuten käsitä, että mistä toi ihme laikku ilmestyi mun otsaan siinä vaiheessa kun lisäsin kuvan tänne...?)

45 kommenttia:

 1. Mä tykkäsin hirveesti mun ripsistä ja ne sai omaan silmään ainakin näyttämään itseni niin paljon nätimmälle, voi että ikävä ripsuja..<3 Mutta niin syy miksei minulla näitä ole on se, että silmälääkärissä kun olisi pitänyt ottaa piilolinssit käyttöön selvisi että mun luomet on niin allergisoituneet (luomien sisäpinnalla jotain muodostumaa, ei siis mitenkään tunnu) kaikista todennäköisimmin juurikin ripsiliimoista. En voi siis pitää piilolinssejä koko päivää :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi ei :/ no mutta tollasissa tapauksissa on tärkeää että sitten osaa luopua niistä jos verran ovat alllergisoineet tolla tavalla :(

   Poista
 2. Itsellä on ollut kanssa reilu kuukauden pidennykset, aluksi en tykänny koska näytin niin erilaiselta mutta kun tottu niin en haluaisi olla ilman. Kaipaan kylläkin kovasti silmien hieromista.. :D T. Jenna

  VastaaPoista
 3. itsekkin olen aivan koukussa ripsiin, mutta tosiaan pian puolenvuoden ripsien pidon jälkeen on pidettävä taukoa. ihan kiinnostuksesta kysyisin, kauanko sulla kesti, että kaikki ripset olivat tippuneet ? itse laitan ripseni helsingissä, paikassa, jota en vaihtaisi mihinkään muuhun ! hinta on halvin koskaan kuulemani ja työtulos aivan mahtava. saatan olla jopa 6 viikkoa ilman huoltoa ja silti mulla on nätit ripset, vaikka nukkuisin miten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi puolen vuoden ripsien pidon jälkeen on pidettävä taukoa? Jos pidennykset on oikein tehdyt ja kuidut valittu omille ripsille sopiviksi, voi niitä käyttää vaikka loppuelämän ajan putkeen. Ennen kuin kävin itse jokin aika sitten uuden koulutuksen, suosittelin myös asiakkaille välillä taukoja pidennyksistä, mutta uusien tietojen ja taitojen ansiosta enää ei tarvi :) Siksi jokaisen ammattilaisen kannattaa käydä välillä koulutuksissa päivittämässä tietojaan, niin pysyy alansa asioista jatkuvasti perillä!

   Poista
  2. Ano 18.26: Vinkkaisitko, että mikä paikka on kyseessä?

   Poista
  3. mulla meni melkein toi pari kk että kaikki ripset oli pudonnu pois!
   ja näin olen kyllä itsekin ymmärtänyt että oikein tehtyinä noista ei mitään taukoja tarvitse ainakaan sen takia pitää, että omat ripset noiden kanssa vahingoittuisivat :)
   tekijä ratkaisee niin paljon!

   Poista
 4. Iteki oon haikaillu ripsien perään jo iäisyyden, mut tosi pahojen allergioiden takia en uskalla niitä hankkia. Pitääpi siis tyytyä siihen täydellisen ripsivärin etsimiseen :>

  Tosi kiva, että jaoit myös negatiivisia puolia näistä pidennyksistä! Usein kuulee ihmisiltä vaan, kuinka arki helpottuu ja muutenki tulee kauniimpi fiilis - mut unohtavat kuitenki mainita, että huolto on suht tiheää (ittelle ainaski toi kuulosti todella tiheältä) ja että hinnat voi oikeesti olla aika päätähuimaavat. Että, kiitos tästä postauksesta :) Sopivat kyllä sulle todella hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nykyään on niin hyviä allergiaystävällisiä liimoja että uskoisin että se ei enää ole este! kannattaa kysellä eri tekijöiltä noista liimoista ja sitä kautta löydät ihan varmasti sellaisen paikan jossa uskallat käydä laittamassa :)

   Poista
 5. Itsellä on 13mm pitkät ja eläminen ilman ei ole vaihtoehto ;D

  muusamarias.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Kun kulmia värjätään ni voiko tavallaan sitä ihoakin värjätä että sais semmoseen muotoon kun haluaa?:) mulla on niin tyngät kulmat ja oon aatellu värjätä mut mitä intoa siitä sit on jos värjää vaan noi harvat karvatXD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toi väri tarttuu myös ihoon mutta lähtee kyllä pois sitten muutaman pesun jälkeen :)

   Poista
 7. Onko kukaan koskaan kertonu sulle että näytät vähän Kathryn Prescottilta?:D Tää oli siis ehdottomasti kohteliaisuus,se on söpöin tyttö ikinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä näyttääkin :) http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/3b/Kathryn_Prescott.jpg

   Poista
  2. on sanottu tosta aikaisemminkin kyllä :D

   Poista
 8. Noi sun kulmat on ei oo samanlaiset keskenään.. ja pikkasen liian tummat..?

