4/18/2015

pastel pink


Kynnet by Soul Sisters!


OUTFIT:

Jacket: H&M / Top: River Island / Skirt: River Island / Bag: Michael Kors / Heels: Mango / Sunglasses: Michael Kors

Tajusin vasta näitä kuvia bloggeriin lataillessani, että nää on ensimmäiset kunnon asukuvat uusilla hiuksilla! Itse oon peilikuvaan jo ihan tottunut ja mietin vain edelleenkin sitä, että miksen näitä ole aikaisemmin värjännyt tummeksi, koska onhan nämä nyt niin paljon paremmat kuin ne kokonaan vaaleat. Oma värikin on melkein sen sentin kasvanut, eikä sitä tuolta kyllä kovin helposti erota, joten värjäysväliä voi hyvillä mielin pidentää.

Talvella pukeutumisessa käytetyt värit olivat oikeastaan vain musta sekä harmaan eri sävyt, mutta nyt mitä keväämmäs mennään niin sitä enemmän tekee mieli käyttää värejä. Asusta (sekä uusista yhteistyökumppani Soul Sistersillä huolletuista kynsistä) ehkä huomaa sen että mikä tällä hetkellä on mulle se lemppariväri pukeutumisessa...

Viikonloppuna tarkoitus on pitkästä aikaa ihan vaan olla Turun kotona rauhassa ruuan, Netflixin ja koulutehtävien parissa. (Innostuin myös ensimmäistä kertaa varmaan vuoteen leipomaan jotakin, saa nähdä tuleeko Uinon Spinny-pullareseptillä yhtä hyvän näköisiä herkkuja kuin hänellä!)
Koulun kanssa on vielä parin viikon viimeinen rutistus, jonka jälkeen opiskelut on opinnäytetyötä ja harjoitteluita vaille valmiina. Ensi jouluna päästään juhlimaan valmistujaisia, jos kaikki menee niinkuin on suunniteltu! :)

Ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Aivan ihana asu ja niin ihanat hiukset sulla!! <3

  VastaaPoista
 2. Aivan mielettömät kynnet ja ihanan tyttömäinen asu! ♥

  VastaaPoista
 3. aww, mäki oon Harry Potter fani =DD ihan kauheeta kun mun kaverit ei tykkää pahemmin ja aina ihmettelee et miten voin tykätä siit, ja niiden mielestä Harry Potter fanit on jotain ihme rasvatukkia jotka pukeutuu velhoiks tyylii haha.

  VastaaPoista
 4. moikka! Oon miettiny ostaa lv:n eva clutchin, mut aloin miettimään että saako sitä nahka hihnaa lyhennettyä? Olen itse aika lyhyt ja oon nähny monellä pitkällä laukun olevan reiden puolenvälin niin mulla se ylettyisi varmaan polviin :D etkö säki oo aika lyhyt mut sul silti laukku hyvän mittanen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen laukkuun voi myös ostaa LV:ltä ylimääräsen säädettävän hihnan :)

   Poista
 5. Noi sun hiukset on täydelliset! :)

  VastaaPoista

Pidetään se kritiikki asiallisena!
Kiitos kommentistasi!<3

Useimmin kysytyt asiat:

Ikä: 23 vuotta
Pituus: 158 cm
Hiukset ja ripset laitatan Beauty by Valo -kauneushoitolassa Helsingin Punavuoressa
Asun Helsingissä
Kuvaan blogini kuvat Olympus PEN Lite E-PL5:lla (objektiiveinä toimivat 14-42mm sekä kiinteä 45 mm) ja iPhone 7:lla
Asiat, jotka eivät blogiin kuulu: parisuhde-, raha-, työ- ja perheasiat, joten näistä on turha kyselläkään :)

e-mail: vilma.kentta@outlook.com
instagram: @vilmakentta
snapchat: @vilmakentta