6/05/2015

HAWAIIAN TROPIC -COMPETITION


Ihanien ja toivottavasti jatkuvasti lisääntyvien aurinkoisten kesäpäivien kunniaksi on kiva järjestää täällä blogin puolella pitkästä aikaa kesäistä arvontaa. Erityisen kivan tästä arvonnasta tekee nämä arvottavat Hawaiian Tropic -tuotteet, joita olen itse käyttänyt useamman vuoden ajan aurinkoa ottaessa ja todennut erittäinkin hyviksi. Tehokkaan rusketuksen lisäksi näissä kaikkein parasta on se ei-aurinkorasvamainen herkullinen tuoksu!

Kilpailukysymyksinä onkin tällä kertaa: 

1. MIKÄ ON HAWAIIAN TROPIC -TUOTTEIDEN UNIIKKI TUOKSU? 
2. MIKSI JUURI SINÄ HALUAISIT NÄMÄ TUOTTEET ITSELLESI VOITTAA?

Vastaa kommenttiboksissa näihin ja jätä yhteystietosi (sähkopostiosoite), niin olet mukana arvonnassa! Osallistumisaikaa on viikko!



Tuotteet:

Silk Hydration Face Lotion SPF 30
Erityisesti kasvoille kehitetty aurinkovoide erittäin kevyellä ja miedolla koostumuksella. Sopii myös hyvin meikin alle. Kosteuttaa ihoa tehokkaasti jopa 12 tunnin ajan silkkiuutteen avulla. 

Shimmer Effect Lotion SPF 25
Ihoa tehokkaasti suojaava aurinkovoide, joka antaa säihkyvän pinnan iholle. Pienet mineraalipartikkelit heijastavat auringoa ja näin ihon ruskettunut sävy tulee vielä paremmin esille ja vahvistuu. Antaa upean ja pitkään kestävän hohteen iholle. Sisältää sekä UVA- että UVB-suojat. Vedenkestävä jopa 80 minuutin ajan levittämisen jälkeen.

Protective Dry Spray Oil SPF 10
Suojaava kuivaöljysuihke, joka ei jätä iholle öljyille tyypillistä tahmaista tunnetta vaan levittyy silkinhienona suihkeena. Antaa iholle vedenlkestävän suojan jopa neljäksi tunniksi samalla kosteuttaen sitä tehokkaasti. Sisältää sekä UVA- että UVB-suojat.

Hawaiian Tropic Golden Tint Spray Lotion SPF 15
Aurinkosuihke, joka antaa sinulle raikkaan ja ruskettuneen sävyn jo heti ensimmäisenä auringonottopäivänä. Täydellinen kaikille, joiden mielestä ensimmäinen rantapäivä tuntuu epämukavalta kalmankalpean ihon kanssa, tai muuten vain ruskettunutta ilmettä kaipaaville. Tuotteessa yhdistyvät suoja sekä luonnollinen rusketus. Sisältää sekä UVA- että UVB-suojat. Vedenkestävä jopa 80 minuutin ajan. 


Arvonta toteutettu yhteistyössä Hawaiian Tropicin kanssa.

ONNEA KAIKILLE KILPAILUUN!

Tämän arvonnan lisäksi mulla on myös instagramissa (@vilmakentta) käynnissä To Die For:in sponsoroima ihana bikiniarvonta! Kannattaa ehdottomasti käydä sekin sieltä katsastamassa ja osallistumassa siihen! 

109 kommenttia:

 1. tuoksu taitaa mielestäni olla kookos! voi olla myös että muistan väärin :D
  tuotteet haluaisin itselleni voittaa koska olen lähdössä kreikkaan kesälomamatkalle ja näille tulisi kyllä tarvetta!

  sanna.niemi101@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Kookos :)
  Haluaisin tuotteet, koska suomen kesä ei saa rusketusta niin hyvin esille ja ihoni kuivuu helposti.
  iitu.valli@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Tuo kuvassa esiintyvä aurinkosuihke on lemppari, ihan super hyvää! Olen lähdössä heinäkuussa lomamatkalle ja tuotteet tulisivat todella tarpeeseen :)

  emmatoivonen2@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Ihana kukkaistuoksu! ilonaa__@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Kookos ja portugali kutsuu heinäkuussa niin Sielä tulisi käyttöön :) janinasusanna@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Mielestäni Hawaiian Tropic uniikkituoksu on kookos-aurinkoöljy!
  Haluaisin voittaa tuotteet itselleni, sillä en ole vielä ollenkaan testannut kyseistä tuotemerkkiä :)

  jaanao@student.uef.fi

  VastaaPoista
 7. Eräs valkonaama ilmoittautuu! Olen ihan kalkkilaivan kapteeni, joten nämä kyllä sopisivat paremmin kuin hyvin allekirjoittaneen kosmetiikkakaappiin.

