8/05/2013

drama is a situation girls create themselves, based on jealousy
Jacket: sheinside.com (link!)
Shirt: zlz.com (link!)
Shorts: H&M

Tällasta on tänään päällä! Mitäs tykkäätte?

Haluun nyt vähän jutella täällä asiasta, joka nyt on muutamia teitä mietittänyt ja puhututtanut. Nimittäin mun sponsoreilta saadut vaatteet ja muut tuotteet, joita täällä luonnollisesti esittelenkin, koska tämän blogin ansiosta näitä heiltä saan! Saan kuukaudessa siis melkoisen määrän ilmaista tavaraa eri yhteistyökumppaneilta, jotka olen itse valinnut ja joita haluan täällä teille myös luonnollisesti esitellä.
Uskokaa tai älkää, näitä yhteistyöpyyntöjä tulee todella paljon ja isoon osaan en lähde mukaan, jos koen ne sellaisiksi mitkä minua itseäni eikä lukijoitani kiinnosta missään määrin! Ja vaatteita eri yrityksiltä tosiaankin tulee kaikkein eniten ja tämän vuoksi asukuvissa täällä blogin puolella niitä sitten on päällä, koska ne myös teille haluan esitellä jos ne ovat kivoja! En oikein itse ymmärrä että mikä tässä aiheessa on ihmisille se kuuma peruna ollut, mistä niin nyt pitää puhua, koska itse koen tän ihan järkeenkäyväksi asiaksi että näin tämä menee :D Toki saa olla myös eri mieltä, mutta näin tämä asia ainakin tässä blogissa menee!

Toinen juttu, jota tähän liittyen kysellään on se, että ostanko enää mitään itse. Vastaus on että ostan tietenkin! Niitä vaatteita ja tavaroita en vaan koe millään tavalla tärkeäksi erikseen täällä esitellä ja mainostaa (paitsi jos nyt joku tosi hyvä juttu tulee vastaan), ja nämäkin ihan itse ostetut vaatteet vilahtelevat sitten asupostauksissa! Tänne en kuitenkaan joka päivä asujani postaile, joten kuten nyt olettaa saattaa niin pukeudun todellakin muihinkin vaatteisiin kuin näihin, mitä täällä näkyy!

Linkeistä, joita täällä vilahtelee ja jotka yritysten sivuille johtavat, saatan hyötyä rahallisesti, jonka tuolla sivupalkissa olenkin teille jo kertonut!
En tätäkään koe millään lailla pahana, eikä tämän pitäisi omasta mielestäni ketään muutakaan häiritä. Ja jos häiritsee, niin kukaan ei pakota sinua tätä blogia lukemaan :) Ja voithan toki aina perustaa oman blogin ilman mainoksia ja yhteistyökumppaneita! Joten en koe, että olisin millään lailla sieluani myynyt (kiitos Nelli tästä termistä) näille yrityksille, koska en mainosta täällä kuitenkaan mitään tuotetta mistä en itse pidä!

Tässä oli nyt vähän tiivistettyä aivomyrskyä näistä jutuista, joita täällä ollaan kyselty! Toivottavasti tämä selvitti asioita ainakin jollekin!

P.s. vielä en ainakaan pidennyksiä kaapin perälle laittanut vaikka melkeen yksimieleisesti te lukijat sitä mieltä olittekin, että parempi ilman niitä!

93 kommenttia:

 1. "Linkeistä, joita täällä vilahtelee ja jotka yritysten sivuille johtavat, saatan hyötyä rahallisesti, jonka tuolla sivupalkissa olenkin teille jo kertonut!"

  Saatat hyötyä?
  Mikset voi vaan kirjoittaa että hyödyt sun linkkien kautta tehdyistä tilauksista

  VastaaPoista
 2. ootko viellä tullu jonkinlaiseen päätökseen miten haluut värjätä tukkaas? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En värjää mitenkään :) se oli joku hetkellinen harhakuvitelma että värjäisin ne :D

   Poista
 3. ei pidä sanoo mitää muutaku että VAU! upea nainen ja sitä upeampi kroppa!

