11/01/2013

Inspiration Blog AwardsIndiedays järjestää tänä vuonna aivan mahtavan kilpailun vuoden inspiroivimmista blogeista! Itse sain suuren kunnian olla mukana kisassa lifestyle-kategoriassa monen melkoisen kovan nimen joukossa! Hassua että tämä hömppäblogi on siellä samassa sarjassa monen tätä bloggaamista työkseen ja "ihan tosissaan" tekevien joukossa! HUIPPUA! Ja kiitos kuuluu teille lukijoille, jotka äänestitte mut sinne ehdolle!

Nyt olisi aika TÄÄLLÄ äänestää sitten niitä suosikkeja ehdolla olevista blogeista. Kategorioita on viisi; muoti, kauneus, lifestyle, sisustus ja ruoka ja jokaisesta saa yhden suosikkinsa äänestyksessä valita (muistutuksena: minä olen siis lifetyle-osiossa ehdolla, jos joku sen jo pääsi tässä parin lauseen jälkeen unohtamaan...) :)


Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan myös viisi kahden hengen lippupakettia 16.11 Helsingin Klaus K Living Roomissa järjestettävään kutsuvierastilaisuuteen! Tilaisuus on itsessään K18, mutta äänestämään pystyy jokainen!


Vaikka voitosta en nyt uskalla edes lähteä haaveilemaan niin tuntuu silti ihan mielettömältä että blogi pääsi edes ehdolle ja että blogista on näinkin suuri tässä kasvanut! Vieläkin menen ihan vaikeaksi jos joku tuntematon tulee kadulla juttelemaan (jokainen joka näin on mulle tehnyt, varmasti myöntää asian...), koska en vaan voi edelleenkään käsittää että joku voi oikeasti mut tämän pienen hömppäblogin perusteella tunnistaa :D Mutta tulkaa edelleenkin juttelemaan ja moikkailemaan, että ehkä mä joskus pääsen tästä socially awkward -tilastani eroon :'D

Olisi mukava kuulla, että jos kävit äänestämässä niin kenelle missäkin kategoriassa äänesi annoit! :)


Ihanaa viikonloppua kaikille! Tulossa on sitä lupaamaani arvontaa ;)

9 kommenttia:

 1. yhen äänen annoin ainostaan koko kisaan & sulleha se meni, tietenki! c:

  VastaaPoista
 2. Vitsit. Mä en voinut uskoa silmiäni, kun löysin pienen blogini teidän suurien blogien keskeltä! Oli kyllä huippumahtava fiilis, että olen päässyt tuonne asti♥!

  VastaaPoista
 3. Moikka hei onko siinä sun korsissa semmonen sisätasku?:) Oon ostamassa tota samaa ja en osaa päättää haluunko sisätaskulla vai ilman... Isot on ongelmat:-D - jenny

  VastaaPoista
 4. Se ketä kukin äänesti ja miksi, on henkilökohtainen salaisuus, jota ei sovi tiedustella;)

  VastaaPoista
 5. Ei vissiin johdu ujoudesta toi, että meet vaikeaksi tollasessa tilanteessa. Suomessa on tosin luontevampaa tulla juttelemaan juhlatilanteessa, jossa nautitaan alkoholia. Silloin se ei varmaan tuntuis niin oudolta kuin esim jossain julkisessa kulkuneuvossa.

  VastaaPoista
 6. Jos tämä kilpailu olisi järjestetty n. 6 kk sitten, olisin ehdottomasti käynyt sua äänestämässä! Mutta nyt täytyy vielä miettiä, sillä sun postausten sisältö on muuttunut.. :(

  VastaaPoista
 7. Vilma! Olitko se sinä jolla oli se ihana nahkatakki joka oli muuten musta mut hihat oli ruskeat? :) Jos olit niin mistä se oli ostettu?

  VastaaPoista
 8. Äänestin 2 kategoriassa, lifestylessä sua ja klipsiworldia ja sisustuskategoriassa elämää villa honkasalossa- blogia :-)

  VastaaPoista

Pidetään se kritiikki asiallisena!
Kiitos kommentistasi!<3

Useimmin kysytyt asiat:

Ikä: 23 vuotta
Pituus: 158 cm
Hiukset ja ripset laitatan Beauty by Valo -kauneushoitolassa Helsingin Punavuoressa
Asun Helsingissä
Kuvaan blogini kuvat Olympus PEN Lite E-PL5:lla (objektiiveinä toimivat 14-42mm sekä kiinteä 45 mm) ja iPhone 7:lla
Asiat, jotka eivät blogiin kuulu: parisuhde-, raha-, työ- ja perheasiat, joten näistä on turha kyselläkään :)

e-mail: vilma.kentta@outlook.com
instagram: @vilmakentta
snapchat: @vilmakentta