  <3 Hannele
  http://www.rakkaudellahannele.fi
  rakkaudellahannele(atmerkkitahan)gmail.com

  VastaaPoista
 8. 1.Apuaaa, jos oikein muistan niin kookos?!
  2. Haluaisin tuotteet itselleni, koska oon kuullut näistä pelkkää hyvää ja oon jo monena kesänä meinannut hankkia näitä, mut se on sitten aina vaan jäänyt. Ja jos vaan nää vähänkin edesauttaa ruskettumista, niin olis kerrankin kiva olla kesällä ruskea eikä punanen! :-D

  nannna.s1@gmail.com

  VastaaPoista
 9. En oo koskaan käyttäny kyseisiä tuotteita joten uniikki tuoksua entiedä. Oon kuullu näistä tosi paljon hyvää ja ois kiva olla kesällä ruskee ku en rusketu kovin helposti joten näitä ois iha mahtava kokeilla
  Hennahirvonen1@luukku.com

  VastaaPoista
 10. Joskus on ollut kyseisen merkin aurinkorasvaa itselläni ja silloin tuoksuna oli ainakin kookos!! <3
  Haluaisin nämä itselleni, koska olin juuri ulkomailla ja poltin nahkani siellä (laiskuuttani) ja haluaisin varjella ihoa mahdollisimman hyvin nyt etten missään nimessä kärtsää itseäni toistamiseen enään kesällä. Ja plus rakastan kookoksen tuoksua kaikessa! :D
  elina.jokinen1@gmail.com

  VastaaPoista
 11. 1. Kookos! :)
  2. Noi on niin taivaallisen tuoksuisia, ei oo parempia vielä tullut vastaan. <3 Plus haluaisin kokeilla erityisesti tuota kasvoille tarkoitettua voidetta, jotkut naamarasvat tuntuvat hiukan liian tuhdeilta esim meikin alle. :)

  -Sarkku
  sarkku-@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. 1. Tuoksu on kookos
  2. Minulla on joskus ollut Hawaiian tropic aurinkorasvoja ja tykkäsin kyllä kovasti, joten palkinto olisi minulle mieluinen :) Lisäksi palan auringossa todella helposti, olen jo nyt tänä kesänä onnistunut polttamaan ihoni vaikka aurinko ei olekaan paljon paistanut :D Tuotteet tulisivat siis tarpeeseen!

  hannakaisa.rasanen@gmail.com

  VastaaPoista
 13. 1. Kookos <3
  2. Haluaisin nämä koska tarvin päivetystä iholleni, olen kalpea kuin lakana :D Viime kesäkin meni nimittäin sisätiloissa, koska sain vauvan.

  ae.pesonen @ gmail.com

  VastaaPoista
 14. Oon nuuhkinut noita joskus aikoja sitten Seppälässä, tuoksuu ihanasti kookokselta! En tiiä minkä takia en koskaan oo ostanu noita ittelleni, tarvetta kyllä ois ja oon kuullut noista niin paljon hyvää! :) Ois kiva voittaa koko setti heti kokeiluun :)

  laura.blomstrom@hotmail.com

  VastaaPoista
 15. 1. Tuotteet tuoksuvat trooppisilta ja osa kookokselta.
  2. Tarvitsen tuotteet koska vaaleuteni vuoksi palan helposti auringossa. Kerran nukahdin aurinkoon ja minulle paloi jalkoihin jäljet jotka näytti polvisukilta ja en voinut kahteen vuoteen kulkea shortseissa! :D

  muusamaria@hotmail.com

  VastaaPoista
 16. 1.kookos!
  2.kaikki noi tuotteet ihan lemppareita ja varasto täydentämättä!

  homppimaarit@gmail.com

  VastaaPoista
 17. 1. Kookos ?
  2. Haluaisin voittaa nämä itselleni, koska en aiemmin ole testannut kyseistä tuotetta:)


  jonna_kuru@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. kookos! mulla ei ole ollenkaan aurinkorasvoja ja varat on vähissä nyt kun vauvakin on tulossa.

  blog@bysarah.fi

  VastaaPoista
 19. 1. Kookos 2. Haluaisin voittaa tuottee itselleni siksi etten ole kyseisen merkin tuotteita koskaan käyttäny, joten olisi mukava kokeilla:-)

  VastaaPoista
 20. Kookospähkinälle ja oon menossa ekaa kertaa yksin kreikkaan kesällä joten nää tulis tarpeeseen :3 paularebeccaferreira@hotmail.com

