6/04/2015

FAVORITE CLOTHES


OUTFIT:

jacket & ripped jeans: H&M / t-shirt: ZARA / headband: GLITTER / bag: LOUIS VUITTON / shoes: SKOPUNKTEN 

Eilen aurinkoisena Turku-päivänä päälle valikoitui asu, jonka vaatekappaleet olivat itseasiassa ensimmäisiä, jotka käteen tarttuivat aamulla kaapista ja joista sitten loppujen lopuksi tulikin ihan raikkaan ja kivan näköinen kokonaisuus. Nää vaatekappaleet on nähty mun päällä viime aikoina ihan luvattoman monta kertaa, ja itseäkin naurattaa se että kuinka mulla on vaatehuoneellinen vaatteita ja käytän yleensä vain n. viittä eri vaatekappaletta... Mutta on kyllä niin ihana aamulla lähteä ovesta ulos kesäkenkien kanssa (vihaan yli kaiken sukkien käyttämistä...) ja kohta varmaan uskaltaa jo huoletta jättää takinkin kotiin!

Viime viikonloppu meni kokonaisuudessaan Nellin ylioppilasjuhlien juhlahumussa, ensin lauantaina Helsingissä katsomassa lakitusta ja sitten sunnuntaina kotona Raumalla juhlissa. Viikonlopun jälkeen tulin tiistaiaamuna takaisin Turkuun pariksi päiväksi autokoulun takia ja nyt tällä hetkellä olen matkalla Helsinkiin Esteettisen Hammashoidon Klinikalle jatkamaan oikomishoitoani, ja Helsingistä sitten suoraan takaisin Raumalle.

Nyt jotenkin kun Turusta pois muuttaminen on koko ajan ajankohtaisempaa, niin se tuntuu ensimmäistä kertaa nyt kolmen vuoden aikana vaikealta ajatukselta lähteä sieltä koska onhan se nyt loppujen lopuksi osoittautunut ihan kivaksi kaupungiksi. Mutta täytyy nyt katsoa että mitä kesän ja ensi syksyn aikana tapahtuu ja missä sen jälkeen oikein asustelee!

P.s. Hiuksiani en ole värjäillyt lähes kolmeen kuukauteen ja itse olen ihan yllättynyt siitä että kuinka kiva tuo tyvestä kasvava oma väri oikeastaan onkaan loppujen lopuksi!

8 kommenttia:

 1. Hei! Onko hampaissasi jo huomattavissa muutosta niiden invisalign- muottien ansiosta? Olisiko mahdollista saada kuvaa muutoksesta? Yritin sun askista kysellä, mutta siihen tarvi tunnukset joita mulla ei valitettavasti ole.. Itsekin meinaan pohdin nyt sijoittamista kyseiseen oikomishoitoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. moikka!
   on huomattavissa jo pieniä muutoksia! menossa mulla on (tänään laitettu) neljäs kiskopari, joita siis yhteensä on 21 kappaletta :) sain myös tämän jälkeiset neljät kiskoparit mukaani ja erittäin innokkaasti katselen nro 8, koska minun silmääni ne ovat jo äärimmäisen suorassa!
   tähän mennessä ainakin oon ollut kaikkeen tyytyväinen, joten en ainakaan koe että omat rahat olisivat hukkaan menneet! :)
   jos herää lisää kysymyksiä niin laita vaikka spostia vil_maaa@hotmail.com niin voin kertoa näistä lisää! :)

   Poista
 2. onko kauan aikaa kun nuo farkut olet ostanut? ihana vilma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. muutama kuukausi, että luulisin ainakin että noita vielä saisi :)

   Poista
 3. Laittaako Nelli blogiaan enää ikinä julkiseksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en valitettavasti osaa sanoa :/ nyt nelli ainakin nauttii hyvin ansaitusta blogilomasta :)

   Poista
 4. Mua kiinnostaa tietää, itsekkin kun opiskelija olen niin miten sulla on varaa kaikkeen tähän; ripsienpidennykset, kulmien värjäys ja suihkurusketus?

  VastaaPoista
 5. Hei missä sä säilytät klipsipidennyksiäsi sillon, kun ne ei oo sulla päässä?

  Oon miettiny jo pitkään, että missä ihmeessä niitä kannattaisi säilyttää, etteivät takkuunnu ja mene ihan mutkalle :D

  VastaaPoista

Pidetään se kritiikki asiallisena!
Kiitos kommentistasi!<3

Useimmin kysytyt asiat:

Ikä: 23 vuotta
Pituus: 158 cm
Hiukset ja ripset laitatan Beauty by Valo -kauneushoitolassa Helsingin Punavuoressa
Asun Helsingissä
Kuvaan blogini kuvat Olympus PEN Lite E-PL5:lla (objektiiveinä toimivat 14-42mm sekä kiinteä 45 mm) ja iPhone 7:lla
Asiat, jotka eivät blogiin kuulu: parisuhde-, raha-, työ- ja perheasiat, joten näistä on turha kyselläkään :)

e-mail: vilma.kentta@outlook.com
instagram: @vilmakentta
snapchat: @vilmakentta