2/13/2016

TÄÄLLÄ TAASOUTFIT:

leatherjacket: MANGO // jeans: BIK BOK // shirt: ZARA // heels: NELLY * (link here) // bag: LOUIS VUITTON

Yksi mun uudenvuodenlupauksista oli se, että lopetan stressaamisen tän blogin takia ja annan itselleni luvan siihen, että tätä kirjoittelen mieluummin siihen tahtiin kun itse tuntuu hyvältä kuin sitten että väkisin kirjoitan tänne, koska oon itse sitä mieltä että niistä postauksista näkee sen hyvinkin helposti jos niitä ei ihan oikeasti ole tehnyt mieli kirjoittaa.

Tuntuu muutenkin että tällä hetkellä niin moni bloggaaja on enemmän tai vähemmän hakoteillä blogiensa kanssa, ja se into mikä tähän harrastukseen oli vielä muutama vuosi sitten on usealta kadonnut ihan kokonaan ja kaikki postaukset on vaan niin väkisin tehtyjä että lähes pahaa tekee.

Itse kuitenkin päätin että haluan ehdottomasti jatkaa tämän kirjoittelua, mutta sellaisella aikataululla joka musta itsestäni tuntuu hyvältä. Kuitenkin elämässä on tällä hetkellä niin paljon kaikkea muutakin kivaa tekemistä! Ja edelleenkin blogin linja jatkaa sitä samaa linjaa kuin aikasemminkin eli niitä kivoja, positiivisia, pinnallisia ja tyttömäisiä aiheita. Vahvojen mielipiteiden blogit sekä sellaiset blogit, joissa lukijat tietävät kirjoittajasta aivan kaikki mahdolliset vaivat ja ongelmat ovat sitten erikseen, mutta niitäkin löytyy kyllä!

Anyway, tänään käytiin mun ystäväni Annikan kanssa tällaisella pre-Valentine's Day -lounaalla keskustassa Vapianossa, samalla kun mun piti käydä ostamassa noihin uusiin kuvissa näkyviin (äärimmäisen matalavyötäröisiin) farkkuihin elämäni ensimmäinen vyö! Jotenkin nyt on niin monta vuotta käyttänyt pelkästään sellaisia (lähes) korkeavyötäröisiä housuja niin noi tuntuu päällä siltä että valuvat koko ajan ja että niitä saa koko ajan nykiä ylöspäin...

Noista Nellyn koroista (linkki vielä tässä) tuli ihan kertaheitolla mun luottokengät, toi korko on just sopiva siihen että ne näyttää hyviltä, mutta silti noilla pystyy hyvin (kirjaimellisesti) kipittelemään ympäriinsä hoitamassa asioita useamman tunninkin ajan :) Ja sekin vielä, että sopivat loistavasti lähes jokaiseen asuun!

Ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille!

*gifted

----------------------------------------------
FOLLOW ME ON SOCIAL MEDIA:

instagram: @vilmakentta
snapchat: @vilmakentta
facebook: Vilma Kenttä 

15 kommenttia:

 1. Oothan sä kaunis, mutta surullista vaan että kuinka paljon sun ulkonäkö on viime aikoina muuttunut. Johtuu sitten laihtumisesta tai jostain muusta niin ei sua oikein enää edes lähes tunnista kadulla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. samaa mieltä :/ ehkä tuo huultenrajaus/täyttö, en tiiä kumpi kyseessä :D ehkä jos hymyilisit kuvissa niin näyttäisi huuletkin luonnollisemmille.

   Poista
  2. Ite sit taas mietiskelin yks päivä, kun katoin Vilma sun snäppistorya, et onpas susta tullu kaunis ja nimenomaan luonnollisemman näkönen..? :D Varmaan sun kulmakarvat ainakin tekee ison osan, koska must ne on superkivat =)

   Poista
  3. itse oon ainakin tällä hetkellä kasvoihini suhteellisen tyytyväinen :) ikinä ei kaikkia vaan pysty miellyttämään!

   Poista
 2. "...sekä sellaiset blogit, joissa lukijat tietävät kirjoittajasta aivan kaikki mahdolliset vaivat ja ongelmat ovat sitten erikseen, mutta niitäkin löytyy kyllä!" ALLEKIRJOITAN TÄYSIN! ja voisin kertoa muutaman niin hyvän esimerkin
  pidä vaan tää oma linja :)

  VastaaPoista
 3. Mitä söit vapianos ja tykkäsitkö:)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. saman kuin aina eli pesto basilico -pastan ja onhan se aika sellanen perushyvä :) ei nyt mitään 5 tähden ravintolatasoa, mutta hyvää!

   Poista
 4. Sun tyyli vaan kolahtaa muhun ihan täysin <3 oot aivan ihana, ihanaa kevättä sulle Vilma! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos hurjan paljon! ihanaa kevättä (tai oikeastaan vielä sen odotusta) myös sinulle! <3

   Poista

Pidetään se kritiikki asiallisena!
Kiitos kommentistasi!<3

Useimmin kysytyt asiat:

Ikä: 23 vuotta
Pituus: 158 cm
Hiukset ja ripset laitatan Beauty by Valo -kauneushoitolassa Helsingin Punavuoressa
Asun Helsingissä
Kuvaan blogini kuvat Olympus PEN Lite E-PL5:lla (objektiiveinä toimivat 14-42mm sekä kiinteä 45 mm) ja iPhone 7:lla
Asiat, jotka eivät blogiin kuulu: parisuhde-, raha-, työ- ja perheasiat, joten näistä on turha kyselläkään :)

e-mail: vilma.kentta@outlook.com
instagram: @vilmakentta
snapchat: @vilmakentta