  VastaaPoista
 21. Kookos! Ja nää rasvat on parhaita! Mä oon pakastekalkkunan värinen kesät-talvet joten nää ois aika buenot :D

  nede93@windowslive.com

  VastaaPoista
 22. no kookos! mun hawaian-varasto alkaakin jo olla tyhjillään. :)

  anet-tee@hotmail.com

  VastaaPoista
 23. Kookos! En ole ikinä testannut näitä, mutta oon kuullut pelkkää hyvää, joten olis kiva päästä kokeilemaan. :)

  VastaaPoista
 24. 1. Kookos <3
  2. Tuotteet haluaisin voittaa, että saisin edes jotain intoa auringossa makaamiseen enkä olisi valkoinen enää yhtään kesää... :D

  iinavilhelmiina@hotmail.com

  VastaaPoista
 25. 1. Kookos
  2. Tuotteet tulisivat hyvään käyttöön, koska ihoni on todella herkkä ja vaalea joten tarvitsen hyvät suojaavat tuotteet ja ne vielä puuttuvat :)

  maija.sillanpaa@icloud.com

  VastaaPoista
 26. Kookos! Tarvitsen paljon aurinkovoiteita koska ihoni palaa aika herkästi. Syksyllä ollaan lähdössä ulkomaille joten olisi hyvään tarpeeseen tuotteet ja haluan ruskettua kauniin ruskeaksi! :)

  monnakeinanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 27. Kookos :) Mä olen valkoinen kun mikä niin nämä tulisi tarpeeseen ! essim_@hotmail.com

  VastaaPoista
 28. 1.kookos 2. Nämä tulisivat tosi tarpeeseen, itse tulee käytettyä liian vähän aurinkorasvaa/suojaa koska sitä ei ole tullut ostettua koska ei tiedä mikä olisi tarpeeksi laadukas oikeasti. Kaverilta joskus olen saanut kokeilla tuota merkkiä ja siitä itse tykkäsi kuitenkaan itse en ole ostanut ainakaan vielä..Nuo ovat herkullisen kookoksen tuoksuisia, sopisivat minun herkälle iholle ja tulisivat tarpeeseen.
  mis.91@hotmail.com

  VastaaPoista
 29. Kookos! Ja oon lähdössä matkoille tänä kesänä joten tulisi tarpeeseen! Oon joskus kokeillut hawaiian tropic-tuotteita mutta en oo ikinä omistanut :) ihania on! k-aisa@hotmail.com

  VastaaPoista
 30. 1. Kookos
  2. Kyseistä merkkiä en ole ikinä päässyt kokeilemaan, mutta koska kaikki, jotka näitä ovat käyttäneet, vain kehuvat, niin pakkohan munkin ois päästä testaamaan ;)
  heiniii@hotmail.com

  VastaaPoista
 31. Tuoksu on kookos ja tarvitsisin tuotteita, jotta voin nauttia Suomen kesästä turvallisesti ja saaden auringon säteet iholle talteen! :) jonnavi@student.uef.fi

  VastaaPoista
 32. Tuoksu kookosmainen trooppisella twistillä ;) rakastan hawaiian tropic tuotteita <3 Mielestäni yksi parhaimmista! Kävin hipelöimässä eri hawaiian tropic tuotteita sokoksella etelänmatkaa silmällä pitäen, mutta en raaskinut vielä kotiuttaa. Parhailla tuotteillahan luonnollisesti on hieman paremmat hinnat heh. Olisivat täydelliset lomalleni ja kesäksi muutenkin :) Hyvää kesää sulle Vilma <3
  vvenlaa@hotmail.com

  VastaaPoista
 33. Kookos! Tarvitsisin tuotteita, sillä olen hyvin vaalea ja palan heti auringossa joten nuo tulisivat niin tarpeeseen - ei vain kotimaassa vaan myös kesän ulkomaanmatkalleni. :)
  ella.orpana@hotmail.com

  VastaaPoista
 34. 1. Kookos !
  2. Oon pelkkää hyvää kuullut näistä tuotteista, enkä oo ikinä ostellut näitä, vaikka oon jo ties kuinka kauan näitä ihaillut. :D Lisäks oon todella helposti palavaa sorttia, joten nää tulis ehdottomasti tarpeeseen !

  henduu_92@hotmail.com

  VastaaPoista
 35. 1. Kookos

  2. En ole koskaan kokeillut näitä, mutta kaverit ovat kehuneet paljon! Haluaisin voittaa myös siksi, koska minulla ei ole varoja ostaa näitä ihanuuksia, koska en ikävä kyllä saanut kesätöitä. Kaksi menisi äidille lahjaksi.