  VastaaPoista
 4. asiallinen postaus! :) ja kyllä vaan tähän kohtaan vedän kateuskortin niille jotka tästä asiasta valittaa, sillä KUKA NYT EI HALUAISI ILMAISIA VAATTEITA? :D
  Kyllä mie ainakin voin myöntää olevani kateellinen, mutta sillee hyvällä tavalla koska en koe että mun täytyis tulla tänne sulle ilkeilemään koska oon kateellinene! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit :) ilkeily kateuden takia on jotain niin kamalaa kun vaan voi olla :( mut ihmisiä on ilkeitä ja erilaisia...

   Poista
  2. Ehkä jotkut tykkää tosi paljon Vilman blogista, mutta mainokset ärsyttää ja mainostaminen? Mua ärsyttää myös mainokset telkkarissa, samoin blogeissa, koska ne ei kiinnosta! Mua kiinnostaa Vilman postaukset kyllä muuten, kuten hiuksiin ja meikkeihin liittyvät tutoriaalit yms. Ja ei, en vittu (sori :D) silti oo kateellinen (keksikää joskus joku toinen kortti!)!

   Poista
 5. Jos itse bloggaisin ja saisin siitä paljon ilmaista tavaraa, niin olisin todella iloinen. Koska se on tavallaan itse ansaittua, kun on saanu blogille suosioo niin paljon. Oot Vilma sairaan nätti, ja kaikki haukkumiset on vaan kateellisuutta. Rakastan myös sun tukkaa, älä värjää tuota valkoista koskaan pois.. kadut kuitenkin. Oon ollu lukijana puoli vuotta suunnilleen ja oon niin rakastunu tähän blogiin. Jatka samaan malliin :)!

  VastaaPoista
 6. Hienosti kirjotettu! :) Mä ainakin oon iloinen sun puolestas, että saat tänne meille näytettäväksi upeita vaatteita ilmaiseksi :) Toi valkoinen paita on ihana♥

  VastaaPoista
 7. Täysin asiaa ! Nykyään nousee niin kamala haloo aina jos esittelee ja/tai kertoo että on saanut uusia vaatteita/tavaroita yhteistyökumppaneilta. Eikö sitä voisi vain ajatella niin,että bloggaajat saavat siinä palkkansa tavarallisesti kun ylläpitää näin suosittua blogia, koska onhan se aikaa ja vaivaa vievää, niin mielestäni on ihan oikein ja oikeutettua saada siitä itselleen jonkinlainen palkkio:)
  Oot aivan äärettömän kaunis ja ihanan oloinen! Blogiasi olen lukenut jo kohta kaksi vuotta ja tykkääntykkään<3 vaikka päädyinkin tänne nimeltämainitsemattoman keskustelufoorumin kautta:')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. itsekin olen alkanut miettiä tätä niin että ne ilmaiset jutut on periaatteessa palkka tästä "työstä" mitä mä tän blogin eteen täällä teen :)

   Poista
  2. jos blogi on työtä eikä huvia niin kannattaako blogata ollenkaan?

   Poista
  3. Jospa haluaakin tehä just ns. työtä?

   Poista
  4. Mäkin sanon samaa että mitkä ne motiivit on sitten alunperin aloittaa blogi jos se tuntuu työltä ja ilmaislahjat on siitä ns. palkka? :D

   Poista
 8. Olet kyl tosi kaunis ❤

  VastaaPoista
 9. tukka pois kauniiden kasvojen edestä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no ei se nyt niin kamalaa ole jos se yhdessä kuvassa siinä edessä on :D

   Poista
  2. ...ano kehu just sun kasvoja kauniiksi ja sä vastaat tollain? :D

   Poista
 10. ei
  siinä oo mitään väärää, että saa ilmaisia vaatteita ja asusteita!
  voisin veikata ettei kovin monta oo jotka kieltäytyis ilmaisista
  jutuista joita saa:D noi kengät munkin piti tilata, upeat!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no niimpä! kenkiä suosittelen tosi paljon, on ihmeellisen mukavat jalassa koron korkeudesta huolimatta :)

   Poista
 11. Mun mielestä tää kyseinen asia ei voisi olla enempää yksinkertainen kuin se jo on. Suosittu blogi=rahaa/tavaraa. Sen on varmasti jo kaikki ymmärtänyt. Kuitenkaan Vilma ei ole mitenkään etuoikeutettu tässä asiassa. Kuka vaan voi yrittää samaa ihan vapaasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niimpä!! ihanaa et joku ymmärtää tän asian yhsinkertaisuuden :D

   Poista
 12. Oot kaunis kuten aina! :)

