12/31/2016

366/366

Wautsi! Oikeesti nyt vietetään tän vuoden viimeistä päivää, ja aattelin sen kunniaksi tulla kirjoittamaan tänne joulukuun ensimmäisen ja näköjään myös viimeisen postauksen ja vähän muistella sitä, että mitä tänä vuonna on oikein tapahtunut. Fiilikset on jopa hieman haikeat, mutta toisaalta ihana päästä kirjaimellisesti taas aloittamaan ihan alusta. Uusi vuosi viehättää mua aina tosi paljon ja samalla ajatus siitä vanhan taakse jättämisestä, sivun kääntämisestä ja kaikesta muusta yhtä lällystä.

Tää vuosi on ollut kaiken kaikkiaan ihanin, raskain ja samalla opettavaisin ikinä.


- Olen valmistunut Turun Ammattikorkeakoulusta estenomiksi, joka on mulle ollut ehkä se tän vuoden yks suurimmista jutuista, koska en kokenut enää viimeisen vuoden ajan kouluun mitään inspiraatiota tai kiinnostusta. Mutta mä kuitenkin pystyin siihen ja sain ne paperit sieltä ulos ja nyt jos jotain opin niin sen että opiskelu ei ainakaan tuossa muodossa ole todellakaan se mun juttu.

- Sain vakituisen työpaikan omasta duunistani, jota tässä nyt olen kohta kolmisen vuotta tehnyt. Tällä hetkellä tää työ on just se mitä mä haluan; paljon töitä, mutta paljon vapaa-aikaa, ja silloin kun olen vapaalla, niin ei tarvitse suoda ajatustakaan töille. Ja mikä parasta, saan työskennellä just sen maailman parhaan jutun eli kosmetiikan parissa.

- Muutin Helsinkiin vuoden alussa, joka on ollut ihan yksi parhaita päätöksiäni ehkä ikinä. Rakastan tätä kaupunkia ihan hurjan paljon ja Suomessa en kyllä osaisi kuvitella itseäni enää asuvan missään muualla. Olen saanut paljon uusia ystäviä ja käynyt uusissa paikoissa ja kokenut uusia juttuja täällä, ja olen jokaisesta uudesta asiasta niin kiitollinen ja onnellinen.

- Olen keskittynyt kaikkeen muuhun paitsi blogiin tänä vuonna. En missään nimessä ole valmis tätä vielä ainakaan kuoppaamaan, mutta koen ehdottomasti laiminlyöneeni tätä oikein olan takaa tänä vuonna. Tuntuu vaan, että aika ei ole riittänyt tähän kaiken sen muun lisäksi mitä on joutunut koko ajan suorittamaan. Enkä halua, että tästä tulee mulle sellaista pakkopullaa vaan haluan edelleenkin pitää tän kivana harrastuksena. Mutta katsotaan miten nää kuviot tästä selkenee!

Oon niin onnellinen koko vuodesta ja niistä ihanista ihmisistä mun ympärilläni, jotka on tehny tästä parhaan vuoden ikinä! Voin vaan arvostaa kaikkea tätä, olla kiitollinen ja toivoa, että vuodesta 2017 tulee vielä kaikkea tätä parempi! 
Ihanaa vuoden viimeistä päivää sinne ruudun toisellekin puolelle, olette supertärkeitä ja olen teille kiitollinen siitä että olette jaksaneet tämänkin (vähän epäaktiivisen) vuoden täällä pysyä mukana!

HYVÄÄ UUTTAVUOTTA KAIKILLE JA PALAILLAAN ENSI VUONNA!


P.s. Kuvissa näkyy myös yksi tän vuoden suurimmista jutuista; OLEN LUOPUNUT HIUSTENPIDENNYKSISTÄ nyt ensimmäistä kertaa melkein seitsemään ! Jeeeeeeee!

----------------------------------------------
FOLLOW ME ON SOCIAL MEDIA:

instagram: @vilmakentta
snapchat: @vilmakentta
facebook: Vilma Kenttä 

4 kommenttia:

  1. Moi! Mistä aiheesta teit opinnäytetyösi? :)

    VastaaPoista
  2. Ihana että postailet<3 edes näin harvakseltaan ;D

    VastaaPoista
  3. Oletko sä parisuhteessa. Haluatko että nähdään joskus.

    VastaaPoista

Pidetään se kritiikki asiallisena!
Kiitos kommentistasi!<3

Useimmin kysytyt asiat:

Ikä: 23 vuotta
Pituus: 158 cm
Hiukset ja ripset laitatan Beauty by Valo -kauneushoitolassa Helsingin Punavuoressa
Asun Helsingissä
Kuvaan blogini kuvat Olympus PEN Lite E-PL5:lla (objektiiveinä toimivat 14-42mm sekä kiinteä 45 mm) ja iPhone 7:lla
Asiat, jotka eivät blogiin kuulu: parisuhde-, raha-, työ- ja perheasiat, joten näistä on turha kyselläkään :)

e-mail: vilma.kentta@outlook.com
instagram: @vilmakentta
snapchat: @vilmakentta