  ro.sku@hotmail.com

  VastaaPoista
 36. Tuoksu on ihana kookos! Kaveriporukalla on suunta Kreetalle, joten siellä tulisivat hyvään käyttöön! (:
  julia.poukka@hotmail.com

  VastaaPoista
 37. Ystäviä jookos, niinkuin uniikki kookos ;) <3
  Tämä tuotepaketti on kuin minulle tehty, sille olen saanut kesätyöpaikan uinninvalvojana, joten kesä tulee vietettyä ulkona veden lisätessä uv-säteilyn tehokkuutta :) Näillä tuotteilla suojaisin itseni palamiselta ja loisin kauniin ja terveen hehkun vielä talvenkalpealle iholleni.
  lautalasuvi@gmail.com

  VastaaPoista
 38. 1. Kookos
  2. Haluaisin tuotteet, koska olen menossa ulkomaille ja näin ollen tarvitsen suojaavia tuotteita ja olen ihan valkoinen niin rusketusta edellyttävät tuotteet tulevat myös tarpeeseen ! :)
  nelly.auvinen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 39. Tuoksu on ihana kookos. Itse en käytä ollenkaa aurinkosuojaa, juurikin sen ällöttävän tunteen ja hajun vuoksi .. mutta jos vaikka näillä (:

  henna.viren@gmail.com

  VastaaPoista
 40. Kookos :) Mun pitäs voittaa nämä koska olen aina kaveriporukastani se kalpea ja valkoinen! Ihan sama käynkö ulkomailla vai en, palaan kotiin kauniin possun punaisena eikä rusketuksesta ole tietoakaan. Olin vaihdossa Texasissa (käytännössä vuosi auringon alla), enkä sielläkään ruskettunut. Jos haluan väriä pintaan, pitää se ottaa purkista. Eli tuotteet tulisivat todellakin tarpeeseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja sähköposti on annnavou(a)gmail.com :D

   Poista
 41. En tiedä tuoksusta, koska en ole koskaan raskinut ostaa näitä. Tulisivat kyllä tarpeeseen, sillä olen kuullut näiden olevan erinomaisia!
  sonja05 ( at ) hotmail.com

  VastaaPoista
 42. Uniikkina tuoksuna ihana kookos :)
  Tuotteille olis todellakin käyttöä, viime kesän jäljiltä aurinkotuotteet loppu ja oon tykästynyt näihin ihan hirveesti enkä muita enää käytäkkään. Lisäks oon tykänny näistä kun oon aika vaalee ja huonosti ruskettuvaa tyyppiä ja nää on kyllä tarjonnu mulle avun siihenkin, onneks!! :)

  vilmuska@nettikirje.fi

  VastaaPoista
 43. Kookos taitaa olla! :) Haluaisin päästä testaamaan näitä, sillä en oo kuullut näistä mitään muuta kuin hyvää tuttavilta!

  sara-umu@luukku.com

  VastaaPoista
 44. 1. Kookos
  2. Vaikuttavat hyviltä ja olen kuullut paljon kehuja noista :)

  johannawestman@hotmail.fi

  VastaaPoista
 45. 1. Kookos
  2. Megabrunaaja ilmoittautuu! Must have. Ja oon ihan dalmatialainen näiden luomien kanssa, niin pakko käyttää rasvoja.
  emiliauotila@luukku.com

  VastaaPoista
 46. Tuoksuu kookokselle ja siitä tulee nykyään aina mieleen kesä ja lomamuistot. Tuotteille olisi tosiaan käyttöä, sillä edessä on auringonottoa niin Suomessa kuin ulkomaillakin ja haluan ruskettua turvallisesti.

  carita.kulmala@hotmail.com

  VastaaPoista
 47. 1. ihana trooppinen kookos
  2. rakastan ruskettunutta ihoa, mutta oon kyllä erityisen tarkka mitä tulee aurinkorasvoihin. Yritän pitää aina huolta siitä, että iholla on suojakertoimia ja totta kai tykkään olla paljon auringossa nii nää tulis ehdottomasti tarpeeseen:)

  VastaaPoista
 48. 1. Tuotteiden miellyttävä trooppinen tuoksu taitaa koostua ainakin kookoksesta. :)

  2. Himo auringonpalvojana toivoisin voittavani tuotteet itselleni hehkuvan rusketuksen toivossa. Työni puolesta vietän paljon aikaa ulkona, joten eipä tuo suojauskaan pahitteeks ole! :D ja vaikkei aurinko paistaiskaan niin tahkoisin näitä itteeni ihan vaan tuoksun takia, ja vois sitä vaikka ottaa äkkilähdön johki etelään. :) kerrassaan huippu arvonta ja tulis kyllä tarpeeseen. <3

  riikka.anttila@live.com

  VastaaPoista
 49. Kookos!
  Rakastan auringossa makoilua, joten aurinkorasvalle on tarvetta!
  mmyheartishere@gmail.com