  Mun mielestä ei ole mitään pahaa hyötyä rahallisesti taikka saada vaatteita blogin ansioista. Sehän on itseasiassa sinun palkka tästä työstä/harrastuksesta mitä teet. Bloggaaminen vaatii kirjoittajalta todella paljon. Se ei ole niin yksinkertaista, että otanpa kuvan ja laitan sen blogiin ja hieman kirjoitan siitä. Se on paljon enemmän ja todella raskasta välillä. :) Ainakin tämä on mun kokemus tästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ihana jarno<3
   toi teksti oli niin hyvin kirjoitettu ja voin allekirjoittaa noista ihan jokaisen jutun! ei tää tosiaankaan aina pelkkää kivaa ja helppoa ole...

   Poista
 13. Kuinka suuri osa yhteistyökumppaneilta saaduista vaatteista on sellaisia jotka eivät ole sun makuun eli jotka jää käyttämättä ? Ja mitä teet sellaisille vaatteille joita saat mutta ei kuitenkaan sun silmää miellytä ? :) ja kateelliset ne täällä valittaa! Kuka tyttö kieltäytyisi yhteistyöstä varsinkaan jos yhteistyökumppanilla sattuu olemaan omaa silmää miellyttäviä vaatteita ?! :D ite en ainakaan sanois ei. Keep up girl ja jätä omaan arvoonsa tollaset, oot upea <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aina välillä tulee sellaisia vaatteita mitkä on siellä sivuilla näyttäneet kivoilta, mutta eivät sitten päällä olekaan mitään sellaista... annan ne yleensä sitten jollekin muulle joka niitä käyttäis :)

   Poista
 14. Harmillista, kun saat niin paljon negatiivisia ja kateellisia kommentteja :( tykkäsin nimittäin sun blogista aiemmin enemmän, ku kirjottelitkin enemmän sun elämästä. Oot tosi nätti ja ihan huippua, kun saat ilmasiks niin paljon vaatteita! Koita vaan olla välittämättä paskanjauhajista, vaikka se varmastikkin on helpommin sanottu kuin tehty....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei ne kommentit kivoja ole :/
   kiitos paljon :)

   Poista
  2. No ei varmastikkaan :( ihanaa loppukesää sulle! :)

   Poista
 15. Moikka! Sullahan on iphone 5, mitä mieltä sä olet ollut siitä? Ittelläni on joku ikivanha samsungi, joka hajoaa käsiin, mietin pitäisikö ostaa tuo, muutama asia vain mietityttää kun tiputtelen puhelimia (ja kaikkea muutakin...) vähän väliä sekä en todellakaan ole mikään tekniikan ihmelapsi, että kestääkö tuo kyseinen puhelin pientä kovakouraisuutta ja oppiiko sitä helposti käyttämään? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tää on ihan superhyvä puhelin ja oon enemmän ku tyytyväinen :)
   jos kauheesti tiputtelet puhelimia ni sit iphone ei varmaan oo sua varten koska nää menee kaikkien kuulopuheiden mukaan tosi helposti rikki jos pudottelee :/ mut helposti oppii kyllä käyttämään!

   Poista
 16. Mun mielestä se on täysin okei ja kivaakin että esittelet saamiasi tuotteita :) myöskään mua ei henk.koht. häiritse yhtään se että sä hyötyisit siitä jos esim. tilaisin jotain mitä sä oot esitellyt, sillä onhan sun pitänyt myös tehdä töitä sen eteen tavallaan :D kuvata vaatteet, ylläpitää sponsori-suhteita jne. Tottakai jossain blogeissa törmää siihen että jokaikinen postaus on vain 100% mainostusta, eikä silloin kiinnosta useimmiten edes selata tuotteita läpi, koska se tuntuu tyhmältä suorastaan :D mut siis yhtälailla monet ketjut/merkit antaa joillekki julkkisille ilmaisiks tuotteitaan, jolloin niiden näkyvyys on taattu ja firma saa parempaa myyntiä :) täysin normaalia ja nykypäivää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja nykypäivänä kaatopaikat näkyykin avaruuteen ja puhdas vesi on loppumassa. Kukaan ei tarvitse uusia vaatteita joka kuukausi. Voihan niitä lahjoittaa eteenpäin tai vaikka repiä matonkuteiksi, mutta roskiin ne jossain vaiheessa ja jossain muodossa lopulta päätyvät. Tavara ei häviä maailmasta, mutta sitä tuotetaan (ja ostetaan/ hankitaan) kirjaimellisesti koko ajan lisää. Ja sekin olisi kiva jos bloggaajat suosisivat sponsoreita jotka tuottavat vaatteita yms. eettisesti. Tai ehkä suosivatkin, enpä ole tullut kysyneeksi... Mutta siis ilmainen kelpaisi itsellenikin, silloin kun tarvitsen jotain uutta:)

