10/29/2013

tienaa rahaa nettishoppailulla?

Muutama viikonloppu takaperin juhlittiin Helsingissä siis Trade Trackerin Affiliate -gaalan merkeissä, joihin oli ihan mahtava päästä itsekin tänä vuonna osallistumaan! Mukana meiningissä oli myös Ostohyvitys.fi -sivuston mahtavat ihmiset!
En tiedä, että missä pimennossa olen netin maailmassa elänyt, mutta minulle Ostohyvitys on ihan uusi paikka, ja mietinkin nyt tutustuttuani ja kokeiltuani sivustoa, että a) mikseivät kaikki nettishoppailijat käytä tätä ja b) mikset tätä ideaa ole Suomessa aikaisemmin jo keksitty!

Sivuston ideahan on kaikessa yksin kertaisuudessaan siis se, että kun menet heidän kauttaan muille sivustoille ja ostat sieltä jotain, saat osan summasta takaisin! Eli mun järjellä tämä tarkoittaa sitä, että tienaat nettishoppailulla rahaa!! Ostohyvityksen valikoimista löytyy tällä hetkellä 456 eri verkkokauppaa, joten jokaiselle löytyy ihan varmasti se mieluisa! Ja kaiken tämän hyvyyden lisäksi sivustolle rekisteröityminen on myös täysin ilmaista!


Itse kokeilin sivustoa juuri tuon TradeTracker-gaalan yöpymisen vuoksi, ja menin Ostohyvityksen kautta Hotels.com-sivustolta varaamaan itselleni kaksi yötä Helsingin keskustan Scandic Marski -hotellista! (Kuulostaa vaikealta reitiltä, mutta ei kyllä tosiasiassa ollut!) Varaaminen sujui äärimmäisen helposti, kunhan vain muisti sulkea kaikki muut välilehdet siksi aikaa että bonukset varmasti rekisteröityivät oikein! Huone maksoi kahdelta yöltä 200 euroa ja hotels.com:in varauksista bonusta saa 5%, joka tekee niinkin paljon kuin 12 euroa!

Nyt blogini lukijoina saatte vielä tarjouksen kun rekisteröidytte TÄSSÄ osoitteessa ja käytätte koodia KLIPSIWORLD, niin saatte 5 euroa bonustilillenne ihan täysin ilmaiseksia ja tilaamatta yhtään mitään!


Onko tämä sivusto muille entuudestaan tuttu, vai onko täällä muitakin pimennossa eläineitä joille tämä mahdollisesti nyt tuli uutena sivustotuttavuutena?

Postaus on toteutettu kokonaisuudessaan blogiyhteistyönä Ostohyvityksen kanssa!

30 kommenttia:

 1. Must tuntuu et melkein kaikki sun postaukset ois nykyää vaa yhteystyöpostauksia ja tulee jotenki fiilis et sua ei enää edes kiinnostais bloggaaminen ellet hyödy siitä jotain :/ kaipaan sun vanhoi postauksia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no höh :/ blogi muuttuu samalla ku minä muutun, et mun mielestä on hassua olettaa että blogi pysyis aina ihan samanlaisena :) omasta mielestä en tee paljon yhteistyöpostauksia, ja kaikkiin näihin kuitenkin itse uskon ja tykkään tehdä heidän kanssaan yhteistyötä, että joka päivä jostain yhteistyötarjouksesta kieltäydyn :) mut jos nää ei kiinnosta, niin ihan suosiolla voi skipata ja siirtyä mielenkiintoisempien postausten pariin :)

   Poista
 2. meneekö tuo linkki oikeaan paikkaan vai oonko vaan tyhmä :) tarkoittaen siis tätä kohtaa: Nyt blogini lukijoina saatte vielä tarjouksen kun rekisteröidytte TÄSTÄ linkistä ja käytätte koodia KLIPSIWORLD.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EI MENE ANTEEKSI!!! Käyttäkää noita alun linkkejä, koska ne on samoja kuin tossa piti olla :D käyn korjaamassa kun pääsen koneelle jossain vaiheessa! Et ollut siis tyhmä vaan minä olin :D

   Poista
 3. Onko tossa jotain mätää? Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta! Millä maksutavoilla voi esim maksaa?:o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä kun joku kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, niin luultavimmin jotain mätää siinä on

   Poista
  2. tätä ideaahan toteutetaan ulkomaillakin jo vaikka kuinka paljon :) että ei ole mitään mätää kyllä… ihan sama asia että tilaatko ne tavarat suoraan nettisivuilta vai ostohyvityksen kautta, jolloin saat rahaa takaisin ostoksistasi!

   Poista
  3. Niinno, tuotteet periaatteessa hinnoitellaan huomioden ostohyvitykset sun muut kulut. Että ilman kyseistä esim. puljua hinnatkin olis matalemmat, että en nyt tiedä.