  VastaaPoista
 50. Ah niin ihana kookos <3
  Oon herkästi palavaa sorttia joten hyvät aurinkotuotteet huumavan tuoksun kera ois enemmän kuin tervetulleita!

  innenni@windowslive.com

  VastaaPoista
 51. 1. Ihana kookos ainakin tuoksuu ja muutenkin kesä!
  2. En ole ikinä testannut kyseisiä tuotteita mutta olen kuullut paljon hyvää niistä, ja olisi kiva kokeilla tulevalle ulkomaanmatkalle itä :)

  ciaoneacarita@gmail.com

  VastaaPoista
 52. 1. Kookos
  2. Olis mahtava päästä testaamaan kyseisiä tuotteita! :)

  palomaki.julia@gmail.com

  VastaaPoista
 53. 1. Ihana kookos!
  2. Minun pitäisi voittaa, koska olen tänä kesänä menossa ekaa kertaa sitten vauvaiän lomalle löhöilemään etelän aurinkoon! Ihoni on vaalea ja ruskettuu melko huonosti, mutta palaa sitäkin paremmin. Joten suojaa, suojaa ja haluan uskoa Hawaiian Tropic tuotteiden rusketusta tehostaviin rasvoihin!
  juissi__ (a) hotmail. com

  VastaaPoista
 54. Mielestäni Hawaiian Tropic uniikkituoksu on kookos-aurinkoöljy!
  Haluaisin voittaa tuotteet itselleni, sillä en ole vielä ollenkaan testannut kyseistä tuotemerkkiä :)
  peltola.linda@gmail.com

  VastaaPoista
 55. Kookos se taitaa olla. Kyseiset tuottet on mitä parhaimpia, kasvoille tarkoitettua en olekkaan kokeillut, sitä ois kivaa päästä testaamaan. Ihon suojaaminen on niin tärkeetä ja mä oon varsin tarkka kasvojen suojaamisesta että joku suoja sieltä löytyy aina :) makelajas@gmail.com

  VastaaPoista
 56. Kookos! Olen kuullut paljon hyvää tuotteista, mutten ole koskaan itse kokeillut niitä. Juuri siksi olisi kiva voittaa tämä paketti kokeiluun :)

  katrii_@hotmail.com

  VastaaPoista
 57. Tuoksu on kookos ja haluisin tuotteet koska _rakastan_ auringonottoa mut oon myös tosi pelokas ihosyövän ja ihon ennenaikaisen vanhenemisen takia.. Ei oo tullut itelle tilaisuutta ostaa näitä tuotteita, mutta oon käyny aina välillä bangerheadin sivuilla niitä kuolaamassa, varsinkin tota golden tint :-D

  emmi.rehtonen@gmail.com

  VastaaPoista
 58. 1. Kookos!
  2. Koska oon menossa kesällä kahdeksi viikoksi Kreetalle lomailemaan ja siellä, jos missä, tarvitaan kaikkia mahdollisia aurinkotuotteita :)
  mirka.kuula@gmail.com

  VastaaPoista
 59. 1. Kookos
  2. Viime kesän lomamatkalta Floridasta tuli osteltua HT - tuotteita ja nyt niillä olisi taas käyttöä. Tuoksu tuo aina mieleen sen ihanan loman Atlantin rannalla perheen kanssa auringosta nauttien.
  kierula@gmail.com

  VastaaPoista
 60. 1. Kookos :)
  2. Tuotteet haluaisin, sillä punapäänä palan tooodella helposti, mutta kaikki rasvat mitä olen kokeillut eivät imeydy kunnolla ihoon ja jättävät inhottavan pinnan. Näistä olen kuullut niin paljon kehuja, että kiinnostaisi kokeilla!

  olivia97@windowslive.com

  VastaaPoista
 61. 1. kookos
  2. Olen kuullut näistä paljon hyvää. Itse en ole vielä koskaan testannut, joten eikö olisi jo aika kokeilla :)
  gous@luukku.com

  VastaaPoista
 62. 1. Taitaa olla kookos, jos oikein muistan :) Tuoksuvat niin hyville!
  2. Haluan tuotteet koska rakastan auringonottoa, mutta oon ihonväriltäni kuin eskimo ja palan aivan mielettömän helposti. Olisi mielettömän kivaa saada ihania aurinkosuojia, jotta vältyttäisiin pahoilta ihovaurioilta.