   Poista
  2. ite vältän loppuun asti näitten nelly ja bubbleroom-kollaasien tekemistä :D:D et mun mainostusraja menee just tässä että esittelee saamiaan juttuja täällä, mutta se mainostus menee jo naurettavaksi :D ja kyllä näitten eteen pitää ihan töitäkin tehdä, että blogi pysyy edes sen verran laadukkaana että joku sponsori tästä kiinnostuu :)

   mä en ite ole valitettavasti kauhean eettinen ihminen, vaikka varmaan pitäis, joten en oo tullu näitä asioita sen kummemmin ajatelleeksi :/

   Poista
  3. Tarkoitit varmaan sanoa, ettet ole kovin ekologinen?

   Poista
  4. eettinen/ekologinen melkeen sama asia :D

   Poista
  5. en ymmärrä mikset julkase asiallisiaki kommentteja? mä en sanonu mitään negatiivista, huomautin vaan että eettinen ja ekologinen ei millään tavalla meinaa samalla ja et voinu julkasta sitä? miksi? :/

   Poista
 17. Varmaan suurimmaksi osaksi kateus herättää ihmisissä sen reaktion että pitää siihen puuttua että saat ilmaista tavaraa. Siis onhan tuo superjees saada ilmasta tavaraa, kellä siitä ei kateutta heräis? :D vaikka torilla jaettais hernekeittoa niin ihmiset on aivan sekaisin "ilmaisesta tavarasta".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyl mäkin aina kaupassa haen kaikki ilmaiset ruokanäytteet XD

   Poista
 18. Sun hiukset on kivemmat pidennyksien kaa! :)

  VastaaPoista
 19. vauuuuuuu mikä asu! ja ihan loistava toi otsikko:D:D

  VastaaPoista
 20. Sä voisit hymyillä enemmän :)
  Oot kaunis ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon mun hampaista niin epävarma että en vaan kuvissa halua hymyillä :/

   Poista
  2. Sun hampaissa ei ole mitään vikaa :D hymyile vaan rohkeasti. ❤

   Poista
 21. Sitä mä en ymmärrä et minkä takia koet itseostetut tuotteet "ei-tärkeiksi" esitellä täällä, senkö takia että et saa niistä rahaa? Kyllä mulla ainakin alkaa hieman puuduttamaan blogit missä joka toinen postaus esittelee mitä on ilmasiks saanu. Mieluummin esittää sellaista tuotetta josta oikeesti tykkää, ja haluaa kertoa lukijoilleen kuin tollanen mitä saat ilmasiks sitä vastaa että esittelet niitä täällä. Mä ymmärrän sun pointtis ja ei oo multa mitenkään pois sun ilmasiks vaatteiden saaminen. Mut varmaan ymmärrät ne lukijat keitä ei kiinnosta ne ilmaistuotteet vaan ne mihin sä oot oikeesti laittanu omaa rahaas - ja näin ollen kokenut tuotteet ostamisen arvoiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ne tuotteet saa ilmaseksi, niin ei kai se tarkoita ettei niistä tykkää? Ja olen itse ymmärtänyt että ne tuotteet saa aika usein valita itse :)

   Poista
  2. ymmärrän kyllä pointin, mutta vaatteet mitä ostan itse on yleensä ihan jotain perus legginssejä, farkkuja ja paitoja enkä oikeesti koe tarpeelliseksi esitellä täällä joka viikko uutta h&m:n eri väristä trikootoppia :D ja nää vaatteetkin näkyy sitten asukuvissa ja samalla tavallahan mä noi sponsorivaatteetkin niissä aina esittelen :)

   Poista
 22. hey kaunotar tää lukija on ainakin todella tyytyväinen blogiisi :) tuskin kovin jaksais seurata blogia, jonka pitäjä käyttäisi joka päivä samoja prisman verkkareita. Ihania vaatteita kenkiä yms ilmaiseksi aah heaven, ois houkuttavaa :D Jokasesta upeesta asustas saa aina jotain inspistä omaan tyyliin, pienempää tai isompaa :) sponssatkaa siis jatkossakin Vilmaa!! :D