   Poista
 4. Toi ostohyvitys on kyllä menny multa ihan ohi! Pitää muist ens kerralla kun shoppailee se!

  VastaaPoista
 5. hei tää kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta!:D mut osaakko sanoa, pitääkö näiden nettishoppailujen hinnan olla siis lähemmäs sataa ja ylitse, että tuo ostohyvitys hyödyttää millään tavalla? esimerkiksi, jos tilaan 60e pidennykset, saanko siitä mitään? jos on tuon alle 100 ostos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tietenkin mitä suuremmalla summalla tilaa niin sitä enemmän siitä saa takaisin, mutta onhan se nyt eri asia saada parikin euroa takaisin tai sitten toisaalta olla saamatta yhtään mitään :D

   Poista
 6. ite käytin tota ku tilasin kaverin kanssa nordicfeelsistä victoria's secret tuoksuja, koko tilaus oli yhteensä 66€ suunnilleen ja sain takas vähän reilu 3€ eli ei kyllä mikään turha :-D

  VastaaPoista
 7. niin ja siis sehän riippuu paljon et mikä prosentti on siinä takasmaksussa! lisäys edelliseen viestiini :-D esim nordicilla oli se 5% (?)! et jos vaikka just ostaa esim 50eurolla ja prosentti on vaikka 2% ni sillon ei mitään suuria summia tule:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niimpä :) ja joillakin yrityksillä on se tietty summa jonka saa takaisin riippumatta tilauksen suuruudesta :)

   Poista
 8. Haha mult tulee jotenki Pale Tone ft. Ramonasta mielee sinä tai siis siit Ramonasta :-D

  VastaaPoista
 9. Yksinkertaisuudessaan kirjotetaan kyllä ihan yhteen, eikä "yksin kertaisuudessaan".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD ok, en aijo muuttaa sitä ihan vaan kiusatakseni sua

   Poista
  2. Hyvä! Jääpähän tännekkin sitten jotain, mikä mua ärsyttää ;)

   Poista
 10. Öö. Tällä et kyllä rahaa tienaa. Alennusta tulee joo, mutta säästöön ei rahaa mene, jos tilaat 50€ vaatteita ja saat siitä 3€ takaisin....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaankin jos jollain nettisivulla on vaikka sama paita vaihtoehtoisesti hintaan 47€ tai 50€, niin valitset sen 47 euroa maksavan? Ei tässä kyse ookkaan mistään jumbosäästöistä vaan kivasta bonuksesta! Esim tolla Vilman mainitsemalla 12 eurolla makselee jo aika paljon postikuluja esim. myöhemmin tehdyistä vaatetilauksista

   Poista
  2. Niin, mutta Vilma sanoi tekstissään seuraavasti:" tienaat nettishoppailulla rahaa". Tämä ei ole totta. Saat alennusta, mutta mitään et varsinaisesti tienaa.

   Poista
  3. Yksinkertaisuudessaan Ostohyvitys tuo kauppiaan sivuille maksavan asiakkaan, josta kauppias maksaa Ostohyvitykselle komission. Komissiota voi verrata myyntiproviisioon ja se voi olla esimerkiksi prosenttiosuus ostoksen loppusummasta tai kiinteä euromääräinen komissio (esimerkiksi 20 % ostoksien loppusummasta, 5 € per varaus/ostos/hakemus). Saatuaan komission kauppiaalta, Ostohyvitys jakaa saadun summan ostoksen tehneen asiakkaan kanssa. Näin asiakas saa rahaa takaisin tehtyään ostoksia verkkokaupassa.

   Ihan sieltä sivuilta kannattaa käydä nitä juttuja ensin selvittelemässä :)

   Poista
 11. Vilma rakastan sun blogii<3 Oon miettiny että oisko mitenkää mahdollista että teksit sellasen postauksen jos ois kuvii susta eri vuosilta tai jotain sen tapasta ois tosi kiva jos tekisit:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon :) noita olen jo muutamankin vanhoista kuvista tehnyt!

   Poista
 12. Vaikuttaa jotenki hämärält sivustolta..

  VastaaPoista

Pidetään se kritiikki asiallisena!
Kiitos kommentistasi!<3

Useimmin kysytyt asiat:

Ikä: 23 vuotta
Pituus: 158 cm
Hiukset ja ripset laitatan Beauty by Valo -kauneushoitolassa Helsingin Punavuoressa
Asun Helsingissä
Kuvaan blogini kuvat Olympus PEN Lite E-PL5:lla (objektiiveinä toimivat 14-42mm sekä kiinteä 45 mm) ja iPhone 7:lla
Asiat, jotka eivät blogiin kuulu: parisuhde-, raha-, työ- ja perheasiat, joten näistä on turha kyselläkään :)

e-mail: vilma.kentta@outlook.com
instagram: @vilmakentta
snapchat: @vilmakentta