5/04/2017

FRESH START

Mä oon tässä kahden kolmen neljän kuukauden aikana lukemattomia kertoja avannut koneen, jopa avannut bloggerin, mutta sitten sulkenut samalla hengenvedolla. Oon vaan huomannut omassa olossani ja fiiliksissä sen, että blogi ja samalla oikeestaan lähes kaikki muukin some on ahdistanut mua jopa ajatuksenkin tasolla ja tarkoituksella en ole myöskään oikeastaan kenenkään muunkaan postauksia lukenut. Ja koska mun olo on ollut tällainen, niin oon halunnut ehdottomasti vaan kuunnolla itseäni ja omia fiiliksiä tässä enkä pakolla tänne tulla päivittelemään mitään, vaan oon halunnut odotella tätä hetkeä kun oikeasti ja aidosti on sellainen fiilis, että tää maailma kiinnostaa ja innostaa mua taas.

Mulla on vaan ihan järjetön ikävä sitä vanhaa tapaa pitää blogia, mitä tämä oli silloin kuin mä tän pitämisen aloitin kauan kauan sitten, kun mä saatoin tehdä postauksen mun uudesta paidasta, koulupäivästä, meidän kissoista tai jostain muusta tollaisesta pienestä, mutta mun mielestä tärkeästä jutusta. Tuntuu että nykyään pitäisi olla aina joku hienompi ja sellainen tavallaan suurempi ajatus siellä taustalla, ja tuntuu että sellainen tavallinen höpöttely, mitä mä niin kovasti kaipaan, ei enää vaan yksinkertaisesti riitä.Mulla on myös salaa vähän ikävä niitä aikoja kun asukuvat otettiin sillä vanhemmilta lainatulla pokkari-kameralla jossain olohuoneen nurkassa niin että parhaassa tapauksessa oli vielä kuvan nurkassa joku mytty vaatteita lattialla. Mä rakastan katsella kauniita ihmisiä kauniissa kuvissa, ja mä myös pidän olla kummallakin puolella kameraa, joten en nyt oikein osaa ehkä itsekään avata tätä sen enempää, että mikä mua tässä niin kauheasti ahdistaa. Ehkä vaan sellanen tietynlainen fiilis siitä, että en halua tehdä asioita puolittain, vaan ehdottomasti jos teen jotain niin haluan sen tehdä niin hyvin kuin vain mahdollista.

Sitten se ehkä suurin asia mitä mä tässä oon miettinyt on se, että mitä mä haluan tältä blogilta vielä ja että onko mulla yhtään mitään annettavaa enää teille lukijoillekaan. Tai että edes kiinnostaako blogit enää edes ketään?
Tuntuu vaan että mä oon ollut niin pitkään sellaisessa vaiheessa blogin kanssa, että tää koko homma on vaan junnannut ikään kuin paikallaan kehittymättä yhtään mihinkään suuntaan, joka on mua sitten turhauttanut aina niin paljon että oon vaan pitänyt lukemattoman määrän näitä määrittelemättömän pitkiä blogitaukoja. Koska mä en halua tätä tehdä leipätyönäni, se ei ole mua missään vaiheessa kiinnostanut niin paljon että olisin jaksanut edes yrittää tätä niin ammattimaiseen suuntaan kehittää. Mulla on hyvä työpaikka, joka taas kuitenkin asettaa ne omat haasteet sille päivittelylle, koska olen aina sen verran pitkiä aikoja poissa kotoa ja koneen äärestä. (Tekosyitä.)Ymmärrättekö yhtään mitä tarkoitan näillä?

Haluan tätä hommaa tehdä sellasella hyvällä ja innostuneella fiiliksellä, joka mulla jossain vaiheessa tän kanssa on ollut! Ja haluun että sellanen fiilis välittyy samalla myös sitten sinne ruudun toisellekin puolelle. Tällä hetkellä mulla on elämässä oikeestaan kaikilla osa-alueilla asiat niin hyvin, että tällasta ei ole ollut moneen vuoteen ja mua pelottaa oikeestaan että mitä jos tää kaikki viedään multa. Edelleenkin blogin päälinja tulee pysymään sellaisena pintaraapaisuna, mutta haluaisin kyllä ehdottomasti omaa fiilistä kuulostellen tuoda tänne vähän lisää myös sitä "oikeaa Vilmaa", jonka elämään kuuluu niin paljon kaikkea muutakin kun vaan ne meikit ja vaatteet!

Miltä kuulostaa?

----------------------------------------------
FOLLOW ME ON SOCIAL MEDIA:

instagram: @vilmakentta
snapchat: @vilmakentta
facebook: Vilma Kenttä 

24 kommenttia:

 1. Ihanaa, jos palaat! Tykkään niin seurata sun juttuja snäpissäki :)

  VastaaPoista
 2. Todella hyvälle kuulostaa😀

  VastaaPoista
 3. tervetuloa takaisin! täällä ainakin yksi joka haluaa sun jutuista ehdottomasti lukea <3

  VastaaPoista
 4. Ehdottomasti enemmän sitä oikeaa vilmaa ja pieniä postauksia pienistä asioista! Ihanaa jos olet nyt tullut takaisin ja hyvää kevään jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon! ihanaa kevään jatkoa myös sinulle! :)

   Poista
 5. Ei pahalla mut oot monesti kirjoittanut kuinka nyt OIKEESTI haluat alkaa taas kirjoittelemaan ja sit taas katoat kuukausiksi. Blogeja ei itseni tule enään oikeastaan luettua, enemmän tykkään seurailla esim snäpissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nokun toi just on ollu se mun omakin ongelma, että koska mua ei itseäkään ole tää blogimaailma ja edes blogien seuraaminen niinkään kiinnostanut, niin on ollu jotenkin tosi vaikea tänne palailla (vaikka tiedostan niin sata kertaa luvanneen :D)! Snäppi tulee olemaan edelleenkin ahkerassa käytössä!