  emmikristiina1@gmail.com

  VastaaPoista
 63. 1. Kookos!
  2. Koska minulla on nyt aika uusia ja ostaa uudet aurinkovoidetuotteita ja olen jo pitkään harkinnut Hawaiian Tropicin kokeilemista, joten tämä olisi just täydellistä voittaa nämä! :) Lähden juhannuksena mökille, jos silloin paistaisi aurinkoa niin nämä tulisi heti käyttöön!
  lucia.dukov@gmail.com

  VastaaPoista
 64. 1. Ihana tuoksu on kookos!
  2. Haluaisin voittaa tuotepaketin, koska olen kuullut paljon hyvää tuotesarjasta ja kesällä aurinkosuoja on tärkeä! :-)

  VastaaPoista
 65. + edelliseen kommenttiin sähköpostiosoite: annika.makela@suomi24.fi

  VastaaPoista
 66. 1. kookos! 2. koskaan en oo näitä tuotteita käyttänyt, vaikka aina oonkin miettinyt että pitäis kokeilla. oon kuullu näistä tosi paljon kehuja, ja oon ite tosi herkkä auringolle niin tulis kesällä varmasti käyttöä näille:) cessi123@hotmail.com

  VastaaPoista
 67. 1. Kookos
  2.Haluaisin voittaa, sillä en ole ikinä kokeillut kyseistä tuotemerkkiä :)

  VastaaPoista
 68. 1.Kookos
  2. Haluaisin voittaa, sillä en ole ikinä kokeillut kyseistä tuotemerkkiä. :)
  an-sku-97@hotmail.com

  VastaaPoista
 69. Kookow, noi kaikki tuoksuu niin hyville! :) Nää tulis tarpeeseen syksyn Thaimaan lomalle!
  miillaa@luukku.com

  VastaaPoista
 70. 1. Kookos
  2. Ite haluisin noi sen takia, että tosi vähän pääsen tänä kesänä aurinkoo ottamaan joten ne vähät kerrat kun sitä tulee otettua niin olis laadukkaat tuotteet et sais heti vähän väriä ja ei palais myöskää heti. :-)
  maiju-jokinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 71. 1. kookos :)
  2. En ole koskaan ennen kokeillut, ja nyt olisi kiva kokeilla :)
  milja.annukka123@gmail.com

  VastaaPoista
 72. 1. Kookos
  2. Kaikille olisi käyttöä, aurinkorasvat on (ikävä kyllä) semmonen asia missä tulee välillä säästettyä eikä malta itse ostaa.
  pia.rantanen85@gmail.com

  VastaaPoista
 73. 1. Kookos
  2. Aurinkosuojan käyttö on tärkeää ja itse olen niin huono käyttämään pahalta tuoksuvia ja tahmeita voiteita, että siitä tulee liian usein tingittyä... Nää tuotteet varmasti kannustais käyttämään aurinkovoidetta enemmän, varsinkin kun kookos on yksi lempparituoksuistani <3 Ja viihdyn muutenkin paljon auringossa kesällä niin käyttöä olisi! :)
  minna.n@live.fi

  VastaaPoista
 74. 1. Kookos<3
  2. Olisi kiva kokeilla näitä kun olen kuullut näistä kavereilta ja eri blogeista kehuja !
  jennn-aa@hotmail.com

  VastaaPoista
 75. Kookos :-)
  Ja Californian matka lähestyy jonka takia noille olisi todellakin käyttöä ;-)
  kaiissa@hotmail.com

  VastaaPoista
 76. 1. Kookos 💚
  2. Palan todella helposti, joten kesällä pitää vältellä aurinkoa. Joten josko hyvillä tuotteilla pääsisi nauttimaan kesälläkin ulkona olemisesta :)
  Jazzz-@hotmail.com

  VastaaPoista
 77. 1. Kookos
  2. Kookosta löytyy kaikista rasvoista ja voiteista, joten tuoksu olisi bueno:) Oon ollut aina laiska suojaamaan jalkoja kesällä, niin nämä luksustuotteet voisivat muuttaa asian!

  VastaaPoista
 78. Tuoksu on mielestäni kookos!
  Ja haluaisin nämä tuotteet siksi ettei suomen aurinko meinaa tarttua kalpeaan ihooni joten tuotteista olisi paljon apua kaipaamani rusketuksen saantiin:)
  mirahuovinen3@gmail.com

  VastaaPoista
 79. 1. kookos :)
  2. Kyseiset tuotteet ovat jo itselle tuttuja, mutta tällä hetkellä en omista aurinkorasvoja ja kerkesin jo polttamaan itseni, tulisi siis enemmän kuin tarpeeseen :D
  ssonkku@hotmail.com

  VastaaPoista
 80. Tuoksu on kookos :-)
  Tuotteet tulisi ehdottomasti tarpeeseen heinäkuun alussa häämöttävää Kreikan reissua varten!

  nepsuu7@gmail.com

  VastaaPoista
 81. 1. Kookos :)
  2. En ole ikinä kokeillut kyseisiä tuotteita vaikka olenkin kuullut niistä kaikkea hyvää . Olen polttanut itseni nyt pari kesää peräkkäin ja kyseiset tuotteet tulisivatkin todellakin tarpeeseen etten polta enää itseäni .
  juippeli@luukku.com

  VastaaPoista
 82. 1. Kookos :)
  2. En ole koskaan kokeillut näitä budjetti on sen verran tiukka, että tiedän ettei näitä tule myöskään ostettua.

