5/06/2016

LOUIS VUITTON MONOGRAM SHAWL NRO 2


Mua snapchatissa (@vilmakentta) seuraavat ehkä huomasivat viime viikon snäppäilyissä tämän mun uusimman Vuitton-ostoksen! Kyseessä on siis Monogram Shawl värissä Dune, koska olen sitä mieltä että sen harmahtavan Veronen rinnalle tarvitsin ehdottomasti myös jonkun keväisemmän värin. Sikäli nää helteet nyt tuli vähän huonoon saumaan, koska huivia en ole nyt vielä kertaakaan päässyt käyttämään... No, viimeistään sitten syksyllä! Haha.

Huivin laadusta ja kestävyydestä mulle on tullut paljon kyselyitä ja reilun vuoden (todella aktiivisen ja huolettoman) käytön jälkeen voin sanoa, että kyllä niitä käytön jälkiä tähän vanhempaan huiviin on tullutkin. Mä ostin sen itselleni käyttöä varten, en halua missään nimessä säilyttää sitä missään kaapissa odottamassa juhlatilaisuuksia, ja aika surutta sitä tässä olenkin käyttänyt. Langanvetoja löytyy, samoin kuin muutama pieni reikä (huivi jäi kaverin oveen kiinni), mutta edelleenkin on se kaunis kuin mikä.

Jos haluaa kuluttaa rahojaan aidosti kestävään laadukkaaseen huiviin, niin en suosittele Vuittonin shawleja, esimerkiksi mun molemmat Balmuirin 100% villaa olevat huivit on ollut vähintäänkin yhtä kovassa käytössä, mutta niissä ei näy merkkiäkään langanvedoista tai nukkaantumisesta. Sitä en osaa sanoa, että miten Vuittonin muut shawlit eroavat tästä ihan perus monogram shawlista, että ovatko ne yhtään tämän kestävämpiä...

Mutta onhan toikin uusi riepu nyt silti vaan niin kaunis ja voin jo nyt kertoa ettei tuokaan jäänyt viimeiseksi! 

Kuulisin supermielelläni teiltä kommentteja tuosta samaisesta huivista/muista Vuittonin huiveista/mistä tahansa huiveista, jotka ovat olleet hyviä!

----------------------------------------------
FOLLOW ME ON SOCIAL MEDIA:

instagram: @vilmakentta
snapchat: @vilmakentta
facebook: Vilma Kenttä 

7 kommenttia:

 1. voi vitsi miten kaunis väri! mitä tuo maksaa nykyään? :)

  VastaaPoista
 2. Ui nätti! Laittelehan joskus in action kuvia 🙊😋

  VastaaPoista
 3. En kestä <3______<3 oon noita kuolannu, mutten hennonu ostaa koska hinta/laatu. Mut hitto vie.. Haluaisin tollasen niin paljon! Just kävin pe ostamassa taas 2 huivin hinnalla asustetta : evaa ja muuta pientä sälää. Pitäs ehkä ostaa yks! Onko tuo se shine?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. noi on kyllä ihania <3 toi on ihan se perus, ei shine!

   Poista
 4. Hei pakko kysyä, tiiätkö voiko noita langanvetoja leikata pois?

  VastaaPoista

Pidetään se kritiikki asiallisena!
Kiitos kommentistasi!<3

Useimmin kysytyt asiat:

Ikä: 23 vuotta
Pituus: 158 cm
Hiukset ja ripset laitatan Beauty by Valo -kauneushoitolassa Helsingin Punavuoressa
Asun Helsingissä
Kuvaan blogini kuvat Olympus PEN Lite E-PL5:lla (objektiiveinä toimivat 14-42mm sekä kiinteä 45 mm) ja iPhone 7:lla
Asiat, jotka eivät blogiin kuulu: parisuhde-, raha-, työ- ja perheasiat, joten näistä on turha kyselläkään :)

e-mail: vilma.kentta@outlook.com
instagram: @vilmakentta
snapchat: @vilmakentta