   Poista
 6. Jee oon niin oottanut sun postauksia! <3 sun blogi on ollut kyllä yks lemppareista monien vuosien ajan, joten olis tosi kiva taas lukee sun postauksia! :) mäkin oon miettinyt että alkaisin kirjoittelemaan blogiin taas niitä höpöhöpö postauksia, just niinkuin ennen vanhaan! Tuntuu et blogin pitämisestä tulee sellaista suoriutumista ja kauhean suunniteltua jos joutuu aina miettimään hirveen tarkkaan millaisia postauksia tekee, paljon kivempi kirjoitella niitä juttuja mitkä sillon just huvittaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon ihana! tiivistit kyllä tosi hyvin sen mitä mäkin oon tässä ajatellu just tosta että tää tuntuu siltä että kaiken pitää olla niin ammattimaista ja suunniteltua ja aseteltua nykyään :)

   Poista
 7. Tervetuloa takaisin Vilma!<3 Ihanaa kun postailet taas :) Xx

  VastaaPoista
 8. oo miten kivaa että olet taas palannut tän pariin! oot aina ollut mun lempparibloggaajia :)

  VastaaPoista
 9. Minusta moni nykybloggaaja menee siinä vikaan, että blogista yritetään tehdä liian ammattimaista ja jopa muotilehtimäisen täydellistä. Blogi on nettipäiväkirja, ja päiväkirjan parhaus on ainakin minusta se aitous ja rentous! Ja silloinhan blogien suosio oli räjähdysmäinen kun tehtiin niitä postauksia vanhalla tyylillä pienistä tärkeistä jutuista sen kummemmin stressaamatta, varmasti tässä on syy! Nyt kun blogeissa pyritään kiillottelemaan kaikki niin myös niiddn suosio on laskenut esim 2010-luvun alkuun verrattuna. Vilma ole sie rohkea ja riko kaava, tee just sellaista sisältöä kun tekee mieli ja milloin tekee mieli! Älä mieti mitä muut postaa tai mitä "pitäisi" postata. Ei tää lukijaporukka olis säilyny jos et olisi sillä alkuperäisellä tyylilläsi meitä ihastuttanut. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon sun kanssa täysin samaa mieltä!

   Poista
  2. Word. Yritin väsymykseltäni miettiä jotain sanoja tähän kommenttilootaan, kunnes huomasin tän anon kommentin, helppo tulla huutelee kun ei tarvikkaan sanoa mitään :D

   Poista
 10. Kiva että oot palannut takaisin blogin ääreen :) ennen kuin alat tekemään uusia postauksia voisitko käsitellä noi vanhat postaukset? Et oo vastannut ollenkaan niihin sun kysy postauksen kysymyksiin :)

  VastaaPoista
 11. Mä oon kans venaillut sua takaisin.... Mua lukijana ei inspiroi niin paljoa ne ammattimaiset blogit, kun en saa niistä niin paljoa irti. Toimiskohan se, jos inspiraation tullessa ja vapaapäivien aikana kirjoittaisit enempi kerralla ja ajastaisit ne poissaolojen ajaksi? Esim meikkipostauksien kohdalla ei ole niin väliä, että onko ne julkaistu heti vai ei.

  VastaaPoista
 12. Mis kävit laittaa ne sun microblading kulmat?:-)

  VastaaPoista
 13. Moikka!
  Selailin instagramia ja siihen ilmestyi sun kuvasi, se vaaleanpunainen huppari päällä. Ensimmäiseksi reaktioksi yllätyin, toiseksi tunsin surua. Muistelin miltä oot näyttäny aiemmissa kuvissa. Selasin sun tiliä paaljon taaksepäin ja jäin harmistuksissani miettimään, miksi joku noin luonnostaan kaunis kokee tarvetta tehdä ulkonäölleen tällaisia asioita. Jäin pohtimaan, että millaisena itse näet itsesti, kuinka paljon se eroaa siitä mitä muut näkevät. Ymmärrän että kauneusihanteita on monenlaisia ja kukin tyylillään, mutta jossain määriin uskon tällaisen ulkonäön muokkaamisen aiheutuvan vähäisestä itsetunnosta tai itsearvostuksesta.
  Halusin kai sanoa, että olet luontaisen kaunis ja sellainen kauneus on kaikkein ihailtavinta, jos kauneus huokuu itsetunnosta.

  VastaaPoista
 14. Mä voin vaan sanoa, että älä ota liikaa paineita vaan tee sitä omaa juttuasi. Ymmärrän sua kyllä kun usein itsellänikin on ajatukset sitä luokkaa, että aina voi olla parempi, tehdä asiat paremmin, mutta pitää osata olla myös armollinen itselleen. <3

  VastaaPoista
 15. Hyvältä kuulostaa!
  Jatka vaan blogin tekemistä.

  VastaaPoista

Pidetään se kritiikki asiallisena!
Kiitos kommentistasi!<3

Useimmin kysytyt asiat:

Ikä: 23 vuotta
Pituus: 158 cm
Hiukset ja ripset laitatan Beauty by Valo -kauneushoitolassa Helsingin Punavuoressa
Asun Helsingissä
Kuvaan blogini kuvat Olympus PEN Lite E-PL5:lla (objektiiveinä toimivat 14-42mm sekä kiinteä 45 mm) ja iPhone 7:lla
Asiat, jotka eivät blogiin kuulu: parisuhde-, raha-, työ- ja perheasiat, joten näistä on turha kyselläkään :)

e-mail: vilma.kentta@outlook.com
instagram: @vilmakentta
snapchat: @vilmakentta