  Hyvää kesää! :)

  leevilotta(at)luukku.com

  VastaaPoista
 83. Minulla ei ole koskaan ollut varaa tämmöisiin "hianouksiin" joten en tiedä uniikki tuoksua.:(

  Tämä tulisi minulle todella tarpeeseen sillä odotan kesää innolla mutta tällä hetkellä tili näyttää nollaa, sillä autoni varastettiin ja viimeisetkin rahat ovat mennyt korjailuun. Joten tämä piristäisi kummasti. :)

  mia.holm95@gmail.com

  VastaaPoista
 84. 1. Kookos !:)
  2. En ole ikinä omistanut kyseisen merkin tuotteita, olisi kiva päästä kokeilemaan näitä :)
  jutspe@hotmail.com

  VastaaPoista
 85. 1. Kookos!
  2. Ehdottomasti siksi että oon yksinkertasesti kokenut tän merkin tuotteet hyviksi, ja tuleekin kesäisin paljon käytettyä varsinkin kun aurinko ei oikeen meinaa ruskettaa omaa ihoa.
  jantunenhenna@luukku.com

  VastaaPoista
 86. 1. kookos
  2. oon aina halunnu noita! en oo koskaan käyttäny aurinkorasvoja mutta nytte ajattelin että pakko ettei tuu oikeesti mitää ihosyöpii

  jii-em@hotmail.com

  VastaaPoista
 87. 1. kookos
  2. Köyhällle opiskelijalle noi tulis tarpeeseen :)

  Milla
  mil-lie@hotmail.com

  VastaaPoista
 88. Tuoksu on kookos!
  Haluaisin voittaa koska, tänä kesänä on tarkoitus ottaa paljon aurinkoa ja normi marketin tuotteet tuoksuu mielestäni pahalle. Lisäksi olen aina halunnut koittaa hawaiian tuotteita ja varsinkin kasvotuotetta. maxxoman@gmail.vom

  VastaaPoista
 89. Tuoksu on kookos. Haluaisin kerrankin kokeilla aurinkovoidetta, joka tuoksuu hyvältä eikä "kemikaliomössöltä". Hawaiian Tropic olis uusi tuttavuus, moni on kehunut. Siksi haluisin voittaa :)
  Nelliina

  nelliina at yahoo.com

  VastaaPoista
 90. Kookos/kukkaset!
  Haluaisin voittaa koska ihoni palaa helposti ja liian helposti luistan myös aurinkotuotteiden käytöstä... uskon kuitenkin että nämä tuotteet houkuttelisivat ihosta huolehtimiseen!
  Sssarar@hotmail.fi

  VastaaPoista
 91. 1.kookos
  2.en ole ikinä omistanut kyseisen merkin tuotteita, Jonnaa_92_@hotmail.com

  VastaaPoista
 92. En ole tuoksutellut ko.tuotteita,niin uniikkia tuoksua en vielä valitettavasti tiedä :( :D
  Tarpeeseen varmasti tulisi ,sen verran herkkä oon palamaan kesäisin..

  neeakristiina@gmail.com

  VastaaPoista
 93. 1. Kookos
  2. Olen aina halunnut kokeilla Hawaiian Tropic-tuotteita!

  monajau@hotmail.com

  VastaaPoista
 94. 1. Kookos
  2. Itse viiletän koko kesän pääosin töissä sisällä joten ois kiva saada rusketustuotteet jotka nopeuttaisi ruskettumista ja antaisi kauniin

  hehkun niinä päivinä ja hetkinä kun aurinkoa ehtisin jossain välissä ottamaan! 🙈

  Annnapa@windowslive.com

  VastaaPoista
 95. 1. Kookos
  2. Viiletän koko kesän töissä joten auringonotto jää valitettavasti vähäiseksi. Ja kesän jälkeen tärkeintä on hehkuva ja hyvä rusketus, näillä tuotteilla saisi sen aikaan, sillä nää tehostaa rusketusta entisestään