  VastaaPoista
 23. Hei minua kiinnostaa kun aloit kirjoittamaan blogia niin miten sait kaikkia yhteityökumppaneita? Ja saatko siis heilta esim, uusia vaatteita valikoida? ja kuinka usein? voisit jopa kirjottaa lukioille kun aloitit blogin kirjottaimisen, että miten päästä luetuksi bloggaajaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. yritykset alkoivat ottaa muhun vaan yhteyttä siinä 800 lukijan paikkeilla :) mulla on paljon eri yhteustyökumppaneita joilta tulee eri määrä tavaraa kuukaudessa! esim sheinsidelta tulee kaks kolmen vaatteen lähetystä per kuukausi :)
   ja mun mielestä jokaisen kuuluu itse blogilleen keksiä ne keinot ja se oma tyyli, mikä sitten kiinnostaa lukijoita, joten en täällä nyt ala mitään vinkkejä jakamaan :)

   Poista
 24. eihän se voi olla niin kamalan vaikeaa ymmärtää että jos laittaa niin paljon omaa aikaa blogin kirjottamiseen, oman ja muitten mieliksi, niin tottakai jos joku tarjoa ilmaisia vaatteita sitä vastaa että niitä esitellään blogissa, ne otetaan vastaan. Free stuff = Awesome. Ei moni voi sanoa että he kieltäytyisivät ilmasesta tavarasta. ihan turhaan porukka valittaa...

  VastaaPoista
 25. Ihana asu! :) kyllä mullekin kelpais ilmaset vaatteet yms. Kellepä ei:D Se on kyllä nii että piennkin blogin pitäminen käy välillä koville, varsinkin jos ei meinaa oikeen juttu luistaa. Oot kyllä palkinyos ansainnu, olkoot sit ilmasen tavaran muodossa:) Mä oon ihan kade sulle kun pystyt käveleen tommosilla koroilla, ittelläni kun ei todellakaan oo taitoo semmoseen puuhaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) ei se ole siitä blogin koosta pelkästään kiinni että kuinka vaikeeta tai helppoa blogin pitäminen on :)

   Poista
 26. En tajua miten mua yleensä kiinnostaa blondien kaunottarien blogit, mutta sun blogi ei oo ikinä herättäny mussa minkään laista kiinnostusta :D minkälainen ihminen oot luonteeltas ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no jos sua ei tää kerran kiinnosta niin miten mä voisin asiaa millään tavalla muuttaa selittämällä mun luonnetta sulle, jota en muutenkään täällä ihmisille pahemmin valota :'DD eli siirry vaan suosiolla niiden muiden blondien kaunottarien blogeihin!

   Poista
 27. Mä en ymmärrä miks yhteistyövaatteiden esittely ois jonkun mielestä ärsyttävää, varsinkin kun sähän esittelet ne ihan kunnollisissa laadukkaissa asukuvissa joita muutkin bloggarit ottavat, mutta sitten ärsyttää jos siinä on jokin yhteistyökumppanin vaate :D
  Tää oli tosi ihana asu!! Kengät on aivan ihanat ja sulle sopii kyllä niin hyvin tollanen rento sortsityyli! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mietin vaan et olisko nää asukuvat sit parempia jos niissä ei lukis että mistä vaatteet on peräisin? :'DD
   kiitos paljon ihana kaima<3

   Poista
 28. Moikka! sullahan on yhteistyökumppanina toi ax paris? :) onko se iha luotettava mesta tilata, vai mimmoseks oot kokenut? Kiitos oikeen paljon jos vastaat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo on! on luotettava, vaatteet tulee tosi nopeasti ja siellä on niin ihanaa tavaraa<3 plus koot menee ihan täysin suomen kokojen mukaan!

   Poista
 29. Ihan samaa mieltä! :) Mutta olisi kiva jos joskus tekisit postauksia joissa esittelisit itsestettuja juttuja, koska en itse hirveäasti netistä shoppaile ja olisi kiva nähdä mitä ostat ihan kaupoista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kaupoista en osta oikeestaan kun ihan perusvaatteita, farkkuja, legginssejä yms enkä koe tarpeelliseksi joka viikko uutta postausta h&m:n eri värisistä trikootopeista tehdä :)

   Poista
 30. Samaa mieltä:) Suomalaiset on vaan niin kateellista kansaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin on :) kenenkään onnesta tai menestymisestä ei voida iloita koskaan...

