4/26/2016

BID + IBA 2016


OUTFIT:

dress: NELLY (here!) * / bag: CHANEL

Viime lauantaina tosiaankin juhlittiin jälleen kerran kanssabloggaajien kanssa Indiedaysin ja Suomen Blogiringin järjestämiä blogitapahtumia. Ensin päivällä oli tuttuun tapaan Bloggers' Inspiration Day -päivätapahtuma, joka tällä kertaa järjestettiin Kattilahallissa. Siellä meille oltiin järjestetty erilaisia workshoppeja, haastatteluita sekä yhteistyömahdollisuuksia eri firmojen ja brändien kanssa. 
Parastahan noissa tapahtumissa on joka kerta se, kun näet siellä ihmisiä, joita et ole pitkään aikaan tai mahdollisesti koskaan livenä nähnyt ja noissa tekee aina ihan hirveästi uusia tuttavuuksia ja helposti, koska kaikilla on kuitenkin pohjalla se sama harrastus (/työ) josta on helppo saada keskustelua aikaan.


Mun kanssa koko päivän jaksoi hengailla ihana ystäväni Terhi, jonka kanssa tiesin aivan varmasti viihtyväni tuolla paremmin kuin hyvin, ja meillä oli kyllä kaikin puolin ihan supermahtava päivä.
Nauratti kun nähtiin ennen tapahtumaan menoa ja tajuttiin olevamme molemmat ihan koko mustissa ja näyttävämme siltä, että olisimme matkalla blogitapahtuman sijasta hautajaisiin... No mutta mä oon aina sitä mieltä, että jos oot epävarma asustasi, niin valitse mustaa.


Päivätapahtuman jälkeen suunnattiin keskustaan etsimään josko mulle löytyisi sellaisella parin tunnin varoitusajalla jotain vaatetta illan gaalaan, mutta lopulta kävi samalla tavalla kuin joka ainoa kerta ennenkin, että päädyin pitkällisen harkinnan (eli itkupotkuraivareiden) jälkeen siihen ensimmäiseen vaihtoehtoon, jonka olin gaalaa varten hankkinut... Mekosta ei tosi yhtään kuvaa ole! Mutta kuvailtuna se oli sellainen tylsä mustavalkoinen tavallinen mekko, mutta tulin lauantaina yli viikon jälkeen takaisin kotiin töistä, joten annan itselleni kyllä tämän ihan anteeksi.

Ihan hirveästi kamerassa ei kuvia päivässä ollut (illalla jätin koko laitteen suosiolla kotiin), mutta snapchattia (@vilmakentta) päivittelin kuitenkin ahkerasti koko päivän (+illan ja yön) ajan!


1. Paikkana Kattilahalli oli ainakin tälle päivätapahtumalle tosi hyvä, koska tilaa oli paljon ja tilana halli oli valoisa ja selkeä.
2. Instumentariumin pisteellä saatiin kuvauttaa itsemme lemppariaurinkolaseissa ja -silmälaseissa, joista postausta on tulossa myöhemmin!
3. Ginger Joen pisteellä saatiin käydä kuvauttamassa itsemme ihanassa PhotoBooth-kopissa
4. Paikalta ei taaskaan tarvinnut lähteä pois tyhjin käsin, ja loppujen lopuksi ongelmaksi osoittautui bussiin sulloutuminen kaikkien ihanien kassien kanssa!
5. Illan gaala järkättiin siis samassa paikassa kuin päivätapahtumakin, joka oltiin kyllä onnistuneesti saatu muutettua hyvinkin juhlavaksi tilaksi!
6. Ehkä koko päivän kohokohta oli Kopparbergin Frozen Fruit Cider -juomat, eli siideriä vähän niinkuin jäähilejuomana!!! Ihan mahtava keksintö!
7. Gaalanaama tosiaankin
8. Gaalan jälkeen ennen ulos lähtemistä tultiin käymään mun luona syömässä pienet yöpalat ja vähän myös nauttimassa lisää alkoholia....... Mun luota suunnattiin sitten loppuillaksi/-yöksi Teatteriin.

Kaiken kaikkiaan koko päivä oli mun mielestä todella onnistunut ja mulla oli ainakin koko ajan ikhan mahtava fiilis! Kiitos paljon Indiedaysille sekä Suomen Blogiringille päivän mahdollistamisesta ja kiitos maailman parhaalle avecille Terhille mahtiseurasta!
----------------------------------------------
FOLLOW ME ON SOCIAL MEDIA:

instagram: @vilmakentta
snapchat: @vilmakentta
facebook: Vilma Kenttä 

2 kommenttia:

  1. Tosi kivoja kuvia, kyllä harmittaa kun en itse päässyt paikalle, no ehkä ensi kerralla sitten! :)

    VastaaPoista

Pidetään se kritiikki asiallisena!
Kiitos kommentistasi!<3

Useimmin kysytyt asiat:

Ikä: 23 vuotta
Pituus: 158 cm
Hiukset ja ripset laitatan Beauty by Valo -kauneushoitolassa Helsingin Punavuoressa
Asun Helsingissä
Kuvaan blogini kuvat Olympus PEN Lite E-PL5:lla (objektiiveinä toimivat 14-42mm sekä kiinteä 45 mm) ja iPhone 7:lla
Asiat, jotka eivät blogiin kuulu: parisuhde-, raha-, työ- ja perheasiat, joten näistä on turha kyselläkään :)

e-mail: vilma.kentta@outlook.com
instagram: @vilmakentta
snapchat: @vilmakentta