  VastaaPoista
 96. Kookos ja näille olisi kovasti käyttöä kesälle =). Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 97. hei vilma :)

  tuoksu näissä on muistaakseni ihanan kookoksinen. ehdoton lempituoksuni :) olisi ihana voittaa auringonsuojatuotteita, sillä niitä pitäisi muutenkin olla hankkimassa taas tälle kesälle. kaapeistani löytyvät viime tai parin kesän takaiset avatut purnukat eivät varmasti ole enää elossa tai ainakin niiden suojausteho on merkittävästi heikentynyt. pitäisi aina muistaa käyttää auringossa vain tuotteita joiden päiväykset ovat kunnossa! note to self!

  aino.salmensalo@gmail.com

  VastaaPoista
 98. Kookos!
  Paras merkki minkä tiedän, ja en ole vielä kerennyt tällw kesälle ostaa purnukoita :p
  jonnamakkonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 99. 1. Tuoksu on herkullinen kookos
  2. Haluan tuotteet mukaan kesälomareissulle, jotta saan täydellisen rusketuksen turvallisuudesta tinkimättä.
  sanna_niemisto@hotmail.com

  VastaaPoista
 100. 1. Kookos
  2. Löysin itse merkin viime kesänä ja ihastuin! Olen vain testannut aurinkoöljyä, joten olisi kiva kokeilla muitakin tuotteita! :)
  nea.kahkonen@gmail.com

  VastaaPoista
 101. 1. kookos
  2. olisi kiva voittaa aurinkotuotteita, rusketun niin heikosti niin apu olisi tarpeessa!

  kerttu-98@hotmail.com

  VastaaPoista
 102. Kookos!
  Oon niin huono käyttämään mitään tälläsiä, joten nyt ois hyvä kokeilla.
  mambanblogi@hotmail.com

  VastaaPoista
 103. Tuoksu on trooppinen kookos tuoksu ja noita tarvitsisin, kun heinäkuussa lähden Rodokselle, Kreikkaan. En ole ennen ollut siellä ja kaikki ovat sanoneet, että siellä UV säteily on todella voimakasta heinäkuussa varsinkin niin korkeasuojakertoimiset aurinkorasvat tulisivat 2 viikon matkalle tarpeen.
  pipsa.ahjoharju@gmail.com
  (En tiedä osallistuinko tähän liian myöhään :o)

  VastaaPoista
 104. 1. Ihanan herkullinen kookos on näissä tuoksuna.
  2. Haluaisin ihanan aurinkotuotteen etelänmatkalle mukaan, jotta pystyn nauttimaan auringosta turvallisesti. Ja Hawaiian tropicin tuotteilla varmasti saisin myös mahtavan rustetuksen.

  sanna_niemisto@hotmail.com

  VastaaPoista
 105. 1. Ihana kookos <3
  2. Oon lähössä 4 vuoden tauon jälkeen ulkomaille kuukauden päästä ja nää ois ihan loistavia tuotteita sinne testailtavaksi. Merkki on tuttu muttei oo koskaa tullu ostettua :)

  nizza55@hotmail.com

  VastaaPoista
 106. Ihana kookos on näissä tuoksuna ja kaverin samaisia putuilota tuoksitellen sekä rusketusta ihaillen haluaisin ehdottomasti kokeilla näitä tuotteita! Ja suomen kesä nyt on mitä on niin jos nää tehostaisi sitä rusketusta , että ei näyttäisi siltä että koko kesän on istunut sisällä.. :D Ja korkea suojakerron olisi muutenkin hyvä helposti palavalle iholleni. Eerika.makinen@gmail.com

  VastaaPoista
 107. Kookos! Haluisin voittaa koska oon ekaa kertaa lähös kymmeneen vuoteen ulkomaille ja haluisin siksi varmistaa myös täydellisen rusketuksen, kun ei tiedä koska lähtee seuraavan kerran taas :)

  tiiahirvaskoski@gmail.com

  VastaaPoista

Pidetään se kritiikki asiallisena!
Kiitos kommentistasi!<3

Useimmin kysytyt asiat:

Ikä: 23 vuotta
Pituus: 158 cm
Hiukset ja ripset laitatan Beauty by Valo -kauneushoitolassa Helsingin Punavuoressa
Asun Helsingissä
Kuvaan blogini kuvat Olympus PEN Lite E-PL5:lla (objektiiveinä toimivat 14-42mm sekä kiinteä 45 mm) ja iPhone 7:lla
Asiat, jotka eivät blogiin kuulu: parisuhde-, raha-, työ- ja perheasiat, joten näistä on turha kyselläkään :)

e-mail: vilma.kentta@outlook.com
instagram: @vilmakentta
snapchat: @vilmakentta