1/02/2015

2014, onneksi olet ohi


...koska olet ollut nimittäin mun elämäni tähän mennessä kaikkein vaikein vuosi. Ite olen aina ollut sitä mieltä että itse sä sen oman elämäsi teet niin mukavaksi tai kurjaksi kuin haluat, eikä ainakaan sillä vuoden vaihtumisella ole siihen mitään vaikutusta, mutta nyt ensimmäistä kertaa oikeasti odotin sitä että vuosi vaihtuu ja pääsee aloittamaan puhtaalta pöydältä.Vuosi on toki pitänyt sisällään paljon hyviä juttujakin! Paljon ihania uusia tuttavia ja jopa ystäviä, ihastumista ja jopa rakkautta, hyviä juhlia, hyvää ruokaa, ihania blogijuttuja ja uusia yhteistyömahdollisuuksia ja kontakteja, yhdessäoloa perheen kanssa, maailman parhaan työpaikan kosmetiikan parissa, itsenäistymistä, omillaan pärjäämistä ja ennen kaikkea koko vuoden suurin teema on mulla ollut oppiminen omista virheistä ja oppimista pärjäämään yksin.


Kuitenkin vaikka näitä kivojakin juttuja on sisältynyt tähän vuoteen, niin päällimmäisenä tästä on jäänyt mieleen vain kaikki mahdolliset kamalat asiat ja epäonnistumiset, epäonnistuminen bloggaajana (tämä on ehdottomasti ollut blogin kannalta koko mun bloggaushistoriani huonoin vuosi), ero pitkästä parisuhteesta ihmisen kanssa jonka kanssa kuvittelin loppuelämäni saavani viettää, oman terveyden laiminlyönti huonosti syömällä, liikkumalla liian vähän sekä juhlimalla ehkä vähän liikaa, huoli ja pelko läheisten ihmisten terveyden puolesta ja joskus jopa oman terveyden puolesta. Ja ennen kaikkea ensimmäistä kertaa elämässä sitä oikeaa yksin oloa ja asumista, jonka vuoksi tänä vuonna jossain vaiheessa jopa se työntekokin meni äärimmäisyyksiin, ja kotona keväälläkin vietin kolmen kuukauden aikana yhteensä 11 päivää ihan vain siitä syystä että vihaan yksin olemista eniten koko maailmassa. Tämän takia karkaankin Turusta vanhempieni luokse Raumalle nykyään aina kun vain pystyn ja odotan kevättä kuin kuuta nousevaa kun pääsen vihdoinkin muuttamaan Turusta kokonaan pois.

Kuitenkin tästä vuodesta olen oppinut kaikkein eniten ja tajunnut sen että kuinka paljon mä olen ihmisenä kasvanut ja vahvistunut näiden kaikkien vastoinkäymisten takia. Nyt olen kuitenkin enemmän kuin innoissani uudesta alkavasta vuodesta, koska tiedän jo nyt että ainakaan huonompi vuosi tästä ei voi tulla kuin viime vuodesta! Tänä vuonna olen päättänyt keskittyä asioihin joista minulle tulee hyvä olo ja ihmisiin jotka tukevat minua ja tuovat lisää sitä hyvää oloa. Ennen kaikkea kuitenkin aijon keskittyä itseeni siitä mielessä että arvostan omaa terveyttäni ja hyvinvointiani enemmän.


Vuosi tosiaankin vaihtui tänäkin vuonna vessan lattialla halaillen vessanpönttöä, tosin nyt vähän eri syystä kuin viime vuosina; olen nimittäin viimeiset pari päivää ollut suhteellisen kovassa oksennustaudissa... No, ainakin sai kropan puhdistettua kaikesta ikävästä ja vuoden aloitettua terveellisesti mustikkakeitolla ja suolakekseille! Haha.

Ihanaa uuden vuoden alkua ihan jokaiselle mun lukijalle/satunnaiselle vierailijalle, tehdään tästä vuodesta ihan mielettömän hieno!

17 kommenttia:

 1. voi ei miten kurja lukea että sulla on ollut tollainrn vuosi :( tsemppiä nyt uuteen vuoteen ja uusiin kivoihin kuvioihin!<3 olet upea ihminen ja sun blogia on kiva lukea!

