5/03/2016

IHANA KAMALA KIIRE

Otsikko tiivistää kolmeen sanaan tosi hyvin mun viimeisen viikon! Tulin töistä kotiin viime viikon lauantaina, jolloin koko päivä menikin noissa Indiedaysin bloggaajatapahtumissa, ja sen jälkeinen viikko tähän saakka on ollut joka päivä täynnä kaikkea erilaista ohjelmaa ja sovittuja tapaamisia sekä ystävien näkemistä. Toisaalta mä nautin kiireestä valtavan paljon, koska nyt Helsinkiin muuton jälkeen mulla on koko ajan jotain tekemistä ja on paljon ystäviä ympärillä joita haluaa nähdä, joita kumpaakaan Turussa asuessa mulla ei ollut. Nyt vaan kuitenkin jotenkin tullessani töihin ahdisti vain se, etten ole reilun viikon aikana kuitenkaan ehtinyt saada tarpeeksi aikaan.

Blogia pitäisi muistaa päivitellä useammin, kotoa puuttuu edelleenkin kohta viiden kuukauden siellä asumisen jälkeen sohva, pitäisi ehtiä käydä moikkaamassa vanhempia Raumalla, kysellä enemmän ystävien kuulumisista, vastata tuhanteen eri sähköpostiin, pitäisi vihdoinkin hommata se salikortti, pitäisi vihdoinkin alkaa myös käydä salilla ymsymsyms, tätä listaa voisi jatkaa vaikka loputtomiin.
Siitä kiireestä kertoo ehkä kaikkein parhaiten se, että Viaplayn mukaan oon viimeisen kahden viikon aikana katsonut 1,5 jaksoa Greyn Anatomiaa, ja parhaimmillaan sitä meni jossain vaiheessa sellaiset viisi jaksoa per päivä. (Jokaisella meillä on tosiaankin nämä omat kiireen mittaamistapamme...)


Mua ärsyttää joka päivä hitaat ihmiset, jotka maleksivat tai vain kävelevät liian hitaasti, valitsevat liian kauan ostoksiaan, sähläävät kaupan kassoilla tai poistuvat julkisista kulkuneuvoista liian hitaasti, mutta välillä olisi vain ihana pysähtyä ja tehdä kaikki asiat ihan rauhassa.

Toisaalta mä oon aina ollut sellainen ihminen, että saan asiat hoidettua parhaiten kiireessä ja pienen paineen alaisena (kaikki koulutyöt/tentteihin lukeminen AINA ihan viime tipassa, jopa ylioppilaskirjoitukset), mutta en sitten tiedä että onko se kiireestä johtuva stressi ja ahdistus sitten sen arvoista. Kuuluisipa siihen ihmisryhmään joka osaisi hoitaa asiat hyvissä ajoin eikä kasata sitä kalenteriaan niin täyteen menoja että joutuu käyttämään post-it -lappuja kun rivit loopuvat kesken...

Kiire on automaattisesti jotenkin aina niin negatiivinen asia, mutta toisaalta mä olen nyt tästä hetkestä ja tilanteesta niin onnellinen. Mulla on paljon ihania ihmisiä ympärilläni ja koko ajan paljon tekemistä, joita kumpaakaan ei Turussa asuessa ollut.
Mutta joskus olis vaan ihana tosiaankin pysähtyä ja olla vain ihan rauhassa ilman mitään tekemistä!

Viime viikko meni aika tavalla kokonaan taas ystäviä nähden ja maailman ihanimman Johanna kanssa pressitoimistojen syys- ja talvimallistoja katsastamassa ja hoitaen paljon jo kauan rästissä olleita asioita!


Tää postaus on maannut pari päivää tuolla luonnoksissa, koska töissä ja Tukholmassa jotenkin mulla ei ole kunnolla netti toiminut missään vaiheessa, mutta nyt kuitenkin taas turvallisesti kotona vapailla!
Ihanasti on nyttenkin suunnitelmissa kaikkea ohjelmaa!

----------------------------------------------
FOLLOW ME ON SOCIAL MEDIA:

instagram: @vilmakentta
snapchat: @vilmakentta
facebook: Vilma Kenttä 

8 kommenttia:

 1. Mikset kirjoittele useamminkin vähän tällaista syvällisempää kuin ne ainaiset vaatteet ja meikit :) Näitä olisi kiva lukea enemmänkin!

  VastaaPoista
 2. Mä tiän ton tunteen niin hyvin! Jollain kierolla tapaa tykkään pienestä kiireestä (en nyt toki mistään aivan tajuttomasta), ei tuu tylsiä hetkiä. Oon aina ollut sellanen ihminen, etten oikeen viihdy paikoillani ja tylsistyn tosi helposti. :D Ihanaa tulevaa kesää Vilma! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juurikin noin! Pienessä kiireessä kaikki asiat vaan tulee hoidettua niin paljon reippaammin!
   Ihanaa tulevaa kesää myös sinulle <3

   Poista
 3. Mun elämä menetti merkityksen kun Greyn anatomia poistettiin Viaplaysta. Illat tuntuu niin tyhjiltä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kuule voin kertoa että samassa veneessä ollaan... Vois melkein lopettaa tilauksen...
   MUTTA onneksi netflixiin oli tullu vampire diariesin 5-kausi joka toimii aika hyvänä lohdutuksena :'D

   Poista
 4. Mulla on ihan sama, pienen paineen alla tulee niin paljon parempaa jälkeä :D Kiitos sun, oon saanut pakkomielteen tuohon mustaan lippikseen. Sinisenä se löytyykin jo mut eihän lippiksiä voi olla liikaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää mun musta lippis on mun kaveripiirissä jo yleinen pilkan kohde, mulla on tää joka päivä päässä :DD MUTTA mun mielestä tää sopii melkein joka asuun vaan niin hyvin! (omistan myös musta-valkoisen, valko-mustan ja harmaan....) :'D
   mutta ainakin stadiumista löytyy noita hyvä värivalikoima!

   Poista

Pidetään se kritiikki asiallisena!
Kiitos kommentistasi!<3

Useimmin kysytyt asiat:

Ikä: 23 vuotta
Pituus: 158 cm
Hiukset ja ripset laitatan Beauty by Valo -kauneushoitolassa Helsingin Punavuoressa
Asun Helsingissä
Kuvaan blogini kuvat Olympus PEN Lite E-PL5:lla (objektiiveinä toimivat 14-42mm sekä kiinteä 45 mm) ja iPhone 7:lla
Asiat, jotka eivät blogiin kuulu: parisuhde-, raha-, työ- ja perheasiat, joten näistä on turha kyselläkään :)

e-mail: vilma.kentta@outlook.com
instagram: @vilmakentta
snapchat: @vilmakentta