  Ripsienpidennyksien myötä ikävä kyllä monella omat ripset lyhenee tai suorastaan katkeilee tyngiksi ja harvenee :/ usein varmaan kiinni siitä, että valitettavan monessa paikassa ei osata oikeasti tehdä ripsiä ja jos asiakas haluaa megaripset, jotka saattaa olla ihan liian painavat omiin ripsiin niin ajatellaan vaan sitä rahaa ja laitetaan mukisematta :D ja ne hämähäkinjalkaripset on ehkä kamalin näky ikinä kun huoltoväli venyy :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ripset ei voi katketa pidennysten takia, ellei niitä leikkaa :) Lyhyempi tunne pidennyksistä luopumisen jälkeen johtuu a) siitä että olet tottunut katsomaan niitä pidennyksiä ja omat ripset näyttää niiden jälkeen lyhyiltä tai b) on käytetty liian raskaita pidennyksiä, asiakas on kohdelluy ripsiä kovakouraisesti yms. mikä on aiheuttanut pidennysten ja niiden mukana omien ripsien ennenaikaisen tipahtamisen ja jäljellä on luonnollisesti hetken aikaa vain lyhyempiä, vielä "keskenkasvuisia" luonnonripsiä.

   Jotkut asiakkaat myös itse haluaa riskeistä huolimatta liian raskaat pidennykset.

   Poista
  2. Kulmakarvojen tulee olla siskokset, ei kaksoset ;) onhan tuossa before-kuvassakin kulmat eri kohdassa kasvoja. Minun silmään näyttää tosi hyvälle! Millä ne muotoiltiin ja mitä värejä käytettiin?

   Itse en voisi elää ilman pidennyksiä. Omat ripset ovat vuosienkin käytön jälkeen ihan ennallaan, mutta kyllä ne niin paljon kaunistavat ja helpottavat elämääni. Nuo sopivat sulle erinomaisesti!

   Poista
  3. mulla ei ole kulmat muutenkaan symmetriset, joten myös omaan silmään näyttävät oikein hyviltä noin :)

   ja tekijästä ja tekniikasta riippuu niin paljon se että säilyykö omat ripset kuinka hyvässä kunnossa siellä mukana!

   Poista
 9. Miulle niin monet suosittelivat ripsipidennysten hankkimista, että hankin ne pari kuukautta sitten ja on kyllä ollut ihanaa kun ei ole tarvinnut miettiä pahemmin meikkaamista aamulla. :) Silti ripsien kanssa on suht huolitellun näköinen, vaikka muuten ei meikkaisi. Ja vaikka on silloin tällöin on mukava meikata, niin kyllä silloinkin ripset ovat näyttävämmät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voin allekirjoittaa ihan koko kommentin sisällön :)

   Poista
 10. Mä sanoisin huonoks puoleks sen et omat ripset menee aika huonoo kuntoo sit ku on pitäny pidennykii kauan putkeen! Itelläki ollu tosi monta kuukautta putkee pidennykset ja nyt ku otin pois ni omat ripset on tooodella lyhyet ja hauraat:( emmä sit tiiä voisko se johtuu et on jotenki nii tottunu niihi ripsienpidennyksii et omat luonnoliset ripset näyttää kärsineiltä??:D mut plussia on ainaki itellä enemmän joten pidennykset takas ja siinä ovat ja pysyvät;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyvän tekijän käsissä ei omat ripset vaurioidu millään tavalla :(

   Poista
 11. Mä vannon omien ripsien kauneuteen.Onhan ripispidennykset näyttävät.Jos ne näyttäisivät koko ajan hyvältä niin olisin varmaan erimieltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihanaa että on vielä ihmisiä jotka vannovat omien ripsien voimaan!<3 ite vaan on niin tottunut näihin etten millään halua olla ilman!

   Poista
 12. Itse olin aikoinaan koukussa, mutta koska rahaa meni ihan tuhottoman paljon (opiskelijalle) ja se että sai aikataulut natsaamaan, niin eikun tukkuun etsimään ripsutupsuja. Nyt vuoden käyttänyt pelkästään itse laitettavia tupsuja, kerran kahdessa viikossa vaihdan ja maksaa sen 3€ kerta. Usein ihmiset vielä kysyvät, että missä käyn laittamassa ripseni kun näyttävät niin hyviltä. Alkuun ne näytti kyllä aivan hirveiltä, muttakun tekniikan oppi ja sai tupsut siistiin riviin niin en kyllä tästä enää luovu ja maksa hirveitä hintoja ripsienpidennyksistä :D lisäksi omat ripset voi paljonpaljon paremmin.