  VastaaPoista
 2. Saako kysyä että minne muutat turusta ja minkä tähden :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helsinkiin ja ihan vaan syystä että en Turussa viihdy ja koska koulu on keväällä opinnäytetyötä vaille valmis eikä koulu vaadi multa enää läsnäoloa turussa :)

   Poista
 3. oon kyllä niin samaa mieltä kanssasi, onneksi vuosi 2014 on ohi. Oma vuosi oli myöskin nimittäin hyvin rankka, mutta samalla opin paljon tärkeitä asioita elämästä. Joka tapauksessa olen helpottunut, että nyt saa aloittaa taas puhtaalta pöydältä ja toivoa, että tästä vuodesta tulee hyvä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää muistutella itellekin tosta että kaikesta tällasesta oppii kuitenkin jotain :) ihanaa alkavaa vuotta ja toivottavasti tästä tulee paras vuosi ikinä <3

   Poista
 4. Täälläkin sairastuttiin yöllä mahatautiin... noh eipähän tarvitse sulatella joulumässäyksiä kovilla treeneillä :D mukavaa lukea, että kaikesta huolimatta vuosi on kuitenkin antanut jotain, nimittäin harva ihminen vielä tuon ikäisenä ajattelee omaa kasvuaan tai itsensä kehittämistä. Oikein ihanaa vuotta sinulle! Ps. Hiuksesi ovat täydelliset !
  - alexandria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin mäkin yritin koko uudenvuoden ajatella :DD
   Ihanaa alkavaa vuotta sinulle <3

   Poista
 5. Tuntuu että tosi monella ihmisellä 2014 on ollut huonoin ja vaikein vuosi ikinä.. niin myös itellä, ja voisin allekirjoittaa melkeen jopa noi kaikki asiat minkä takia tää vuosi on ollut sullekin vaikea.. mut omalla tavallaan tosi puhdistavan tuntuista tää vuoden vaihtuminen, mieli toivoa täynnä ja näin :) ihanaa alkanutta vuotta sinulle, tää blogi on niin lemppari ja toivottavasti tervehdyt pian. ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin tuntuu että kaikilla tutuilla on ollu joko aivan mieletön vuosi tai sit ihan kamala! Mut ihanaa päästä aloittaa puhtaalta pöydältä <3

   Poista
 6. Harmi että kulunut vuosi oli sun osalta niin huono :( Mut kuten sanoitkin, 2015 on varmasti parempi! :)

  VastaaPoista
 7. Tuo toisiksi alin kollaasi, kuva jossa istut rappusilla. Mistä kuvan huivi on ostettu, mikä merkki ja paljon maksoi? Olen etsinyt moista jo kauan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Stockmannilta ostettu monta vuotta sitten, hintaa en muista :(

   Poista
 8. Toivon samaa että tämä vuosi on parempi kuin edellinen! Vaikka on myös paljon ollut hyvääkin on kuitenkin vastoin käymisiä ollut enemmän kuin muinavuosina hetkeen! Tuntuu että monella muullakin edellinen vuosi oli täynnä vaikeuksia! Moni sanoikin että vuosi 2014 oli epäonnenvuosi! Ja niin se tosissaan kyllä oli :D mutta tästä vuodesta tehdään paljon mahtavampi! Nautitaan niistä pienistäkin ihanista asioista <3

  VastaaPoista
 9. Ihana nyt kuulla, että muutat Helsinkiin. Aloin lukemaan sun blogia kun olit 16 ja kerroi, että yksi unelmista olisi muuttaa Helsinkiin :)

  VastaaPoista
 10. <3 toivottavasti tää vuosi tuo sulle hyviä ja kivoja asioita, ja opit vielä sen yksinolemisenkin :) tiijän itekki miten vaikeeta se on, ja en ite haluis ikinä seistä siinä tilanteessa, vaikka se ihan varmasti onkin tärkeetä ja kasvattaa enemmän kun toiseen tukeutuminen. Mutta ei se kyllä kivaa ole.. Hirmuisen kivaa vuotta 2015<3

  VastaaPoista

Pidetään se kritiikki asiallisena!
Kiitos kommentistasi!<3

Useimmin kysytyt asiat:

Ikä: 23 vuotta
Pituus: 158 cm
Hiukset ja ripset laitatan Beauty by Valo -kauneushoitolassa Helsingin Punavuoressa
Asun Helsingissä
Kuvaan blogini kuvat Olympus PEN Lite E-PL5:lla (objektiiveinä toimivat 14-42mm sekä kiinteä 45 mm) ja iPhone 7:lla
Asiat, jotka eivät blogiin kuulu: parisuhde-, raha-, työ- ja perheasiat, joten näistä on turha kyselläkään :)

e-mail: vilma.kentta@outlook.com
instagram: @vilmakentta
snapchat: @vilmakentta