   Poista
 31. Hei Vilma, miksi lopetit tanssin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. koska ei ollut sillon enää mun juttu ja koska siinä alkoi olla aika paha syömishäiriö taustalla eikä se tanssi auttanu asiaa ollenkaan :)
   mut nyt syksyllä alkaa taas!

   Poista
  2. Kiva juttu :)

   Poista
 32. Mun mielestä kaikista asuista kuvia, ihan niistä itse ostetuista ja mistä hankittu, rakastan nimittäin sun tyyliä ;D keep on going girl !<3

  VastaaPoista
 33. Millon selviää iso smile arvonnan voittaja ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et varmaa tätä julkase mut oot niin ylimielinen et tekis mieli itkee

   Poista
  2. Ja saanko kysyä et mitä ylimielistä tossa oli? :D siinä on oikeesti aika iso homma noista 700+ osallistujasta se voittaja valita, usko tai älä! Plus mun elämä ei koostu pelkästään blogista vaan päivisin on aika paljon muutakin tekemistä :)

   Poista
 34. kaipaisin sulta vähän enemmän luonnollisuutta,jätä tekoripset ja tuo kärsinyt blondi tukka pois pidennyksineen!! näytät paljon luonnollisemmalta ja aikuismaisemmalta jos värjäisit hiuksesi ja jättäisit tekoripset ja tekotukan pois

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no sitä saat sitten kaipailla ihan rauhassa :) mä olen tämän näköinen koska haluan olla, että ei mua kukaan niitä pakota käyttämään :) saat ihan itse olla sen näköinen kuin haluat, anna munkin olla :)

   Poista
  2. "kaipaisin sulta..." :'))))

   Poista
 35. Mikä kaunotar olet:)

  VastaaPoista
 36. Tätä on kysytty sulta varmaan tuhannen viissataa kertaa, mutta mua kiinnostais ostella noista samaisista nettikaupoista vaatteita, muttakun se dollarijuttu vähän hämää, eli miten se siis käytännössä tapahtuu? Paljonko on esim yks dollari? Ja pitääkö ne maksaa samantien tililtä vai voiko ottaa esimerkiks postiennakolla yms :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valuuttakurssit muuttuu aika usein, viikon välein(?) suunnilleen, eli se yks dollari muutettuna euroiksi ei aina ole se sama määrä :-) et kannattaa aina kattoo valuuttamuuntimella se senhetkinen kurssi :-) mut esim. tällä hetkellä yks dollari on 0,75€. Mutta kannattaa aina vaik täältä se tarkistaa: http://www.ratesfx.com/rates/rate-converter.fi.html :-)

   Poista
 37. tää on vähän outo ja epäolennainen kysymys tähän postaukseen, mutta kummasta kaupungista sä itse tykkäät enemmän, ja kummassa on parempi "asua ja elää" Raumalla vai Turussa? :)

  VastaaPoista
 38. "Linkeistä, joita täällä vilahtelee ja jotka yritysten sivuille johtavat, saatan hyötyä rahallisesti, jonka tuolla sivupalkissa olenkin teille jo kertonut!" ahaha mä yleensä klikkailen blogien (en kaikkien) mainoksista ja linkeistä yms. just ton takia :DDd tuntuu melkein ku tekis lahjotuksia ;) ja ooot älyttömän kaunis nainen !!

  VastaaPoista

Pidetään se kritiikki asiallisena!
Kiitos kommentistasi!<3

Useimmin kysytyt asiat:

Ikä: 23 vuotta
Pituus: 158 cm
Hiukset ja ripset laitatan Beauty by Valo -kauneushoitolassa Helsingin Punavuoressa
Asun Helsingissä
Kuvaan blogini kuvat Olympus PEN Lite E-PL5:lla (objektiiveinä toimivat 14-42mm sekä kiinteä 45 mm) ja iPhone 7:lla
Asiat, jotka eivät blogiin kuulu: parisuhde-, raha-, työ- ja perheasiat, joten näistä on turha kyselläkään :)

e-mail: vilma.kentta@outlook.com
instagram: @vilmakentta
snapchat: @vilmakentta