  Ja tukkumyyjät sanoivat viimeksi, että moni on hurahtanut tähän. Anttilasta, kicksistä ym. liikkeistä tupsut ovat kokoajan loppu - ja niin oli tukustakin :)

  VastaaPoista
 13. Miks aina lupaat vastaa vanhojen postauksien kommentteihin mut et ikinä vastaa? :l

  VastaaPoista
 14. Jotkut sanoo ettei omat ripset vaurioidu ollenkaan ripsienpidennyksistä, mutta täällä yks joka katuu koko pidennyksiä! Mulla tosiaan OLI pitkät ja tuuheet ripset luonnostaan ja itkuhan siinä melkein tuli kun ne pois otettiin ja näki ne omat ripset. Ei välttämättä kaikilla käy noi, mut itellä tietenkin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska sull kävi noin? Jos ihan vasta nii kyl ne suurel toddenäköisyydel menee normaaliin:) mullaki oli sillain ku oli huono tekijä, se riippuu ihan tekijästä. Sit viel kyl kaiken kukkuraks revin niit pois.. :D mut ripsethän tippuu ja tulee uudet takas :)

   Poista
 15. Oon aina ihaillut ripsienpidennyksiä ja oi että olis ihana saada sellaset! Oon kuitenkin tosi allerginen sille liimassa olevalle akrylaatille niin en ole uskaltanut edes haaveilla ripsienpidennyksistä :( Mutta juuri äsken itsekin kuulin tuosta allergisoimattomasta liimasta niin oon harkinnut kokeilla, jos jostain saisin säästettyä vähän rahaa :) On ne vaan niin nätit!

  VastaaPoista
 16. Liimakeskusteluun sen verran että Markkinoiden herkin liima taitaa olla tällä hetkellä Lash Loversin No Panik. joka ei sisällä kahta yleisintä ja allergisoivinta aineosaa ollenkaan. tämä on silti vahva liima, ei laimennettu kuten monesti "herkän silmän" liimat. Lisäksi niillä se kuivattaja jonka ansiosta ei tarvitse odotella liiman kuivumista varoen kastamista24-48h. etsi lähin LL tekijä LasLoversin kotisivuilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Soul Sisters missä Vilma käy, käyttää Lash Loversin tuotteita ja juuri tuota liimaa. Itse rakastan <3 t. tyytyväinen asiakas myös

   Poista
 17. tossa ennen kuvassa sun kulmakarvoissae ei ole niin selkeää muotoa loppupäässä kun jälkeen kuvassa. värjätäänkö tota ihoakin siis? :o hienot kulmat tuli jokatapauksessa :)

  VastaaPoista
 18. Mulla on ollut vuoden ajan ripsienpidennykset ja en vaihtais pois. Joo rahaa menee hiukan enemmän kuin ripsariin mutta se helppous; aivan mahtavaa! Mulla menee kans meikkaamiseen ihan tosi vähän aikaa. Käyn myös värjää ja muotoilee kulmakarvat, tosi helppoa ja halpaa eikä tarvii niistäkään huolehtia :))

  http://iwannabuyit.blogspot.fi

  VastaaPoista
 19. Hei, itselläni on ollut noin 5 vuotta pidennykset. Enemmän niissä on plussa puolia kun miinuksia:) Mitä mieltä oot volyymiripsistä?:)

  VastaaPoista
 20. Vilma! Igssä siinä ikeakuvassa sulla on tosi kivan näköinen hame/mekko päällä, mistä mahtaa olla? :)

  VastaaPoista
 21. itselläni oli ripsienpidennykset ihan ammattilaisten laittamana ja siis en kyllä enää koskaan laita uudestaan! tämäkihän on juuri sellainen asia että toisille sopii ja toisille ei, ja valitettavasti olin yksi niistä epäonnekkaista :( :D ripset repivät jo viikon jälkeen omat ripseni pois ja jättivät inhottavia koloja... siinä sitten oltiin (kun ne lopulta saatiin otettua pois) 3 kk ilman melkeenpä minkäänlaisia ripsiä kun tosiaan ne omat meni katki ja lähtivät kokonaan pois, nyt kokemuksesta on vuosi ja vieläkään osa ripsistä ei oo kasvanut normaalina takaisin :D

  VastaaPoista
 22. Teethän postauksen vuittonin uudesta tulokkaasta? :)

  VastaaPoista
 23. Oisko sulla kuvaa jossa sulla ei vielä ollut ripsienpidennyksiä ja ripsissä vain ripsaria? Ois kiva verrata et kui paljo näyttävämmät nuo on pelkkään ripsariin verrattuna. Ja onko sulla kuin paljon harventunu ja lähteny omat ripset pidennysten myötä?

  VastaaPoista
 24. Aivan uskomaton juttu varmaan monen mielestä, mutta mun mielestä näytät kyllä tuossa kuvassa kauniimmalta, jossa sulla ei ole ripsienpidennystä eikä kulmia ole värjätty. Mutta nää on makuasioita tieteysti.

  VastaaPoista

Pidetään se kritiikki asiallisena!
Kiitos kommentistasi!<3

Useimmin kysytyt asiat:

Ikä: 23 vuotta
Pituus: 158 cm
Hiukset ja ripset laitatan Beauty by Valo -kauneushoitolassa Helsingin Punavuoressa
Asun Helsingissä
Kuvaan blogini kuvat Olympus PEN Lite E-PL5:lla (objektiiveinä toimivat 14-42mm sekä kiinteä 45 mm) ja iPhone 7:lla
Asiat, jotka eivät blogiin kuulu: parisuhde-, raha-, työ- ja perheasiat, joten näistä on turha kyselläkään :)

e-mail: vilma.kentta@outlook.com
instagram: @vilmakentta
snapchat: @vilmakentta